Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sytuacja Nutki jest dość skomplikowana . Nutka została adoptowana w kwietniu z łowickiego schroniska przez Panią Annę P z Łodzi. Dalsze losy Nutki tutaj od 4 strony wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/137801-nutkamale%C5%84ka-suczka-przerzucona-do-schroniska-ju%C5%BC-w-domu/page-4. Nutka obecnie jest u mnie, w okolicy Kórnika k.Poznania. Zapraszam do lektury zawiłej historii tej małej psiny.
Staram się z całych sił znaleźć jej nowy, dobry i odpowiedzialny dom, tak aby nie musiała wracać do poprzedniej rodziny ani do schroniska.
Pomóżcie proszę ! To niezwykle czyściutka i zadbana sunia, waży niecałe 7 kg, 34 cm w kłębie.
Nutka nie ma inych problemów behawioralnych czy fobii prócz tego, że bardzo nie lubi kotów (nawet podwórkowców) a my mamy 2 domowe kociaki- musimy zwierzaki izolować od siebie, co jest bardzo uciążliwe dla nich i dla nas.
Psinka jest zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana i zaczipowana. Do nowego domku otrzyma wyprawkę : szelki, obrożę, smycz, legowisko, 2 ulubione zabawki oraz suchą karmę na start.

Posted

A co z tym domem do którego miała trafić Nutka?

Zapytam jeszcze,czy były dom oddał również tą sunię zabraną po Nutce,nazwana Małą?

Jeśli tak,to gdzie ona trafiła?

Posted

Ostatni dom, który chciał Nutkę, na razie musiał się wycofać bo pojawiły się inne problemy (pobyt w szpitalu bliskiego członka rodziny) ale wiem, że to nie "ściema" bo mam szpiega w ich okolicy.  

A co się stało/dzieje z drugą sunią nie miałam okazji spytać ale nie omieszkam.

• 2 weeks later...