madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cwinia jedna :eviltong: A ja wlasciwie to nie chorujem. I nie wiem czy ogolnie czy dzieki szczepionkom...[/QUOTE] Ja też ogólnie rzadko, ale jak już ma mnie złapać, to czy szczepiona byłam, czy nie, to i tak mnie złapie.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też ogólnie rzadko, ale jak już ma mnie złapać, to czy szczepiona byłam, czy nie, to i tak mnie złapie..[/QUOTE] Ale sie lzej przechodzi chorobsko. Ponoc... Quote
PositiveThought Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ja szczepionek nie znoszę. zawsze płaczę, dlatego mamszyn mnie kuj kuja w domu :lol: Madźka, Ty to akurat widziałaś chyba :p Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale sie lzej przechodzi chorobsko. Ponoc...[/QUOTE] Tiaaa, niby tak, ale nie szczepiłam się- bywało, że zachorowałam. Szczepiłam się, też zachorowałam, i niewiele krócej się kurowałam...:roll: Atka, co widziałam?? Cytuj do jasnej ciasnej :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Atka a kto je lubi :roll: Wlasnie, cytuj Ty! Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzien dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LScoffe.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pegaza']Dzien dobry:p[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 aa chciałam wam to kiedyś napisac ale zapomniałam że Marek-Adam się zaplątał w nocy w siatke :evil_lol: niczym pająk. o Ty przyszłaś a ja sprzątać musze buu Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dobra ide rozprostowac kości pochodze po mieszkaniu poudawam że coś robie:evil_lol:nie no ide posprzątać... może potem wpadne jeszcze.... Fidelkowa jutro juz piątek :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No tez mi powod do smiechu :roll: Rozuiem gdybys to Ty sie zaplatala, ale Marek-Adam... :shake: Zreszta wiedzialam ze ktos kiedys ucierpi na tej siatce. Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A długo tak wisiał zaplątany w tej siatce...??? :roll: Quote
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ręki moje Madźka!!! cześć Anuś, ja sobie haftuję w ramach rozrywki :p Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='fidelek2']A długo tak wisiał zaplątany w tej siatce...??? :roll:[/QUOTE] Pewnie go zostawila na cala noc, niczym pajak muche w pajeczyne zaplatana :roll: [quote name='PositiveThought']ręki moje Madźka!!! cześć Anuś, ja sobie haftuję w ramach rozrywki :p[/QUOTE] Czeee Atka. Co to informatyka? Haftujesz? Bidna, brzuszek boli taaaa? :eviltong: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Atkce pewnie się marzy wstąpienie do Kółka Gospodyń Wiejskich...:roll: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Byleby tylko mocherowego berecika z antenka nosic nie zaczela :shake: Ide na drzewo bo jabca. Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Niesprawiedliwosc losu. Ja chodze, zrywam, myje obieram, kroje a Alicja mi wyzera :roll: Boskie jabulko :loveu: Quote
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja jabca nie mogem :placz: za to karmimy się z Aidusiem metodą rozrzucaniową. Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Znaczy sie dwa w jednym. Jemy i sie ruszamy? :razz: Quote
PositiveThought Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 niee :p mama zamiast Bjuti kupiła Jorkowe i nie chce jeść Siusiaczysko. dlatego rozrzucam bobki po podłodze i udaje, że na nie poluje... wtedy Dusiak zjada :p Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A co miala kupic? Atka nie rozumim :niewiem: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='PositiveThought']ręki moje Madźka!!! cześć Anuś, ja sobie haftuję w ramach rozrywki :p[/QUOTE] Jezuu, jakie znowu ręki?? :shake: Cześć Anutka:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Czesc Madzka. Kurde wladzy nie ma a ja potrzebuje informacji czy i gdzie w koszalinie jest coffee heaven. Quote
Recommended Posts