Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Ej, co masz tak jakoś mało tych drzewków?? Wydaje mi się, że było więcej :hmmmm:[/QUOTE] czasem sie pokazuje mniej. to trza strone odswiezyc i jest duzo. [quote name='PositiveThought']mogę ja powiedzieć, mogę ja? :megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]Anuśka co z tym pw?[/COLOR][/QUOTE] No zamuilo mi i nie widzialam. zara czekaj [quote name='madziasto4'][COLOR="PaleTurquoise"]CO TO ZA TAJEMNICE JA SIĘ PYTAM??!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: [/COLOR][/QUOTE] a nijakie :eviltong: [quote name='PositiveThought']ja Ci powiem, co to za tajemnica. taka tajemnica, o której Ci nic nie powiem. [COLOR=PaleTurquoise] HAHAHAHAHA xD[/COLOR][/QUOTE] tajemnicza tajemnica. Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oj przykro mi, ale nikt nic nie stoi, bo ja się uczyć idę. mzja i a tym razem... Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']oj przykro mi, ale nikt nic nie stoi, bo ja się uczyć idę. mzja i a tym razem...[/QUOTE] Hęęęęęęęęęęę?? To pirsze tlumacz. Co nie stoi? Dzie? a ta mizeria to cos bylo po angielsku pamietam. ale co :???: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Znalazłam kawał. Stoi w autobusie kobieta i trzyma się rurki, a spod pachy wystają jej kępy nieogolonych włosów. Podchodzi pijak, przygląda się i mówi z pretensjami: - Hej, baletnica, gdzie tę nogę zadzierasz? :megagrin: Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 powiedziałaś "stać" :razz: ale nikt i nic nie stoi, bo ja ide. matematyka po angielsku i nauki przyrodnicze w tymże języku ^^ Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Znalazłam kawał. Stoi w autobusie kobieta i trzyma się rurki, a spod pachy wystają jej kępy nieogolonych włosów. Podchodzi pijak, przygląda się i mówi z pretensjami: - Hej, baletnica, gdzie tę nogę zadzierasz? :megagrin:[/QUOTE] Phiiii. Mysli ze tylko ona angore czyta :roll: [quote name='PositiveThought']powiedziałaś "stać" :razz: ale nikt i nic nie stoi, bo ja ide. matematyka po angielsku i nauki przyrodnicze w tymże języku ^^[/QUOTE] tak myslalam ze z matmy cus... Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Phiiii. Mysli ze tylko ona angore czyta :roll:[/QUOTE] Wszystko psujesz!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Wszystko psujesz!!!![/QUOTE] Se la vi :eviltong: Taki przydomek maja jakies psiaki. Widzialam w katalogu. Ale kawal jest dooobry :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie nie obrazaj sie juz. Wracaj!! Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie nie obrazaj sie juz. Wracaj!![/QUOTE] :iloveyou: Jestem :iloveyou: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']:iloveyou: Jestem :iloveyou:[/QUOTE] Dobdzie no. Dzie byla jak jej nie bylo? [quote name='madziasto4']Masz szósty zmysł? :grins:[/QUOTE] A konkretniej o co Ci cho? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dobdzie no. Dzie byla jak jej nie bylo? A konkretniej o co Ci cho?[/QUOTE] Mamulka se coś tam kserowała do pracy.. Sama nie wiem :hmmmm: Ogólnie o szósty zmysł, jakieś sny prorocze?? :hmmmm: A w ogóle to dzisiaj wyczytałam (mam nadzieję, że nie czytujesz newsweeka, tak jak angorę), że TRZA KŁAMAĆ!! :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4'] Sama nie wiem :hmmmm: Ogólnie o szósty zmysł, jakieś sny prorocze?? :hmmmm: A w ogóle to dzisiaj wyczytałam (mam nadzieję, że nie czytujesz newsweeka, tak jak angorę), że TRZA KŁAMAĆ!! :grins:[/QUOTE] Njusłika nie. A ja czytalam jak sie uczylam na doktryny, to pan Stirner napisal ze egoizm jest jak najbardziej super :grins: A sny prorocze to niet, ale pytania na egzamin potrafie przewidziec. Serio :razz: Tak ze dwa z trzech. Tylko nie wiem czy to zmysl szosty czy inteligencja wrodzona :hmmmm: ze potrafie dedukowac, ale zawsze mnie pytaja co bedzie na egzaminie :p A Ty miewasz? