madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Toro ostatnio wlazł na sam środek wielkiej kałuży, brodził bez celu i wygrzebywał łapką kamyczki:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']Toro ostatnio wlazł na sam środek wielkiej kałuży, brodził bez celu i wygrzebywał łapką kamyczki:lol:[/QUOTE] Ala tez uwielbia kaluze i blotko. Zawsze przebiega przez samiućki srodeczek. Ja zreszta uwielbiam jak jej lapki pluskaja na blotku, fajny dźwięk :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja też lubię odgłos tego 'ciapciania' łapkami w błocie:loveu: A Master to omija szerokim łukiem takie kałuże, ewentualnie jak już nie ma wyjścia, to przejdzie szybkim krokiem i tak, jakby go parzyło.. (tak jakby na palcach :hmmmm: ) Quote
koregra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 To Masterek podobnie jak Corinka. Cori nie przebiegnie trzeba ją przenieść:evil_lol: Anusia jak twój las? Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też lubię odgłos tego 'ciapciania' łapkami w błocie:loveu: A Master to omija szerokim łukiem takie kałuże, ewentualnie jak już nie ma wyjścia, to przejdzie szybkim krokiem i tak, jakby go parzyło.. [B](tak jakby na palcach[/B] :hmmmm: )[/QUOTE] :roflt: [quote name='koregra']To Masterek podobnie jak Corinka. Cori nie przebiegnie trzeba ją przenieść:evil_lol: Anusia jak twój las?[/QUOTE] Czesc Kamilko :grins: A rosnie rosnie powoli. Tylko jeden dziad zapomna mi klikac... Quote
koregra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No ja miałam skrót na pulpicie ale co klikam to się nie otwiera:roll: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: Czesc Kamilko :grins: A rosnie rosnie powoli. Tylko jeden dziad zapomna mi klikac...[/QUOTE] Master- nie odzywaj się do tej Pani. Który to dziad?? Jak śmie!!:mad: Wskaż mi go, a ja zrobię z nim porządek:mad: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4'] Który to dziad?? Jak śmie!!:mad: Wskaż mi go, a ja zrobię z nim porządek:mad: :evil_lol:[/QUOTE] To Madzia104 Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To Madzia104[/QUOTE] Nie ma takiego użytkownika [IMG]http://foolstown.com/sm/gy.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']Nie ma takiego użytkownika [IMG]http://foolstown.com/sm/gy.gif[/IMG][/QUOTE] Zgadza sie bo to zaden uzytkownik. To pasozyt! Taki truten zatruwajacy zycie bezbronnym, porzadnym ludziom!! Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zgadza sie bo to zaden uzytkownik. To pasozyt! Taki truten zatruwajacy zycie bezbronnym, porzadnym ludziom!![/QUOTE] Nie znam :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Osz kurna zaczytalam sie w pudelku :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']No wiesz co:shake:[/QUOTE] No cooo?? A wiedzialas ze Mandaryna ma zmarszczki? Nie wiedzialas! Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No cooo?? A wiedzialas ze Mandaryna ma zmarszczki? Nie wiedzialas![/QUOTE] I szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi czy i gdzie ma zmarszczki:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']I szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi czy i gdzie ma zmarszczki:cool1:[/QUOTE] Phiiiiiiiii. Quote
PositiveThought Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 myślałby kto :megagrin: ja też miałam kulkę mokro brudną. Aidi postanowił się wykąpać. Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Noo? I czegoś się tam jeszcze dowiedziała na tym Pudelku?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']Noo? I czegoś się tam jeszcze dowiedziała na tym Pudelku??[/QUOTE] A co sie interesujesz?? Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A co sie interesujesz??[/QUOTE] Jak zawsze miła :obrazic: Quote
PositiveThought Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 buuuu, nikt mnie nie widzii :placz: ja się dowiedziałam, że Bill z Tokio Fotel jest gejem :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madziasto4']Jak zawsze miła :obrazic:[/QUOTE] Calkiem jak Ty :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='PositiveThought']buuuu, nikt mnie nie widzii :placz: ja się dowiedziałam, że Bill z Tokio Fotel jest gejem :p[/QUOTE] O Atka, przepraszam nie zauwazylam :oops: Ja to nawet nie wiem jak ten caly fotel wyglada :shake: I co spiewa... Quote
PositiveThought Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 nie masz czego żałować :shake: wygląda.... jak gej. Quote
Recommended Posts