Kasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=lightblue]Aguś może kiedyś znów poczujemy się jak u siebie...;)[/COLOR] Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=paleturquoise]Kasiu, może kiedyś przyjdzie ten dzień...[/COLOR] Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=lightblue]bądźmy dobrej myśli.[/COLOR] [COLOR=lightblue]mówią, że z reguły powroty są bardzo szczęśliwe i udane...oby z nami też tak było. [/COLOR] Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [COLOR=lightblue]Ziemia Obiecana[/COLOR] :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I moj teeez?[/QUOTE] No a jak nie, jak tak? Pewno :niewiem: [quote name='Pegaza']Hej Anusia omdlewaczka:evil_lol: taa widze że zagościł tu niejaki Marco:razz: u nas nic ciekawego po zatym że Soma ma ochote na Pipi a tej sie to podoba:roll: zboczone psy;)[/QUOTE] Ha, przerabiałam to nie tak dawno:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pegaza']Hej Anusia omdlewaczka:evil_lol: taa widze że zagościł tu niejaki Marco:razz: u nas nic ciekawego po zatym że Soma ma ochote na Pipi a tej sie to podoba:roll: zboczone psy;)[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :placz: [quote name='Aga76']Cześć Anusia, [COLOR=lightblue]Oj Kasiu, czuję się podobnie...[/COLOR][/QUOTE] [quote name='fidelek2']Tu też obco się czujem.... Nie wiem o co biega, nie w temacie jezdem :roll: Ciężkie jest me życie. Cześć Anuś :loveu:[/QUOTE] Buuuuuuuuuu oj buuuuuuuuuu :placz: Nie czujcie sie obco, proszem :placz: Cze Madzka, cze Atka!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='marqs_2005']...ello... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3971.gif[/IMG]????? [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20shy/6BE7E9.gif[/IMG][/QUOTE] Ooooch coz za niespodzianka :grins: A juz mialam isc :razz: Quote
PositiveThought Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 phihihihi mam głupawkę za każdym razem jak widzę Marka Adama :razz: :megagrin: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A skąd pewność, że to prawdziwy Marek-Adam?? Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='marqs_2005']...ello... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3971.gif[/IMG]????? [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20shy/6BE7E9.gif[/IMG] znowu sie pojawie jak znajde chwile...(praca,praca,praca)[/QUOTE] Marek Adam edytowal post... Atka, bo Adam to tak ogolnie wywoluje usmiech na twarzy :grins: Wpadaj do nas Adamie kiedy tylko chcesz :loveu: Quote
Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cze Anusia płaczko:eviltong: prawdziwy prawdziwy ma swoj nick:eviltong: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]chyba was polubił że tutaj wpada bo wątpie żeby psy go interesowały:roll:[/COLOR][/SIZE] pozdrowienia Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dzien dobry :loveu: Oj Dario-Ewo, co w tym dziwnego, sama wiesz z doswiadczenia, ze nas nie da sie nie lubic :loveu: Co na sniadanko? :hmmmm: Quote
PositiveThought Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a może interesuje go Anusia? :grins: lub też o żonę zazdrosny... cześć! proponuje mięcho :grins: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przed chwilą wróciłam z pysznym, świeżutkim, cieplutkim chlebkiem z dynią :loveu: A tera idę se sałatkę zrobić :grins: Quote
PositiveThought Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 chlebuuś? a ja idę na warzywa z kuciakiem :grins: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a ja skończyłam robić mieloniaki na jutro :grins: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja miałam w weekend mieloniaki :grins: Quote
PositiveThought Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czemu mnie nikt nie zrobić chce? :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='PositiveThought']a może interesuje go Anusia? :grins: cześć! proponuje mięcho :grins:[/QUOTE] No wlasnie :loveu: Eeeemiecho niet :shake: [quote name='madziasto4']Przed chwilą wróciłam z pysznym, świeżutkim, cieplutkim chlebkiem z dynią :loveu: A tera idę se sałatkę zrobić :grins:[/QUOTE] Skad ten chlibek? [quote name='fidelek2']a ja skończyłam robić mieloniaki na jutro :grins:[/QUOTE] ee mielone. Tez u mnie jakos byly ale nie wiem kiedy bo nie spozywam. [quote name='PositiveThought']czemu mnie nikt nie zrobić chce? :placz:[/QUOTE] A rączkow Atka nie ma?? Czesc dziewczynki :loveu: Wlasnie bylo mi zrobione kuj-kuj czyli szczepionka na grype. Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Się podzielę ale jutro bo dziś spożywać ich juz nie będę. Leżą sobie teraz w lodóweczce i czekają na jutrzejsze skonsumowanie :p Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Skad ten chlibek? A rączkow Atka nie ma?? Wlasnie bylo mi zrobione kuj-kuj czyli szczepionka na grype.[/QUOTE] Z Lydelka :grins: Mają jeszcze przepyszny ciemny chlebek zawsze cieplutki i świeżutki ze słonecznikiem :loveu: Dołączam się z przyjemnością do pytania :megagrin: Ja już od paru lat się nie bawię w te szczepienia p/grypie.. Doszłam do wniosku, że to gucio daje:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Dołączam się z przyjemnością do pytania :megagrin: Ja już od paru lat się nie bawię w te szczepienia p/grypie.. Doszłam do wniosku, że to gucio daje:roll:[/QUOTE] Cwinia jedna :eviltong: A ja wlasciwie to nie chorujem. I nie wiem czy ogolnie czy dzieki szczepionkom... Quote
Recommended Posts