Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Tofika wszystko po staremu. Spacerek z Amigo, Charlie, Abim i Vitą. Bardzo mu się koleżanka spodobała i zachęcał ją do zabawy. Chłopak pokazał mi też dzisiaj swoją upartą stronę i w ogóle nie chciał ze mną pracować. Mam nadzieję że w sobotę będzie lepszy. A w schronisku mój łobuziak kochany wyciągnął spod fotela jakąś rękawiczkę i nie chciał oddać :D chyba stwierdził że dużo fajniej jest się nią poszarpać  :jumpie:

Posted

Tofik dostał dzisiaj wspaniały prezent mikołajkowy, o którym każdy pies marzy: NOWY DOM!!

Szalał sobie ładnie z Farą na wybiegu, gdy do płotu podeszła młoda para i pytają się czy to jest Tofik, więc odpowiadam, że tak :)

Było to pierwszy pies, którego widzieli na stronie schroniska i pierwszy jakiego zobaczyli dzisiaj w schronisku, wiec śmiali się że jest to jakiś znak :D Poszli pooglądać jednak jeszcze inne pieski, ale po chwili się jednak do niego wrócili, poszliśmy więc na spacer, a oni się w nim zakochali (w sumie nie jest to trudne :P) i jak jego nowy pan stwierdził nie zostało im nic innego jak iść do biura i go zaadoptować ;)