PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 miała kupić Royal Beauty :p MOJE RĘKI. u nas jest Anusia! Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='PositiveThought']miała kupić Royal Beauty :p MOJE RĘKI. u nas jest Anusia![/QUOTE] Ale z jakiej okazji miałam widzieć Twoje ręki? :hmmmm: Jaka Anusia jest u Was :roll: Co Ty znowu bredzisz? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Madzka, no coffee jest w szczecinie. To wim Atka, ale watpie zeby siostra jechala az tyle na kawusie :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A Ty co, już z przyzwyczajnie polazłaś na seriala czy się znowuż w Pudelku zaczytałaś? :roll: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pewnie ogląda tego nowego na TVP 2...to Ci sami co se M jak....zrobili. Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Oo, a to on już się zaczął? Jakby człowiek miał wszystkie te seriale oglądać, to czasu by nie wystarczyło :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']A Ty co, już z przyzwyczajnie polazłaś na seriala czy się znowuż w Pudelku zaczytałaś? :roll:[/QUOTE] Na seriala, da. [quote name='fidelek2']Pewnie ogląda tego nowego na TVP 2...to Ci sami co se M jak....zrobili.[/QUOTE] No tez se wymyslila :roll: Czwartek to lostow ogladalam niee? Tego nowego to szkoda ogladac, jak dla mnie totalnie abstrakcyjny i niewiarygodny. Nie musze uzasadniac? Nie to zeby losty byly specjalnie realistyczne ale przynajmniej ciekawe i jakies emocje budza. [quote name='Mona4']witamy milutko wieczorowa porą:lol::lol:[/QUOTE] Dobry wieczorek Mona i czworonogi :bye: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Losty, losty, nic mi to nie mówi:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Losty, losty, nic mi to nie mówi:shake:[/QUOTE] Jak nic? To sa te no, po naszemu zagubione. Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak nic? To sa te no, po naszemu zagubione.[/QUOTE] Też mi to nic nie mówi:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Se nie zartuj. Musza Ci cos mowic. To o tym samolocie, katastrofie i wyspie. Atka napewno wie... Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wciąż nic mi to nie mówi:shake: Pierwsze słyszę o tym... Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Wciąż nic mi to nie mówi:shake: Pierwsze słyszę o tym...[/QUOTE] Jaaaaaasne :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Oczywiście, że jasne. Nie wiem co to losty i nie wiem o czym są losty...:stop: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Oczywiście, że jasne. Nie wiem co to losty i nie wiem o czym są losty...:stop:[/QUOTE] Ooo smerfna odmiana fąfla :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ooo smerfna odmiana fąfla :evil_lol:[/QUOTE] Smerfastyczny humor masz dzisiaj...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Smerfastyczny humor masz dzisiaj...:roll:[/QUOTE] I co tymi ślipiami wywraca? Soczewki Ci sie odkleja... Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I co tymi ślipiami wywraca? Soczewki Ci sie odkleja...[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Tu koleżankę ubodło :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Tu koleżankę ubodło :megagrin:[/QUOTE] Pfffffffffff :roll: A wiesz co? Ja znalazlam moje optixy 6 szt za 77 zeta w necie. I sie tak zastanawiam czy wiesz... czy bezpieczny taki zakup bylby. Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [URL="http://www.hamerlik.com/product_info.php?products_id=61"]Tu ło [/URL] [COLOR="PaleTurquoise"]10 durnych znakow[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No ale właściwie to jakie może być ryzyko?? :niewiem: Sklep jak sklep.. Quote
Recommended Posts