Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witam:cool3: nie mam dziś głowy do niczego.. Anusia a pytanie zasadnicze gdzie go miałam pomiziać?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='madziasto4']AnuusiAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!![/QUOTE] No jestem przecie. [quote name='Pegaza']Witam:cool3: nie mam dziś głowy do niczego.. Anusia a pytanie zasadnicze gdzie go miałam pomiziać?:evil_lol:[/QUOTE] Dobrze ze nie masz, przynajmniej nie bedzie wymowki dla Marka-Adama ze Cie ona boli :eviltong: No zasadniczo skoro nie moglam tego zrobic osobisci, tudziez wlasnorecznie, no to mowie ze za uszkiem :roll: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Marek -Adam i uszko eee:roll: psa miziam za uszkiem:evil_lol: no ale w końcu prośba jest to ją spełnie:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']Marek -Adam i uszko eee:roll: psa miziam za uszkiem:evil_lol: no ale w końcu prośba jest to ją spełnie:eviltong:[/QUOTE] Totez tak mi sie skojarzylo, ze skoro pies lubi, to facet od biedy tez nie??? Czy nie?? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hm od biedy:hmmmm: wiesz faceci są wybredni teraz, faceta trzeba zaskoczyć ale nie uszkiem Anusia8) Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']hm od biedy:hmmmm: wiesz faceci są wybredni teraz, faceta trzeba zaskoczyć ale nie uszkiem Anusia8)[/QUOTE] No takie rzeczy to ja wim, but publicznie i to przy zonie mowic o nich nie wypada. Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dawaj dawaj Anusia ja mu w łożku szepne to potem na te uszko:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']dawaj dawaj Anusia ja mu w łożku szepne to potem na te uszko:evil_lol:[/QUOTE] Oj nie! Przy Tobie nie mogem, no nie mogem i juz. Adamowi mogem smsem napisac :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ojee ales Ty wstydliwa:eviltong: Marek-Adam ma telefon blokniety;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']ojee ales Ty wstydliwa:eviltong: Marek-Adam ma telefon blokniety;)[/QUOTE] Tiaaaa? Jak mu napisze to odrazu sie odblokuje :razz: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 taa a numer to anioł stróz podpowie:cool3: Madzia cii[SIZE=1][COLOR=#afeeee] (to ściema)[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='madziasto4']Ciekawe kto mu zablokował:lol:[/QUOTE] Nie wiesz? Pewnie ten pies ogrodnika, co to wiesz... Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie wiesz? Pewnie ten pies ogrodnika, co to wiesz...[/QUOTE] O tym samym pomyślałam.. Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 sam nie weżnie a innemu też nie da:cool1: cicho tam tez wymysliłaś że niby ja:-o:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='madziasto4']O tym samym pomyślałam..[/QUOTE] A zatem cos w tym byc musi. [quote name='Pegaza']sam nie weżnie a innemu też nie da:cool1: cicho tam tez wymysliłaś że niby ja:-o:lol:[/QUOTE] A idz Ty. Biedny Marek-Adam... Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jaka solidarna z Markiem:razz: sie nie bój zaraz nie bedzie taki biedny:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']jaka solidarna z Markiem:razz: sie nie bój zaraz nie bedzie taki biedny:cool3:[/QUOTE] Taaaa on jest biedny cale zycie, bo Cie prosic musi, namawiac wrecz!! Bo Ty taka oziebla jestes! Pewnie nawet jak sie zgadzasz to jestes tak zaangazowana, ze myslisz tylko o tym, ze sufit trzeba odmalowac! Biedny Marek-Adam :shake: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nie widze sufitu nad głową mam baldachim:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']nie widze sufitu nad głową mam baldachim:cool1:[/QUOTE] Powaznie? [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]A juz myslalam ze powiesz nie widze sufitu bo pozycja nie ta...[/SIZE][/COLOR] Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 poważnie:lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]nic nie pisze nic nie mowie....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=black]papa kosmatych [/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']poważnie:lol: [/QUOTE] Ojej jak fajowo :loveu: On jest taki jak na filmach jistorycznych? Wielki i naokolo loza? Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja stąd nie wyjde a potem biedny Marek-Adam nie on jest Ikeawski:lol: zawieszony na srodku łoża:eviltong: znaczy naokolo łoża Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Pegaza']ja stąd nie wyjde a potem biedny Marek-Adam nie on jest Ikeawski:lol: zawieszony na srodku łoża:eviltong: znaczy naokolo łoża[/QUOTE] A phiii, znaczy sie przeciwkomarzaczka? :eviltong: Biedny ci on, bieeeednyyyy :placz: Quote
Pegaza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 cichaj juz bo on w kompleksy mi wpadnie:evil_lol: ale teraz juz naprawde spadam pappa Quote
Recommended Posts