Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kotki urodziły się mniej więcej 4 miesiące temu w opuszczonej hali produkcyjnej, zostały odnalezione przez nas kilka dni temu. zarówno kociaki, jak i ich matka oraz 2 pozostałe tamtejsze koty były głodne i zabiedzone, ale w tej chwili na szczęście wszystko jest pod kontrolą. dwa dni temu koty dostały frontline i oridermil do uszu, dzisiaj podamy im tabletki na robaki wewnętrzne. koty na szczęście nie boją się ludzi, bo w hali pomieszkują zbieracze złomu. jedna z kotek została wysterylizowana, kocur oraz matka kociaków czekają na zabieg.
problem pozostaje tylko jeden - kociaki pilnie poszukują domu. są coraz większe, a z wiekiem szanse na adopcję maleją... będę baaardzo wdzięczna za wszelką pomoc w znalezieniu właścicieli. mój numer to 604-240-992, mail - [email protected]. z góry serdecznie dziękuję za pomoc.

Posted

i zdjęcia - na razie tylko 4, bo kotki strasznie się kręciły, a i ja jestem kiepska jeśli chodzi o obsługę aparatu.
najspokojniejszy ze wszystkich kociaków to ten z białymi znaczeniami. zdjęcia tu:

i rudaski:

możliwe, że pojawiła się jadna chętna na biało-rudego, ale i to nie jest pewne... domki nadal potrzebne.

Posted

jest jeszcze jedna osoba, która "się zastanawia".
allegro - a ja nie mam konta :(
jest może ktoś, kto byłby w stanie założyć aukcję podając mój mail i telefon? z góry wielkie dzięki :)

Posted

udało się!
dzisiaj dzwoniła czwórka ludzi, którzy zobaczyli ogłoszenie w gazecie. to dziwne - szczególnie, że w zeszłym tygodniu również je wysłałam... tak czy siak - jeden kociak znalazł dom przez "znajomą znajomej", dwa pozostałe pojechały do Legionowa do domu z ogrodem. spadło im to z nieba - pani (doświadczona - chyba hodowała kiedyś rasowe koty) była zdeterminowana, żeby jechać dwie godziny w jedną stronę po kociaka :) i taka była zadowolona, że jeszcze są, że nikt ich nie wziął :)