aga616 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='aleb'][B]aga[/B] gratulacje :) A nie wiesz czasem jaki to labrador wygrał?[/quote] Gloria z Grodu Hrabiego Malmesbury:p Quote
Angelka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mam zapytanie do osób wystawiajacych swoje psy na tej wystawie czy ktoś ma jeszcze katalog? Jesli tak to prosilabym o napisanie jaka była stawka papillonów bede wdzieczna :) Quote
pati1033 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ja mam katalog- i nie wiem czy to mozliwe (nie znam zupelnie sie na tej rasie) ale przejrzalam katalog wnikliwie i nie znalazlam ani jednego przedstawiciela papillonow.... Quote
Angelka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pati, Papillon to inaczej Miniaturowy Spaniel Kontynentalny :) Sprawdz jeszcze raz pliiizzz :) Quote
pati1033 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 juz wczesniej sprawdzalam w necie, ze inaczej to spaniel kontynentalny, nie wiedzialam ze miniaturowy- jednak mimo wszystko nie ma w katalogu nigdzie- przejrzalam we wszystkich spisach ras oraz w wykazie juz tym z ringu z nazwami psow- brak tej rasy :( juz dla dokladnosci sprawdzilam na 3 sposoby- i jako S- jak spaniel, jako K- kontynentalny i M- miniaturowy zeby nie bylo ze w innej kolejnosci wyrazy- i pod P tez na wszelki wypadek- naprawde nie ma :( To byla niewielka wystawa, nawet moich amstaffow, ktorych zawsze pelno wszedzie bylo tam malo- moze nie bylo rzeczywiscie papillona? Quote
Angelka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Najwidoczniej nie :) dziekuje za fatyge Pati :) Quote
pati1033 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nie ma za co :) polecam sie na przyszlosc :) Quote
Recommended Posts