Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Fela szalała na wybiegu z ciocią Agusią. Ciekawe kto był bardziej zmęczony?:evil_lol:

Chyba ja, bo Felusię rozpiera energia.;)
To świetna Sunia, szybko się uczy, ale jak każdy temperamentny psiak musi się również wybiegać. Szybko załapała zabawę z piłeczką, nawet zaczęła przychodzić na zawołanie, przynosić piłkę, siadać. Jest spragniona ciepła, uwielbia przytulanie i głaskanie. Temperamentem przypomina boksera. Ile radosci sprawiało jej bieganie! A te slalomy...:razz:

Posted

Dzisiaj Fela ponad pół godziny szalała z ciocią Natalią po wybiegu. Natalia wróciła skonana, a Fela patrzyła na nas pytając " kto następny...":evil_lol:

Hi hi hi - to ja znam to spojrzenie:razz: ...
Felka, ja już trenuję kondycję na spotkanie.;)

Posted

Przemek Fele lepiej zabrać na wybieg i pobawić się z nią piłeczką. Sunia ma wtedy możliwość wybiegania się i wybawienia.

Koniecznie, Felka jest wówczas b. szczęśliwa, biega za piłeczką, można nauczyć ją przychodzenia i oddawania łupu;) .

Posted

Felka boi się wejść do budy.:evil_lol: Ostatnio wpadła jej piłeczka do tej największej budy na wybiegu i Fela biegała do o koła i patrzyła na Natalie mówiąc "wyjmij mi piłeczkę z tej strasznej skrzyni proszę..."

Posted

Felka boi się wejść do budy.:evil_lol: Ostatnio wpadła jej piłeczka do tej największej budy na wybiegu i Fela biegała do o koła i patrzyła na Natalie mówiąc "wyjmij mi piłeczkę z tej strasznej skrzyni proszę..."

I to sie nazywa współpraca...
I co kto wyciągnął pilęczkę?
Ja bardzo Felusię lubię, ma boksiowy temprament i charakter, jeśli trafi na mądrych ludzi, to bedą mieli świetną Sunie.