betinka24 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Idziemy na popoludniowy spacerek Quote
Brucio Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 podniose tylko....:-( a czy Aniolek nie moglby byc na stronie fundacji Rottka?Przeciez on tez rottek (no prawie) wiec moze sie zgodza Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Brucio napisał(a):podniose tylko....:-( a czy Aniolek nie moglby byc na stronie fundacji Rottka?Przeciez on tez rottek (no prawie) wiec moze sie zgodza A podaj mi adres tej strony jesli mozesz!!! Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 idziemy malutki na popołudniowy spacerek Quote
Brucio Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Betinka znalazlam takie adresy www.rottka.pl www.forum.rottweiler.sky.pl Na dogo o ile wiem ,rottkami zajmuja sie Ksera i Agnieszka P (chyba nie pomylilam ) a i jeszcze chyba gosiaczek & mobil ale nie jestem pewna (w tym watku ja "znalazlam" http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75056&page=5 ) Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Brucio']Betinka znalazlam takie adresy www.rottka.pl www.forum.rottweiler.sky.pl Na dogo o ile wiem ,rottkami zajmuja sie Ksera i Agnieszka P (chyba nie pomylilam ) a i jeszcze chyba gosiaczek & mobil ale nie jestem pewna (w tym watku ja "znalazlam" http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75056&page=5 ) Napisze do nich o Aniolku i poprosze o pomoc, a takze wystwie go na tych stronach ktore mi podalas Quote
Brucio Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 one jesli sie nie myle sa wlasnie z fundacji rottka. Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Brucio napisał(a):one jesli sie nie myle sa wlasnie z fundacji rottka. Dziekuje za informacje, czakam tylko na potwierdzenie od Oli ze Aniolek ciagle jest w schronisku!!!! Quote
betinka24 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 czy nikt nie pokocha tego psiaka Quote
Brucio Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i co , jest jeszcze Aniolek w schronie? Quote
betinka24 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Brucio napisał(a):no i co , jest jeszcze Aniolek w schronie? Ola nic nie napsiala czyli pewnie znaczy ze naiolek wciaz czeka!! Quote
betinka24 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ola nie moze dodzwonic sie do schroniska wiec o Aniołku narazie nic nie wiadomo, wiec jesli ktos ma mozliwosc dowiedzenia sie czegos o Aniołku to czekamy na wiesci Quote
Koperek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Trochę mnie nie było, ale widzę że funclub Aniołka nie dopuścił do zaniedbania tematu:lol: Psiak czeka cierpliwie... tylko nie jest już młodzieniaszkiem, który może czekać bez końca:-( Quote
betinka24 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Koperek']Trochę mnie nie było, ale widzę że funclub Aniołka nie dopuścił do zaniedbania tematu:lol: Psiak czeka cierpliwie... tylko nie jest już młodzieniaszkiem, który może czekać bez końca:-( Dogomaniacy pomozcie temu cudownemu Aniołkowi znalesc domek Quote
Koperek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ...i nikt GO nie odwiedza...:shake: :shake: :shake: Quote
betinka24 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 AQniołek juz naprawde dlugo przebywa w schronisku ale ciagle cisza. Biedny Aniolek tak bardzo cierpi:placz: Quote
Recommended Posts