Jagoda1 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 [quote name='przemas-ol']Natalii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napewno wezmę ją na wybieg i pobawie sie piłeczką :):):)[/quote] Natalię...?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Natalię...?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/QUOTE] Nie no Fele :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Natalii nogi z budy wystawaly, bo Fela bala sie wejsc do budy i ona musiala ja wyreczyc :) Quote
nati_92 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Felcia to wspaniała sunia i co więcej powiem że ona ma nie wyczerpane sily moze biegac i biegac i sie nie meczy Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='nati_92']Felcia to wspaniała sunia i co więcej powiem że ona ma nie wyczerpane sily moze biegac i biegac i sie nie meczy[/quote] Bo ma dopiero osiem miesięcy i nikt z nią się nie tak bawił, teraz nadrabia... To świetna sunia. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fela dzisiaj pozytywnie zdała egzamin na kotka. :evil_lol: Quote
amelka0 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Taka kochana,młoda i pełna energii,w dodatku kocha inne zwierzaki i co nie ma chętnych?? Quote
DarkAngels Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wczoraj nasza kochana Fela znowu wymęczyła Natalie :evil_lol: Dzisiaj moja kolej :) Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Przemka nie ma, pewnie ledwo żywy po zabawie z Felką...:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Fela jak żaden inny psiak potrafi zmęczyć człowieka. Fela - super kuracja odchudzająca. :lol: Quote
amelka0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [B]Agusiu,[/B]jak przyjdziesz do Feluni,to wimiziaj ją ode mnie,dobrze?? Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Zrobię to z przyjemnością, ale w przyszłym tygodniu, w tej chwili jest na parę dni Bambuś... Quote
DarkAngels Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hopamy śliczności na pierwszą stronkę :) Ja nie rozumiem jednego :shake: Taki śliczny, młody psiak i jeszcze w schronisku :shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dużo ludzi interesuje się Felką, ale wszyscy obawiają się, że nie dadzą sobie rady z takim dużym psiakiem. Lepiej żeby Fela poczekała niż miała trafić w nieodpowiedzialne ręce. Quote
amelka0 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Dużo ludzi interesuje się Felką, ale wszyscy obawiają się, że nie dadzą sobie rady z takim dużym psiakiem. Lepiej żeby Fela poczekała niż miała trafić w nieodpowiedzialne ręce.[/quote] Podpisuję się pod tym w zupełności!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Wczoraj Fela znalazła nowy dom w Olsztynie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
DarkAngels Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ale super :multi: :multi: :multi: :laola: :cunao: Quote
Jagoda1 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Wczoraj zmieniłam tylko tytuł wątku, ale nie odtańczyłam, co niniejszym nadrabiam.:Cool!::Cool!::Cool!: Wiele szczęścia Sunieczko!:iloveyou: Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cudne wieści!:) A czy będą jakieś zdjęcia, sprawdzony ten domek? Quote
Ania_i_Kropka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fela została adoptowana ze schroniska. Jej nowi właściciele to podobno bardzo sympatyczni ludzie. Byli bardzo przejęci nową podopieczną. Quote
amelka0 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [B]Agusiu Terierko[/B] bardzo się cieszę,że chociaż Feluni się udało,skoro Kajuni nie zdążyliśmy pomóc,a wiesz że mój Zeusek-Złotko też ma dom i to przez dogo,a konkertnie przez allegratkę? [B]Feluniu[/B] wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Fela długiego i jak najlepszego życia :):) Quote
Recommended Posts