monikusf Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mysle ze dobrze ze pies nie trafil do osoby ktora nie umnie przewidziec wszystkich mozliwych konsekwencji wziecia psa w swoim otoczeniu i nadal miesza na watku zamiast szukac mu domu. Quote
kiniaczeq Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='monikusf']mysle ze dobrze ze pies nie trafil do osoby ktora nie umnie przewidziec wszystkich mozliwych konsekwencji wziecia psa w swoim otoczeniu i nadal miesza na watku zamiast szukac mu domu.[/QUOTE] tak bo nie wiadomo co mogłoby się stać gdyby nagle [I]''pies warknął na dworze na coś''[/I] hop Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 zajmijmy sie szukaniem domku...tamten nie wypalil i teraz juz malo mnie obchodzi dlaczego...[B]grinajs -[/B] czesto tak jest, ze niby wsszytsko oki a tu nagle bum i ktos sie wycofuje, nie wypala...dlaczego? My tego nie potrafimy zrozumiec...moze dlatego ze nie znamy wszytskich powodow, moze dlatego, ze my decyzje o wzieciu psa podjelibysmy gdybysmy mialy juz 100procentowa pewnosc i przemyslane wszystkie opcje...niestety takie sytuacje sie zdarzaja i to nie rzadko...i taki jakis wewnetrzny zal zostaje...:( Quote
doris_day Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Racja, skupmy sie na psiaku bo on jest najwazniejszy Quote
Beata25 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie skupmy się na psiaku, ale ciężko jakos pojąć zachowanie Edit.... Jak sie nie jest na 1000% pewnym swojej decyzji to nie robi sie nikomu nadzieji. Nie wiem co musialoby sie stac, zebym nagle zmienila tak powazna i odpowiedzialną decyzje jak adopcja psa :shake: Quote
Szyszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Myśle, że wszystkim jest trudno to zrozumieć. Wszyscy są bardzo zaangażowani, więc odebraliśmy to jako cios. Ale dajmy spokój, nie sądźmy, Gucio szuka domu i to jest najważniejsze. Poszukajmy pozytywu tej sytuacji, lepiej że tak się stało zanim Gutek dojechał do Rzeszowa. Quote
katarzyna kuczewska Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 kochane ciotki decyzja adobcji , posiadnia psa powinna byc zawsze przemyślana , rozwazona i przedyskutowana z gronem najblizszych tak ja mysle ale czasmi w naszym zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje i wtedy staje sie tak jak sie stało nie ma tutaj co napadac na Edit tylko szukac domku dla psiaka :) ja osobiscie bym wzieła psa ale moze Edit nie mogła skonczmy na nia napadac oskarzac i mowic co my bysmy zrobily i jakie jestesmy wspaniałe było mineło Quote
Szyszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='katarzyna kuczewska']kochane ciotki decyzja adobcji , posiadnia psa powinna byc zawsze przemyślana , rozwazona i przedyskutowana z gronem najblizszych tak ja mysle ale czasmi w naszym zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje i wtedy staje sie tak jak sie stało nie ma tutaj co napadac na Edit tylko szukac domku dla psiaka :) ja osobiscie bym wzieła psa ale moze Edit nie mogła skonczmy na nia napadac oskarzac i mowic co my bysmy zrobily i jakie jestesmy wspaniałe było mineło[/quote] Zagadzam się całkowicie. Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ...wiec Gutek na pierwszą po domek!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 guciu wskakuj na pierwszą po domek!!!!!!!!! Quote
Szyszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gucio, ciotki dbają o ciebie. Widzisz my cie kochamy to i domek cie w końcu pokocha. Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Szyszka']Gucio, ciotki dbają o ciebie. Widzisz my cie kochamy to i domek cie w końcu pokocha.[/quote] no dokladnie!! i bedziemy podnosic poki domek sie nie znajdzie!!!!!!!:diabloti: Quote
kiniaczeq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 tak :helo: bo ja wierze że dom się znajdzie :eviltong: :Help_2: hop Quote
AnkaG Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hopkaj do góry może ktoś cię wreszcie dojrzy. Pliiis. Quote
amelka0 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 A Żółty cały czas pilnuje abym nie podszedł do kraty.....Cały czas krok przede mną....: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/8302/biaynowy3io8.jpg[/IMG][/URL] Quote
grinajs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Guciolu zrobiłąm Ci nowy banerasek.Teraz po prostu musisz przykuć uwagę tej osoby która cie pokocha od 1 wejrzenia i zabierze jaknajdalej od schronu do wspaniałego,pełnego ciepłą i miłosci dla zwierząt domu. Amelko zapodaj szybko baneraska do podpisu bo ja nie umiem. (baneraski,spaceraski...i inne -...aski hmmmm...za duzo się Czesia z Włatcy Much naoglodałam eh:eviltong: ) Quote
amelka0 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1285/czygucioqu4.jpg[/IMG]No jak Wam się podoba??Bo mi bardzo,nie dziękuję Ci Grinajs,aby nie zapeszyć:):)[/URL] Hmmm....zastanawiam się tylko kto to zalinkował,czyżby mi samej nie chcąco wyszło?? [URL="http://imageshack.us"] [/URL] Quote
Szyszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Cioteczki, czemu nie chcecie zapeszyć?:cool3: Wiecie coś nowego???? Quote
amelka0 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nie,niestety,po prostu tak sie mówi.....na wszelki wypadek.... Quote
Recommended Posts