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Njusłika nie. A ja czytalam jak sie uczylam na doktryny, to pan Stirner napisal ze egoizm jest jak najbardziej super :grins: A sny prorocze to niet, ale pytania na egzamin potrafie przewidziec. Serio :razz: Tak ze dwa z trzech. Tylko nie wiem czy to zmysl szosty czy inteligencja wrodzona :hmmmm: ze potrafie dedukowac, ale zawsze mnie pytaja co bedzie na egzaminie :p A Ty miewasz?[/QUOTE] Miód na me serce:loveu: Wracając jeszcze do kłamstw- zdałam sobie sprawę, że nie potrafiłabym mówić chociaż przez jeden dzień prawdy, no nie dałoby rady... Ja miewam coś takiego, że będąc w jakiejś sytuacji wydaje mi się, że miała ona już miejsce. Pewno w moich snach... Nie wiem czy to szósty zmysł, czy po prostu jestem nienormalna?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Miód na me serce:loveu: Wracając jeszcze do kłamstw- zdałam sobie sprawę, że nie potrafiłabym mówić chociaż przez jeden dzień prawdy, no nie dałoby rady... Ja miewam coś takiego, że będąc w jakiejś sytuacji wydaje mi się, że miała ona już miejsce. Pewno w moich snach... Nie wiem czy to szósty zmysł, czy po prostu jestem nienormalna?:evil_lol:[/QUOTE] De ża vi :razz: Jak na tym kabarecie [url]http://pl.youtube.com/watch?v=vuLZzAkzd_M[/url] co laska ma te że ve, że tak napisze, czyli TGV ten pociag :evil_lol: A ja to klamac za bardzo nie potrafiem :shake: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']De ża vi :razz: Jak na tym kabarecie [url]http://pl.youtube.com/watch?v=vuLZzAkzd_M[/url] co laska ma te że ve, że tak napisze, czyli TGV ten pociag :evil_lol: A ja to klamac za bardzo nie potrafiem :shake:[/QUOTE] Zara obejrzę.. Kłamać albo ewentualnie nie mówić prawdy- na to samo wychodzi. Wyczytałam, że pewna dziennikarka miała narzucone od redakcji, żeby przez tydzień mówić tylko prawdę. Pewnego dnia zadzwonił pan z banku z zapytaniem - Dlaczego spóźnia się pani ze spłatą raty na kredycie? Dziennikarka odpaliła zgodnie z prawdą: - Bo spodobał mi się czarny płaszczyk, musiałam go kupić. Długa cisza w słuchawce, po czym facet prawie krzyczy - Jest pani niepoważna i odkłada słuchawkę. Hyhy facet nie zniósł takiej dawki szczerości:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hy hy facet musial miec fajna mine. To ja juz wole nie mowic prawdy. Z dwojga zlego... Ostatnio musialam troszke poklamac w szkole... Musze zrobic ejsperyment, czy ja tez tak jak Ty łgarzu jeden nie mowie prawdy codziennie. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Na pewno nie mówisz. Badanie wykazały, że nasz mózg jest tak skonstruowany, że trza kłamać- nie ma bata :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Na pewno nie mówisz. Badanie wykazały, że nasz mózg jest tak skonstruowany, że trza kłamać- nie ma bata :niewiem:[/QUOTE] I moj teeez? Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Dobra, ja lecem już. Dobranoc :bye:[/QUOTE] O nie zauwazylam a Ty tak po cichaczu uciekac chcesz???? :mad: Tak po angielsku?? To idz se :obrazic: Quote
Pegaza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Hej Anusia omdlewaczka:evil_lol: taa widze że zagościł tu niejaki Marco:razz: u nas nic ciekawego po zatym że Soma ma ochote na Pipi a tej sie to podoba:roll: zboczone psy;) Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tu też obco się czujem.... Nie wiem o co biega, nie w temacie jezdem :roll: Ciężkie jest me życie. Cześć Anuś :loveu: Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cześć Anusia, [COLOR=lightblue]Oj Kasiu, czuję się podobnie...[/COLOR] Quote
Recommended Posts