Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To w takim razie Aniołek to nie jest duży psiak!:lol: Spokojnie można go reklamować:
"Średniej wielkości piesek przy kości- nie zajmie dużo miejsca, tylko go uratuj!"
:loveu:

Posted

Koperek napisał(a):
To w takim razie Aniołek to nie jest duży psiak!:lol: Spokojnie można go reklamować:
"Średniej wielkości piesek przy kości- nie zajmie dużo miejsca, tylko go uratuj!"
:loveu:

ZMieniłam juz tytul, moze to cos pomorze!!!

Posted

O, ja cię! Nie wiedziałam, że Ty to na poważnie:p

Ale muszę przyznać, że chyba więcej osób wejdzie przynajmniej na wątek!!! I O TO CHODZI!:lol:

Co nie zmienia faktu, że niektórzy mocno się zdziwią, widząc na zdjęciu KOCHANEGO ROCIACZKA ANIOŁKA:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Koperek napisał(a):
O, ja cię! Nie wiedziałam, że Ty to na poważnie:p

Ale muszę przyznać, że chyba więcej osób wejdzie przynajmniej na wątek!!! I O TO CHODZI!:lol:

Co nie zmienia faktu, że niektórzy mocno się zdziwią, widząc na zdjęciu KOCHANEGO ROCIACZKA ANIOŁKA:loveu::loveu::loveu::loveu:

Trzeba przyciagnac jak najwiecej osob wiec chwytam wszelkie pomysly, oby tylko anioleczek znalal domek

Posted

Kurczę, jak mało osób tu zagląda:-(

Nie ma nasz ANIOŁEK coś powodzenia...

Tyle bied do wzięcia, a ON PRZECIEŻ TEŻ CHCE MIESZKAĆ W CIEPŁYM DOMKU!!! ...taki spokojny, zrównoważony, przemily, uwielbiający się przytulać, kochany...

Posted

[quote name='Koperek']Kurczę, jak mało osób tu zagląda:-(

Nie ma nasz ANIOŁEK coś powodzenia...

Tyle bied do wzięcia, a ON PRZECIEŻ TEŻ CHCE MIESZKAĆ W CIEPŁYM DOMKU!!! ...taki spokojny, zrównoważony, przemily, uwielbiający się przytulać, kochany...
Strasznie mało nie mam pomysłów co robic, moze ktos cos mi podpowie!!!!