Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Omarek, wspaniały, kochany nadal bez domu... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Omar to mały łobuz. Lubi sprawdzić na ile może sobie pozwolić. Ostatnio gdy ćwiczyliśmy zostawanie i przychodzenie do nogi. Omar postanowił mnie sprawdzić. ładnie został na miejscu, jednak gdy go zawołałam poszedł w drugą stronę i czekał na moją reakcję. Gdy poszłam po niego i przyprowadziłam na miejsce zrozumiał, że ze mną nie ma co zaczynać i następnym razem bez wahania wykonywał wszystkie komendy. Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Omar, czeka, ofert domu nadal nie ma... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 U Omarka wszystko dobrze. Dzisiaj byliśmy na spacerku w lesie. Chłopak mógł się wreszcie wybiegać. Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Omar był wczoraj na spacerku z cicią Anią. A domu wciąż brak.:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Omar to pies idealny. Piękny, kochany i posłuszny. Kto go pokocha??? Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Omarku, pewnie dziś zabiorą cię na spacerek. To takie smutne, przyjazny, duzy pieszczoch bez domu.:-( Quote
Recommended Posts