znikam Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 kotki urodziły się mniej więcej 4 miesiące temu w opuszczonej hali produkcyjnej, zostały odnalezione przez nas kilka dni temu. zarówno kociaki, jak i ich matka oraz 2 pozostałe tamtejsze koty były głodne i zabiedzone, ale w tej chwili na szczęście wszystko jest pod kontrolą. dwa dni temu koty dostały frontline i oridermil do uszu, dzisiaj podamy im tabletki na robaki wewnętrzne. koty na szczęście nie boją się ludzi, bo w hali pomieszkują zbieracze złomu. jedna z kotek została wysterylizowana, kocur oraz matka kociaków czekają na zabieg. problem pozostaje tylko jeden - kociaki pilnie poszukują domu. są coraz większe, a z wiekiem szanse na adopcję maleją... będę baaardzo wdzięczna za wszelką pomoc w znalezieniu właścicieli. mój numer to 604-240-992, mail - [email protected]. z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Quote
wandul 66 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 musisz koniecznie porobic fotki , rude kotki szybko domki znajdują ! Quote
znikam Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 i zdjęcia - na razie tylko 4, bo kotki strasznie się kręciły, a i ja jestem kiepska jeśli chodzi o obsługę aparatu. najspokojniejszy ze wszystkich kociaków to ten z białymi znaczeniami. zdjęcia tu: i rudaski: możliwe, że pojawiła się jadna chętna na biało-rudego, ale i to nie jest pewne... domki nadal potrzebne. Quote
wandul 66 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 załatw allegro , rude szybko do domkow idą ! Quote
znikam Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 jest jeszcze jedna osoba, która "się zastanawia". allegro - a ja nie mam konta :( jest może ktoś, kto byłby w stanie założyć aukcję podając mój mail i telefon? z góry wielkie dzięki :) Quote
Agnie Koty Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 i co z rudzielcami? u nas w lecznicy ogłoszenie z rudzielcem wisiało ....kilka godzin. Quote
Agnie Koty Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a umieściłas je na forum miau w adopcjach? tam w zasadzie kociarze się kręcą. Quote
znikam Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 zapomniałam hasło do mojego konta... będziesz mogła wstawić ze swojego? mój kontakt to 604-240-992 i mail [email protected] dzięki ogromnie z góry :) Quote
Agnie Koty Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 żeby wstawić do ogłoszeń nie trzeba mieć konta, dobra, jutro wstawię bo niewiele widze teraz na oczy, wszystkie są do adopcji? tj. 2 rude i jeden biało rudy? Quote
znikam Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 już, już wstawiam do adopcji, skoro nie trzeba konta. dzięki :) Quote
Agnie Koty Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 tylko się nie stresuj, na ukazanie się ogłoszenia można czekać i kilka dni, jest zatrzęsienie kotów. Quote
znikam Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 udało się! dzisiaj dzwoniła czwórka ludzi, którzy zobaczyli ogłoszenie w gazecie. to dziwne - szczególnie, że w zeszłym tygodniu również je wysłałam... tak czy siak - jeden kociak znalazł dom przez "znajomą znajomej", dwa pozostałe pojechały do Legionowa do domu z ogrodem. spadło im to z nieba - pani (doświadczona - chyba hodowała kiedyś rasowe koty) była zdeterminowana, żeby jechać dwie godziny w jedną stronę po kociaka :) i taka była zadowolona, że jeszcze są, że nikt ich nie wziął :) Quote
Recommended Posts