Jagoda1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Felka, jutro może "załatwimy" sobie wybieg (tu usmiech do Cioci Ani), potem piłeczka, kółeczko... Quote
amelka0 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Czeka niecierpliwie,wiąż tylko smutkuje,bo na taki domek sobie zasługuje!! Quote
Ania_i_Kropka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzisiaj Fela szalała na wybiegu z ciocią Agusią. Ciekawe kto był bardziej zmęczony?:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Fela szalała na wybiegu z ciocią Agusią. Ciekawe kto był bardziej zmęczony?:evil_lol: Chyba ja, bo Felusię rozpiera energia.;) To świetna Sunia, szybko się uczy, ale jak każdy temperamentny psiak musi się również wybiegać. Szybko załapała zabawę z piłeczką, nawet zaczęła przychodzić na zawołanie, przynosić piłkę, siadać. Jest spragniona ciepła, uwielbia przytulanie i głaskanie. Temperamentem przypomina boksera. Ile radosci sprawiało jej bieganie! A te slalomy...:razz: Quote
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Felunia, na pierwszą stronę, pokaż się... Quote
amelka0 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Felicita,jest tak pięknym,uroczym,cudnym psem,że musi się ktoś w niej zakochać:loveu::loveu:!! Quote
Ania_i_Kropka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dzisiaj Fela ponad pół godziny szalała z ciocią Natalią po wybiegu. Natalia wróciła skonana, a Fela patrzyła na nas pytając " kto następny...":evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Fela ponad pół godziny szalała z ciocią Natalią po wybiegu. Natalia wróciła skonana, a Fela patrzyła na nas pytając " kto następny...":evil_lol: Hi hi hi - to ja znam to spojrzenie:razz: ... Felka, ja już trenuję kondycję na spotkanie.;) Quote
amelka0 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Agusia,trenuj,trenuj,abyś potem nadążyła za Felunią;):lol:!! Quote
DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Felunia jutro pójdzie na długi spacerek po lesie :) Hopaj psiaku na góre po domek :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Przemek Fele lepiej zabrać na wybieg i pobawić się z nią piłeczką. Sunia ma wtedy możliwość wybiegania się i wybawienia. Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek Fele lepiej zabrać na wybieg i pobawić się z nią piłeczką. Sunia ma wtedy możliwość wybiegania się i wybawienia. Koniecznie, Felka jest wówczas b. szczęśliwa, biega za piłeczką, można nauczyć ją przychodzenia i oddawania łupu;) . Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Felka boi się wejść do budy.:evil_lol: Ostatnio wpadła jej piłeczka do tej największej budy na wybiegu i Fela biegała do o koła i patrzyła na Natalie mówiąc "wyjmij mi piłeczkę z tej strasznej skrzyni proszę..." Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Felka boi się wejść do budy.:evil_lol: Ostatnio wpadła jej piłeczka do tej największej budy na wybiegu i Fela biegała do o koła i patrzyła na Natalie mówiąc "wyjmij mi piłeczkę z tej strasznej skrzyni proszę..." I to sie nazywa współpraca... I co kto wyciągnął pilęczkę? Ja bardzo Felusię lubię, ma boksiowy temprament i charakter, jeśli trafi na mądrych ludzi, to bedą mieli świetną Sunie. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A jak myślisz. Czyje nogi wystawały z budy?:cool3: Quote
DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):A jak myślisz. Czyje nogi wystawały z budy?:cool3: Natalii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napewno wezmę ją na wybieg i pobawie sie piłeczką :):):) Quote
Recommended Posts