kiniaczeq Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Hop.. mam nadzieję że znajdziesz jeszcze dom :-( Quote
carolinascotties Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [B]Kochani mysle o GUCIU i zastanawiam sie nad kontaktem z gazeta Moje Miasto... na pewno ja znacie - to darmowy tygodnik... moze ktos z Was ma do nich "dojscie"? [/B] [B]ta gazeta trafia do tysiecy domow.... gdyby tak otworzyc sobie tam furtke i zamieszczac po jednej bidzie co tydzien... mysle, ze to bylamy ogromna sprawa.... co Wy na to?[/B] Quote
amelka0 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Już dawno o tym myślałam,kiedyś nawet uprosiłam osobę dającą fotki psiaków(ona ściągała fotki ze strony schronu.)i parę moich psów,tych starszych,których nie było na stronie schronu, zrobiłam im zdjęcia i się ukazały i parę znalazło DOM. Ale ta osoba odeszła,ja chciałam się nawet wkręcić"na jej miejsce ale już dali kogoś swojego,a p.wanda nie chce współpracować,ona daje tylko fotki swoich kotów:shake: Quote
carolinascotties Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Amelko - kim jest Pani Wanda? czy jest ona w redakcji jakas "szycha" ? ;) [B]jak wroce to moze pojdziemy razem do redakcji MM - co Ty na to? moze uda sie ponegocjowac?[/B] Quote
kiniaczeq Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 ja niestety 1 raz słysze o takiej gazecie.... mam nadzieję że uda wam się coś zdziłac trzymam kciuki za was :happy1: Quote
amelka0 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Nie ,nie żadna szycha,ale czyjaś znajoma i robi co chce.I jest bardzo niemiła:shake: Ale jasne,możemy przejechać się razem do redakcji;) Quote
Szyszka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Gucio, wędruj na górę. Fajbie byłoby móc w mediach pokazać Gucia i inne psiaczki w potrzebie. Quote
Szyszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czy tylko ja mam problemy ze ślimaczeniem się Dogo? Guciu, wędruj wysoko, na pierwszą stronkę Quote
Puchatek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Amelko przysiągłbym że rano jak sprawdzałem to w podpisie Grinajs był podlinkowany. Ten jest podlinkowany na pewno :-) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75425"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1285/czygucioqu4.jpg[/IMG][/URL] Quote
amelka0 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Mi się też tak Puchatku wydawało,nawet się śmiałam,że niechcący zalinkowałam,a dziś patrzę,że nie mamy ani ja ,ani Grinajs podlinkowanego banerka.Teraz już więc jest,dzięki Tobie;) Quote
monikusf Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 moze sprobowac adopcje do niemiec jesli to lagodny pies zawsze lepsze niz schronisko Quote
amelka0 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Organizacja,która u nas czasem bierze psy do Niemiec,do niemieckiego schroniska,bierze tylko mniejsze psy,głównie suczki,bo takie podobno Niemcy najchętniej biorą,a już większych psów w ogóle nie biorą,odkąd kiedyś jakiś większy ugryzł kogoś i ta pani,co wywozi psy,miała problemy.... Quote
Szyszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Guciu powędruj ze mną na pierwszą stronkę. Quote
grinajs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dzień dobry Gutku kochany-pokaz sie na pierwszej domek się znaleśc [B][U]musi:loveu: :mad: [/U][/B] i się znajdzie,wierzę w to!:p Quote
Szyszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 I ja w to wierzę. Było juz tak blisko ... a będzie jeszcze bliżej. Quote
Pat.rycja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dawno mnie u Gucia nie było.. Czy Gucio ma w końcu ogłoszenie na blogu szczecińskiej Gazety Wyborczej? Quote
kiniaczeq Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gutek HOp do góry wierzę że dom ci sie znajdzie bo jesteś pięknym pieskiem!:loveu: Quote
Szyszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Uroczy Gutek szuka domku. Kto go pokocha? Kto go utuli? Kto da mu kąt w swoim mieszkanku? Bardzo prosimy. Quote
amelka0 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Patrycja,mam prośbę,weź jeszcze Lolusia i Gucia do podpisu. Tobie Szyszka jeszcze jeden też by się zmieścił;)No nie żałujcie miejsca!! Quote
Recommended Posts