Martika&Aischa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Rodzince Impulsa Radosnych oraz Cudownych Świąt :) i dla Was ciocie kochane Pięknych ...Spokojnych ...Wspaniałych Świąt :) a Wszystkim ogonkom ciepłego i pełnego miłości domku życzę :) Quote
tu_ania_tu Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Rozmawiałam rano z panią Dorotą. Zadamawianie przebiega dobrze - pierniczki z choinki zjedzone i kawałek makowca zniknął w Impulsowej paszczy Wczoraj przydarzyła mu się koło północy kupa w domu, ale to bez wątpienia była "stres-kupa". Potem koło 3 jeszcze raz na spacerku się załatwił. Bardzo dużo pił, co również jest oznaka stresu. Na szczęście dzisiaj już wrócił do normy Z kotami nie miał okazji bliżej się poznać bo zawinęły się na pięterko jak zorientowały się jaki los im zgotowano myślę jednak, ze ostatecznie się zaprzyjaźnią. Z suczka spanielką przyjaźń jakby się znali od zawsze Impuls polubił dzieci, dzisiaj po spacerze porannym szybko w domu poleciał policzyć czy wszyscy są Quote
wiol Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Coś w tym jest (takie moje spostrzeżenie), że adopcyjne psiaki łatwiej nawiązują przyjażnie, oby tak dalej ,trzymam kciuki za Impulsa i jego nową RODZINĘ Quote
Alla Chrzanowska Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Impuls (pod kontrolą) zapoznał się z jednym z kotów-rezydentów. Pasują do siebie kolorystycznie :) Quote
Maryna Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Jeszcze "chwila"i będą polegiwać razem;-) Quote
_Dunaj_ Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Cudna fotka, z kota mo,że być fajna poduszka albo podbródek, Cormac to spraktykował i o dziwo kotu nie przeszkadzało Quote
Magolek Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ależ cudny prezent na święta, chyba dla nas wszystkich. Szczęścia na nowej drodze życia. :) Quote
wiol Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 zaglądam, ciekawe jak Impulsik i przyjaciele się miewają :) Quote
tu_ania_tu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 to kocisko na poprzednim zdjeciu to 15 stary wyga, nie boi się Impulsa. Młoda kotka prycha nadal, a rudy kocur chyba czuje się zaniedbany przez świat cały - przedwczoraj ostentacyjnie nasikał na laptopa i póki co laptop nie żyje.Impuls socjalizowany jest bez jakiś większych lęków właścicieli Do auta wskakuje bez cienia zastanowienia, jechał windą do teściowej , był w sklepie zoologicznym. Nadal boi sie małych pomieszczeń - do łazienki nie chce wejść. Gości wita przyjaźnie, podczas wizyt wyluzowany lezy na posłanku ale w niedzielę na obce dziecko w domu burknął - dziecko latało, krzyczało i coś w jego zachowaniu zaniepokoiło psa, poderwał się z posłania i poleciał sprawdzić co się dzieje i burknął będąc już przy tym chłopcu. Do obserwacji. I jak sama właścicielka mówi, trzeba przestać tylko ciągle niuniać pieseczka. Quote
tu_ania_tu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 to kocisko na poprzednim zdjeciu to 15 letni stary wyga, nie boi się Impulsa. Młoda kotka prycha nadal, a rudy kocur chyba czuje się zaniedbany przez świat cały - przedwczoraj ostentacyjnie nasikał na laptopa i póki co laptop nie żyje.Impuls socjalizowany jest bez jakiś większych lęków właścicieli Do auta wskakuje bez cienia zastanowienia, jechał windą do teściowej , był w sklepie zoologicznym. Nadal boi sie małych pomieszczeń - do łazienki nie chce wejść. Gości wita przyjaźnie, podczas wizyt wyluzowany lezy na posłanku ale w niedzielę na obce dziecko w domu burknął - dziecko latało, krzyczało i coś w jego zachowaniu zaniepokoiło psa, poderwał się z posłania i poleciał sprawdzić co się dzieje i burknął będąc już przy tym chłopcu. Do obserwacji. I jak sama właścicielka mówi, trzeba przestać tylko ciągle niuniać pieseczka. Quote
_Dunaj_ Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pisałam o zdjęciu :) Nasz Leoś nadal czasem burczy jak cos mu się nie spodoba, na mnie juz nie ale na TZta i syna tak i na obcych też. Własnie pomyślała, że może to był powód, że wyeksmitowali go na wieś, bo mieszkał w blokach z dwoma yorkami i dwójka dzieci Quote
Maciek777 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Jak to się stało, że ja dopiero teraz czytam, a wątek mam jako przeczytany??? Niepotrzebnie się tak dziwiłem dlaczego on ciągle domu nie ma :D Cieszę się i gratuluję :) Quote
Recommended Posts