yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gacku pokaż sie kolejny raz na pierwszej stronie. Quote
Dianka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Andre jutro chcę odwiedzić Gacusia, jednak boję się trochę tej dużej suczki :( Jaka ona jest? Quote
Dina2 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dianka napisał(a):Andre jutro chcę odwiedzić Gacusia, jednak boję się trochę tej dużej suczki :( Jaka ona jest? Z tego co pisał Andre, suczka jest płochliwa, ale bez cienia agresji. Także nie ma obaw. Quote
andre Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 oj, przepraszam Dianka, ze pisze dopiero teraz. Nuka jest bardzo lagodna i grzeczna, takze mozesz isc bez obaw. Ostatnio byl obcy Pan ogladac Gacka, a to ona sie do niego lasila najbardziej :) Nuka do tego jest niezwykle pojetna - juz bawi sie pileczka, juz reaguje na siad. Kazdy dzien, to kolejne zaskoczenie dla wolontariuszy zajmujacych sie sunia. Dzisiaj byl jeden telefon w jej sprawie, ale na razie ogolny, bez zadnej deklaracji, takze domku wypatrujemy nadal... AM Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Oby się coś już w końcu ruszyło w adopcjach. Quote
Monia70 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dziś pewnie też kiepsko :-( z domkami.Wakacje przecież :shake: .Nie ma czasu na psa, bo to obowiązek przciez i ruszyć sie nigdzie nie mozna:angryy: :angryy: Jak ja takie cos słysze to mnie tarfia:mad: :mad: :mad: Quote
andre Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzisiaj kontaktowalismy sie z Panem, ktory teoretycznie ma odebrac Gacka w poniedzialek. Potwierdzil, ze nic sie nie zmienilo i przyjedzie po niego za 3 dni. Oby... AM Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 andre napisał(a):Dzisiaj kontaktowalismy sie z Panem, ktory teoretycznie ma odebrac Gacka w poniedzialek. Potwierdzil, ze nic sie nie zmienilo i przyjedzie po niego za 3 dni. Oby... AM Czyli trzymamy kciuki za Gacusiowy domek. Quote
Dina2 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ja rónież będę mocno trzymała kciuki za Gacusia. Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Andrzeju i co? Kciuki profilaktycznie trzymam. Quote
andre Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Gacek w niedziele kolo 17 zostal odebrany przez nowa rodzine. Malzenstwo z 3 letnim dzieckiem, zamieszkale w ZG. Z kilku kontaktow wyglada naprawde ok, wiec mamy nadzieje, ze w koncu Gacek znalazl juz swoj dom i swoich ludzi... AM Quote
yewcia1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 andre napisał(a):Gacek w niedziele kolo 17 zostal odebrany przez nowa rodzine. Malzenstwo z 3 letnim dzieckiem, zamieszkale w ZG. Z kilku kontaktow wyglada naprawde ok, wiec mamy nadzieje, ze w koncu Gacek znalazl juz swoj dom i swoich ludzi... AM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
maYoo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://picasaweb.google.pl/mayoo.sig/Gacek Quote
Lemoniada Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='maYoo']http://picasaweb.google.pl/mayoo.sig/Gacek Ach, jaki cudowny!:loveu: Czy to nowy pan Gacusia? Witamy serdecznie na forum! Quote
Monia70 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No jaka mordziaszka radosna :lol: :lol: :lol: :lol: I uszko mu tak cudownie zwiewa na boczek ;) Quote
Recommended Posts