Ziutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na relacje z nowego domku co u Toffika :loveu: :multi: Quote
żywa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 moje pożegnanie z Toffikiem bardzo jestem szczęśliwa, że znalazł dobry dom :) Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 żywa napisał(a): moje pożegnanie z Toffikiem bardzo jestem szczęśliwa, że znalazł dobry dom :) No widać, że pięknie Cię pożegnał :loveu: Wycałować Cię jak to na boksia przystało :evil_lol: Też bardzo się cieszę, że Tofficzek znalazł wspaniały dom :multi: :multi: Quote
Agniest Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dużo szczęścia w nowym domku :loveu: :loveu: i czekamy na relację... Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mam nadzieje, że jak ciocia Żywa wróci z urlopu to nam jakieś wieści napisze o Tofficzku :loveu:...................czekamy z niecierpliwością :cool3: Quote
żywa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 niestety ciocia żywa nic więcej nie wie... po przyjeździe do domku Pani przysłała ememesa - Toffik śpi na foteliku myślę, że ma się dobrze postaram sie o wieści :) Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witaj kochana cioteczko :buzi::calus: Jak tam urlopik minął :cool3: Quote
żywa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 uchhhh urlopik był cudowny....!!!!! Tydzień byczenia się nad morzem i zwiedzanie Barcelony, a potem objazd Andaluzji. Wrzucę chyba jakieś fotki "niepsie". Boksera w Hiszpanii widziałam jednego, ale pięknego i był w potrzebie.... pieszczochania i całowania... Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To czekam na foteczki z utęsknieniem :cool3: :cool3: :cool3: Czy będą wrzucone tutaj na wątek???? Bo nie wiem na jakim wątku mam koczować :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='żywa']oki Ziutko kochana dla Ciebie będą tu!!![/quote] To czekam z utęsknieniem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
żywa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 wieża katedry w Barcelonie przed wejściem do najpiękniejszego kościoła w Barcelonie Santa Maria De La Mar (o budowaniu tego kościoła jest książka "Katedra w Barcelonie") imageshak mi strajkuję, więc na początek 2 fotki Quote
Ziutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='żywa'] imageshak mi strajkuję, więc na początek 2 fotki[/quote] To czekam na kolejne :cool3: A z boksiem w "potrzebie miziania" masz :evil_lol: Quote
żywa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 niestety nie mam :( ale jest mój TZ na la Rambla, a w tle 2 mopsy :diabloti: a to jeden z cudów Gaudiego Casa Balto ( data ni z d... bo aparat zgłupiał) i następny - La Pedrera i na koniec skałki w Santa Susanna z przyklejoną ciocią żywą ;) Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Piękne zdjęcia :cool3: Ahh.....wspaniale tak sobie pozwiedzać....piękne miejsca :lol: Quote
Recommended Posts