Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justine.']a ja widzialam dzisiaj osobiscie Gucia i musze powiedziec ze to przesympatyczny pan :) i wcale nie zachowuje sie jak starszy pan :)[/quote]

i jak sie czuł dzisiaj?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj złapał mnie za serce :) Przechodząc obok ich boksu trwała już 'awantura' pomiędzy 3 psiaków...Gucio odłączył się od grupki, która zaraz uspokoiła się widząc człowiekcza z wlepionym w nich wzrokiem ...zaczełam głaskać malucha a jego ogonek machał jak oszalały

Posted

dzięki za odwiedziny,"mojego"Gutka:lol:
Tak Gutek jest bardzo spragniony miłości,z początku jak przychodziłam, chciał podchodzić,ale się bał większego psa z tego boksu i co i rusz uciekał:-(,a jak tamten nie widział,to zaczął podchodzić na moje wołanie i też polizał mi rękę.

Posted

[quote name='idalia46']Szukacie kochane Ciotki , dla niego domku , on bardzo przezywa pobyt w schronisku ,bedzie trudno znalesc dla niego domek , bede myslami ze wszytkimi pozdrawiam[/quote]
Dziękuję Idalio,że nas odiedziłaś,tak wiem niestety....że jest trudno o domek dla tego Pieska i niestety[B]....[/B]

Posted

Dodałam jeszcze Gucia na pinezka.pl
trojmiasto.pl
[URL]http://ogloszenia-szczecin.webas.pl/pokaz_podkat.php?idkat=23[/URL]

Amelka powinnien przyjść link aktyw.

A allegro?

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]Dobrzy ludzie,zaadoptujcie go.[SIZE=2][COLOR=black]Ryczeć mi sie chce wiedzac jak on się czuje tam w schronie.Smutny,zrezygnowany,bez nadzieji w serduszku na lepsze jutro[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:placz: