agusiazet Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Witam, zawsze byłam psiarą, zawsze miałam i kochałam psy. A teraz moja córka znalazła kota, a właściwie kotkę w potrzebie. Jak tu nie pomóc takiemu słodkiemu i grzecznemu zwierzakowi. Ale moje psy uważają inaczej i kicia ma dość przechlapane. Jest u nas już tydzień i musimy izolować gatunki, bo są do siebie wrogo nastawione. Kicia ma około roku, była u weterynarza, jest zdrowa i w ostatni piątek została wysterylizowana. jest bardzo mała i drobna, waży zaledwie dwa i pół kilo. Ale apetyt ma spory, dwie saszetki kocie połyka w mgnieniu oka. Na ogłoszenia o znalezieniu kota nikt nie odpowiedział, więc szukamy Missi nowego domu. Kotka jest kuwetowa, ale zdarzają się jej wpadki. Była chyba kotem wychodzącym, bo na początku miauczała, że chce wyjść, ale na mieście masa włóczących się psów, więc zrezygnowała, no i po operacji otrzymałyśmy zakaz wychodzenia. Bardzo proszę o dom dla Missi, bo u nas nie może zostać! Oto Missi: Kontakt w sprawie adopcji: 534959288, Agnieszka. Quote
agusiazet Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Ale wzięcie mają koty na dogo:(:(:( Quote
gosia7 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ale wzięcie mają koty na dogo:( :(:( coś o tym wiem,też szukam dla swoich ds.Tu chyba bez szans,ogłaszaj na gumtree,olx itp. Koteczka śliczna,powinna znaleźć domek,ale musi to potrwać... Jeszcze kocięta wygrywają,ale sezon na maluchy powoli mija i może dla dorosłych nadejdzie lepszy czas...Powodzenia :happy1: Quote
agusiazet Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Missi wysterylizowana, zaszczepiona - szuka domu niewychodzącego!!! Quote
agusiazet Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Dzisiaj ma przyjść Pani obejrzeć Missi. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Quote
agusiazet Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Tak, Missi w poniedziałek poszła do własnego domu Trochę szkoda, to taka cudna kicia:) Ale domek na prawdę kocioluby, więc dobrze trafiła! Quote
terra Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Super, cudowna wiadomość :) agusiazet, jesteś kochana, że mimo braku doświadczenia z kotami, zajęłaś się koteczką. (tu powinno być serduszko) No, i dzięki temu już zdobyłaś nieco doświadczenia, tak , że możesz w każdej chwili pomóc następnej biedzie :) Pozdrawiam, Quote
agusiazet Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Od czerwca zeszłego roku mieszkamy na wsi i mamy kocię -to Zoja, biało - czarna dziewczynka, indywidualistka, ale da się kochać:) Quote
Recommended Posts