Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kochani mysle o GUCIU i zastanawiam sie nad kontaktem z gazeta Moje Miasto... na pewno ja znacie - to darmowy tygodnik... moze ktos z Was ma do nich "dojscie"? [/B]

[B]ta gazeta trafia do tysiecy domow.... gdyby tak otworzyc sobie tam furtke i zamieszczac po jednej bidzie co tydzien... mysle, ze to bylamy ogromna sprawa.... co Wy na to?[/B]

Posted

Już dawno o tym myślałam,kiedyś nawet uprosiłam osobę dającą fotki psiaków(ona ściągała fotki ze strony schronu.)i parę moich psów,tych starszych,których nie było na stronie schronu, zrobiłam im zdjęcia i się ukazały i parę znalazło DOM.
Ale ta osoba odeszła,ja chciałam się nawet wkręcić"na jej miejsce ale już dali kogoś swojego,a p.wanda nie chce współpracować,ona daje tylko fotki swoich kotów:shake:

Posted

Amelko przysiągłbym że rano jak sprawdzałem to w podpisie Grinajs był podlinkowany.
Ten jest podlinkowany na pewno :-)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75425"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1285/czygucioqu4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Mi się też tak Puchatku wydawało,nawet się śmiałam,że niechcący zalinkowałam,a dziś patrzę,że nie mamy ani ja ,ani Grinajs podlinkowanego banerka.Teraz już więc jest,dzięki Tobie;)

Posted

Organizacja,która u nas czasem bierze psy do Niemiec,do niemieckiego schroniska,bierze tylko mniejsze psy,głównie suczki,bo takie podobno Niemcy najchętniej biorą,a już większych psów w ogóle nie biorą,odkąd kiedyś jakiś większy ugryzł kogoś i ta pani,co wywozi psy,miała problemy....