Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='madziasto4']No wiesz :shake:[/QUOTE] No cooooo? Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ty mi lepiej powiedz jak podciac Alicji bródke zeby bylo ladnie. Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kamilko, zaden jezyk mowiacy o administracji nie bedzie przyswajalny oj nie :shake: Ale jezeli chodzi o kpa to komentarz i ksiazka Barbary Adamiak sa najlepsze. [COLOR=lightblue]P.S. To jest wlasnie ta slawna krwawa Basia[/COLOR] [/quote] Oj u mnie w mieście ksiązki takowej bankowo nie bedzie:-( No jakoś dać sobie radę trza z tym KPA:cool1: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ty mi lepiej powiedz jak podciac Alicji bródke zeby bylo ladnie.[/QUOTE] Nie zmieniaj tematu :mad: No jak jak? Jakoś tak delikutaśnie:eviltong: po skosie z jednej i z drugiej strony.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='koregra']Oj u mnie w mieście ksiązki takowej bankowo nie bedzie:-( No jakoś dać sobie radę trza z tym KPA:cool1:[/QUOTE] A cos konkretnego potrzebujesz? Czy ogolnie wszystko? [quote name='madziasto4']Nie zmieniaj tematu :mad: No jak jak? Jakoś tak delikutaśnie:eviltong: po skosie z jednej i z drugiej strony..[/QUOTE] Taaa po skosie :roll: Ojej no zagadac sie nie mozna? Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Taaa po skosie :roll: Ojej no zagadac sie nie mozna?[/QUOTE] No co, źle po skosie? :roll: Oczywizda, że można, ale to się mówi- uwaga, teraz idę się zagadać na gg i mnie nie będzie.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Takich rzeczy sie nie da przewidziec :shake: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To jednak nie masz tego szóstego zmysłu:shake: A degażówki posiadasz?? Może takimi podciąć brodę? Ja mam, ale prawdę mówiąc nie używam..Jakies takie..Pewnie dlatego, że nowe i niewyrobione jeszcze... Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A cos konkretnego potrzebujesz? Czy ogolnie wszystko? [/quote] Aj ogólnie wszystko:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Posiadam ale uzywam dla się. A szosty zmysl to mowilam, dotyczy pytan na egzamin. Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='koregra']Aj ogólnie wszystko:placz:[/QUOTE] Ojoj to najlepszy bylby komentarz. Niestety 250zł. Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No nie mogę za Chiny wejść do lasku Twojego:shake: Takie coś mi się pokazuje.. 503 Service Unavailable No server is available to handle this request. Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj nie nie to za duzio nie wiem czy sie opłaca mi nawet. Zatem poczytam i pomęczę się :-( Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='madziasto4']No nie mogę za Chiny wejść do lasku Twojego:shake: Takie coś mi się pokazuje.. 503 Service Unavailable No server is available to handle this request.[/quote] Ja tyz:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja tez nie moge od wczoraj wejsc... Nie wiem co sie dzieje. Kamilko, kodeks na sucho nic nie daje. Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='koregra']Mi musi dac :-( Może wystarczy tyle[/QUOTE] Tylko ciezko bedzie, bo robisz postepowanie administracyjne, nie znajac podstaw administracji. W zwiazku z czym zycze powodzenia. Biedna Kamilka... Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No jakoś trza dać sobie rade;) Dzięki za pomoc mimo wszystko[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8FB.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nienawidze administracji :angryy: Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja tyz chyba, okaże sie za jakiś czas:eviltong: Ja już zmykam spać - dobranoc:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='koregra']Ja tyz chyba, okaże sie za jakiś czas:eviltong: Ja już zmykam spać - dobranoc:loveu:[/QUOTE] He he, jest male prawdopodobnienstwo ze polubisz to ustrojstwo :lol: Dobranoc Kamilko :loveu: Cmoki dla Corinki i pozdrowka dla Mężusia :bye: Quote
Aga76 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LScoffe.gif[/IMG] [COLOR=lightblue](herbata z miodem, kawa była wcześniej)[/COLOR] Quote
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć gaduły wstrętne :p Ja przylizłam to jak zwykle nikogo ni ma.... Quote
Anusia & Alutka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Koszmar jakis. Normalnie wlizc tu nie moglam... Czesc wieczorne :loveu: Jest kto? Quote
Recommended Posts