andre Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 hej! 1. lipca 2007 okolo godziny 22 na zielonogorskim Deptaku, w okolicach restauracji Ramzes blakal sie maly psiak. Wygladal na zagubionego, przestraszony, lgnal do ludzi. Zabralismy go do siebie i informacje o nim poslalismy do mediow, ktore info o psiaku zapodaly w gazecie i w eterze. Oprocz tego oczywiscie niezwlocznie powiadomilismy schronisko, dalismy info na swojej stronie. Niestety, po pieska jednak nikt sie nie zglosil. W zwiazku z tym Gacus, bo takie imie dostal po tygodniowym pobycie u nas, zaczal byc promowany jako psiak do adopcji. Po kolejnym tygodniu czasu zawiezlismy go w okolice Krosna Odrzanskiego, do Pani, ktora zglasza sie do nas wczesniej, ze ma starsza suczke i chcialby w miedzyczasie, zanim ta ja opusci, wprowadzic szczeniaka do domu. Wszystko zapowiadalo sie super, psiaki sie zaakceptowaly, az... Pani nie zadzwonila, ze Gacus nie moze u niej zostac. Oficjalny powod - syn w miedzyczasie kupil jej yorka. Nieoficjalny - kobieta z nadwaga, siedzaca caly dzien na taborecie w kuchni, ze starsza ledwo poruszajaca sie sunia nie poradzila sobie z potrzebami szczeniaka - psa pelnego energii, skorego do zabawy itd. Yorka obecnosci nie stwierdzono. W tej chwili Gacus znowu jest u nas, ale jego poprzednie miejsce zajete jest juz przez innego psiaka. Trafil interwencyjnie dzisiaj do mnie, ale niestety, musze go przekazac gdzie indziej do 22.00 jutrzejszego dnia - decyzja nie zalezy ode mnie :-( Pilnie szukamy dla niego DT, a najlepiej od razu docelowego! KONTAKT: 661 34 34 64, [email protected] AM Quote
andre Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 A Gacus jest bardzo pozytywnym psiakiem. Generalnie grzeczny, nie niszczy poki co (zostal sam na 1.5 h). Lubi sie bawic. Boi sie troche innych psow, ale tylko w pierwszym momencie. Na widok psiakow swojej wielkosci podkulil ogonek, a na moja prywatna DUZO wieksza sucz kwiczal niemilosiernie, ale po paru minutach podchodzil do niej, po godzinie zaczepial, a teraz lezy obok :) Na koty nie zwraca uwagi, poza jednym momentem, gdy z nudow pogonil kotke, ale tylko dlatego, ze trafil na uciekajaca, a nie na kocura, co by go zdzielil lapa ;) Pozniej przechodzil obok niej bez reakcji. W tej chwili kreci sie po pokoju, a to troche obgryza resztki jakiejs kosteczki, a to zwinie sie w klebek na moich ciuchach, co w wyniku awarii wieszaka wyladowaly nieco nizej ;) AM Quote
Dianka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Gacuś to naprawdę wspaniały psiak, potrzebny mu kochająy domek. Prosimy choćby o DT. Quote
andre Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 a Gacus zmienia pozycje. Wyszedlem z pokoju, to wracajac zastalem w drzwiach moja suczke i Gacusia stojacych rowno na progu, bez zadnych jekow, demolek. Po wejsciu Gacus polozyl sie tym razem pod moimi nogami, kolo komputera. AM Quote
andre Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 i kolejna zmiana :) Tym razem Gacus upodbal sobie moje klapki, choc twarde, gumowe, polozone dalej ;-) AM Quote
andre Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pilnie szukamy dla niego DT, a najlepiej od razu docelowego! KONTAKT: 661 34 34 64, [email protected] AM Quote
Dianka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo prosimy o domek tymczasowy, a najlepiej stały. Gacuś to naprawdę wspaniały psiak. Quote
Monia70 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kto zechce przymilnego, młodego, bezproblemowego pieska????Który mimo,że młody to juz 2 razy starcił domek??? Quote
andre Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Przykro mi, ale odzew zaden i Gacus wyladowal w kojcu. NIe dosc, ze to jest psiak bardzo lgnacy do czlowieka, to jeszcze kojec z druga, duzo wieksza suczka, maly, a ona poczatkowo troche powarkiwala. Na szczescie tylko przy karmie, wiec tutaj zapodalismy specjalne procedury, aby nie doszlo do spiec, ale juz wieczorem bylo inaczej - bawily sie dalej, Gacek zaczepial suczke, ona jego, jadly karme grzecznie z reki bez odganiania sie i spiec. Mimo wszystko, maly kojec i spacery 2-3x dziennie, to nie jest to, na co Gacus czeka... :-( AM Quote
andre Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Gacus czeka na dom!!! 661343464, [email protected] Quote
andre Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Gacek czeka na dom! 661343464, [email protected] Quote
Dianka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Andre napisz proszę co sie z małym dzieje, jak tam sprawa jeśli chodzi o domek, jak on się czuje, gdzie mogę go znaleźć jakbym mu chciała zawieźć smakołyki ? itp. Quote
andre Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Dianka, Gacus jak na jego sytuacje czuje sie dobrze. Jest zdrowy, odkarmiony, rozbawiony. Na szczescie udalo sie go umiescic razem z duzo wieksza wspollokatorka. Dogadali sie szybko. Odwiedziny mile widziane - miejsce: poprzedni kojec Gacka, ale przed wizyta prosze o kontakt na priv. Niestety, chetnych do jego adopcji brak.... :-( Quote
andre Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gacek czeka na dom! 661343464, [email protected] Quote
andre Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Słodki Gacuś! 661343464, [email protected] Quote
andre Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Plakat Gacusia: http://www.idz.zgora.pl/download/plakat_gacek.pdf I na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220353102 AM Quote
andre Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gacuś morderca ;-) 661343464, [email protected] AM Quote
Lemoniada Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wesprę Was w podnoszeniu, poza tym niewiele mogę:-( Quote
andre Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 5-miesięczny Gacol Wielkouch czeka na dom!!! [email protected], 661343464 AM Quote
yewcia1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Piekny Gacuś uroczy młody szczylek, bardzo chce spedzić dzieciństwo w domu. Quote
Recommended Posts