Patikujek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No a ja czekam na kolejne wieści o psiakach z już niemieckimi domkami??? Quote
Manixsa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Zal mi tego Dolara to taki fajny piesek. Czemu nikt sie nim nie interesuje?! Quote
coolydiana Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Manixsa napisał(a):Zal mi tego Dolara to taki fajny piesek. Czemu nikt sie nim nie interesuje?! Nie rozumie tego . Dlaczego tobie Dolara zal?? Gdzie Ty myslisz ze on zyje ?? On jest u mej kolezanki w domu i spi na kanapie , jemu nic nie brakuje. Quote
Manixsa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Zdaje sobie z tego sprawe, ale wolała bym zeby juz miał stały domek. Chociaz wiadomo, ze to lepsze niz schronisko. Quote
eria Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 KOSZI z Rudy Ślaskiej [FONT=Times New Roman]Hali , halo , [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ostatnio duzo przezylam , bylismy pare dni nad morzem .Tam poznalam dwoje ludzi ,ktorzy rowniez mieli malego psa .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bylismy na spacerze i ja ( szczurek wodny )oczywiscie poplywalam sobie ,ale po kilku dniach bylam szczesliwa gdy wrocilismy do domu .[/FONT] [FONT=Times New Roman]W domu dostalam nowy koszyczek tylko dla siebie( popatrz na zdjecie).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przebywamy sporo czasu w ogrodzie , gdzie ja rowniez moge sie wybiegac .[/FONT] [FONT=Times New Roman]A wiec mi idzie tu swietnie .[/FONT] [FONT=Times New Roman]hau ,hau , wasza Koszi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]ps. jestescie cudownymi ludzmi ,ktorzy rowniez nam ( futrzanym noskom ) pomagacie .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Halli Hallöchen![/FONT] [FONT=Times New Roman]Habe in der letzten Zeit viel erlebt, wir waren alle für ein paar Tage an einen See gefahren.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dort habe ich zwei liebe Menschen kennen gelernt die auch einen kleinen Hund haben.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wir sind dort spazieren gegangen und ich Wasserratte war auch schwimmen, aber nach diesen paar Tagen war ich auch heil froh als wir alle wieder Daheim waren.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zu Hause habe ich dann ein schönes neues Körbchen für mich alleine bekommen (Foto im Anhang). [/FONT] [FONT=Times New Roman]Wir sind auch viel im Garten, wo ich mich auch austoben kann. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Also mir geht es hier echt super.[/FONT] [FONT=Times New Roman]WuffWuff Eure Koschi [/FONT] Quote
Pianka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Juka Tu jeszcze w schronisku A tu w nowym domku Quote
coolydiana Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pianka , dziekuje ci;) . Juka okazala sie problematycznym psem ,ale Andrea nie daje za wygrana , wierzy w te sunie i swe sily . Dzieki niej znalazly domy np.: Zefirek ,Pudliczka z Rudy Slaskiej ,psy ktorych w Polsce nie chciano ,a w Niemczech znalazly swe szczescie Quote
Mysia_ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 zabrzańska Jolka :loveu: Tak wygląda szczęście :multi: http://images28.fotosik.pl/92/2b53755c88289aee.jpg Quote
Pianka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale śliczności:loveu: Eria mogłabyś dac te zdjęcia Kosiz na inny serwer bo ja ich nie widze:shake: Quote
Manixsa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Garamond]Piekne uszka.;)[/FONT] http://images27.fotosik.pl/92/010bc94e67db5124.jpg Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jakie to słodkie!!!!:loveu: Może i niedługo dołączy tu doberman z naszego schroniska!!!:multi: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='eria']Medea z Rudy Śląskiej, mieszka teraz ze swoimi kocimi towarzyszami:cool3: [/quote] AAAA jaka piękna!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
coolydiana Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Powoli bedziemy uzupelniac nasza galerie ,ale nas jest tylko 4 osoby i czas nas goni . Niedlugo dojda nastepne radosne "mordki". Te zdjecia z nowych domow to nie tylko wam sprawiaja radosc .Dla nas to jedyne co nam po tych psiakach zostaje . Mysmy sie nimi opiekowali i troszczyli o nie ,a potem wydali do nowych domow .To jak z dziecmi co dorosly i poszly na swoje . Te zdjecia sa nasza jedyna radoscia i potwiedzeniem ,ze to co robimy ,robimy dobrze . Naszym zyczeniem byloby wszystkie psiaki w dobrych domkach ulokowac i nie ma znaczenia w jakim kraju ,ale powiedzmy sobie szczerze : niestety tych domkow jest za malo ,albo psiakow za duzo :-(.Dlatego tutaj zwracam sie do was wszystkich odwiedzajcie swe schroniska , bierzcie te psy z lancuchow na spacer , nawet chwila jest dla nich tak wazna .One nie maja nic ,nie maja wlasnej obrozy , nie maja nikogo kto by je poglaskal .Pracownikom brakuje czasu , musza gonic ba sie wyrobic . Prosze ,opowiadajcie o tych biednych psach nie tylko rodzinie ,namawiajcie kolegow ,kolezanki na odwiedzenie schronisk . Nawet takie glupie ciasteczko to dla tych psow iskierka radosci . NIE ZAPOMINAJCIE O TYCH CO SA TAK BLISKO WAS : Namawiajcie na sterylki ,na kastracje psow , opowiadajcie co sie z psami w schroniskach dzieje i nie zawsze bo tam podli ludzie pracuja :shake:.Brak miejsca ,to jest wiekszosc problemow. Psy zdychaja ,zostaja zagryzane , umieraja w cierpieniach ,szczeniaki padaja jak muchy ,bo schroniska sa przepelnione ,pekaja w szwach . Bezmyslne rozmnazanie niszczy nasza wspolna walke . Wyrzucanie psow na starosc oznacza ich smierc .One po latach spedzonych w domach nie daja rady w kojcach , sa najslabsze ,to sa te zagryzane , rozszarpywane .Oglaszajcie zdjecia zagryzinych psow . Niech w koncu spoleczenstwo przejmie odpowiedzialnosc za nie . PRZEPELNIENIA SCHRONISK ;ODDAWANIE PSOW Z BLACHYCH POWODOW DOPROWADZA DO TEJ TRAGEDJI . Quote
coolydiana Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Rybka_39 napisał(a):AAAA jaka piękna!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Taaaaaaaaaa ,ona i piekna ,ale malpa wredna .Caly tydzien jej poswiecilam ,po nocach nie spalam ,a ona arystokratka sie zrobila .Nawet nie tesknila :angryy:.Powiedzialam ,ze nie ma po co do nas wracac ,za to ze nawet nie teskni . Ale ona juz taka jest ,kolo tylka jej lata czy ktos ja kocha czy nie ,kokietka jedzowata :diabloti: Quote
Recommended Posts