Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cze z rana buu pochmurnie no nareście Ala na fotce teraz czas na Ciebie:cool1: a te tylko o jedzeniu gadają żarłoki:razz: Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dario-Ewo myślisz, że Anuśka nam się ukaże...? Ja w to nie wierzę :shake: nia a nic!!! A szkoda, bardzo szkoda.... Cześć. Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Mona4']Witamy Alusie :lol:[/QUOTE] Dzien dobry Mona :bye: [quote name='Pegaza']Cze z rana buu pochmurnie no nareście Ala na fotce teraz czas na Ciebie:cool1: a te tylko o jedzeniu gadają żarłoki:razz:[/QUOTE] O prosze, Daria-Ewa przylizla w koncu... [quote name='fidelek2']Dario-Ewo myślisz, że Anuśka nam się ukaże...? Ja w to nie wierzę :shake: nia a nic!!! A szkoda, bardzo szkoda.... Cześć.[/QUOTE] Osz Ty niewierna!! Marka-Adama nie ma to mie tez! Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 przylizła i zara wylizie bo woda w wiadrze czeka na wycieranie cieczkowej:mad: Marek Adam zakręcony bo mu auto nie chce zapalić:roll: ale naprawi mam nadzieje:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Pegaza']przylizła i zara wylizie bo woda w wiadrze czeka na wycieranie cieczkowej:mad: Marek Adam zakręcony bo mu auto nie chce zapalić:roll: ale naprawi mam nadzieje:roll:[/QUOTE] A to wkleje sie, moze Adamowi samochod odpali :razz: Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jee zrob to zrób:multi: i mi przysługe też zrobisz :cool1: ja mam po południu trase i mi przyjdzie busem jechac jak nie odpali buu Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ta dam!!! [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/9483/fotkant8.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oj... [COLOR="PaleTurquoise"]........[/COLOR] Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no wiesz teraz to dopiero nam rozpalilaś umysł :eviltong: ja :shake: wątpie żeby te auto odpaliło poka się choć troszku, tego seksu poka:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Pegaza']no wiesz teraz to dopiero nam rozpalilaś umysł :eviltong: ja :shake: wątpie żeby te auto odpaliło poka się choć troszku, tego seksu poka:eviltong:[/QUOTE] I co ja poradze? Chcialam, no kurna chcialam. I o... Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='fidelek2']Phi, aleś się pokazała :obrazic:[/QUOTE] Nie moja to wina :niewiem: Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 daj mniej seksowną i się uda wiesz taką rozmemłaną, piżamową bez makijażu:eviltong: musze zrobić myk narazie:loveu:dziewczyny Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Pegaza']daj mniej seksowną i się uda wiesz taką rozmemłaną, piżamową bez makijażu:eviltong: musze zrobić myk narazie:loveu:dziewczyny[/QUOTE] Alez Dario-Ewo, ta wlasnie taka byla :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Alez Dario-Ewo, ta wlasnie taka byla :evil_lol:[/QUOTE] Jezuu Anusia rozbrajasz mnie :evil_lol: Witam seksowną studentkę środowo, czyli że coraz bliżej łikendu :sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='madziasto4']Jezuu Anusia rozbrajasz mnie :evil_lol: Witam seksowną studentkę środowo, czyli że coraz bliżej łikendu :sweetCyb:[/QUOTE] Hy hy no czeeee Madzka :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='madziasto4']Jak minął dzień? :grins:[/QUOTE] Okradli mnie!! Zlodzieje w banku!! Poszlam konto se usunac i jeszcze mi kasiorke zabrali za nowa karte buuu. Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Okradli mnie!! Zlodzieje w banku!! Poszlam konto se usunac i jeszcze mi kasiorke zabrali za nowa karte buuu.[/QUOTE] Reeety jak okradli?? Biedna Anusia :glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='madziasto4']Reeety jak okradli?? Biedna Anusia :glaszcze:[/QUOTE] Normalnie, zlodzieje jedne!!! Karte mam wazna do pazdziernika, to zem se pomyslala skasuje konto zanim mi dadza nowa, a oni policzyli mi za nowa, ze niby juz wydana jest! Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A to świnie... A ja miałam dzisiaj 2 historie pod rząd na ostatnich godzinach...To nie na moją cierpliwość, myślałam, że się zanudzę na śmierć:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='madziasto4']A to świnie... A ja miałam dzisiaj 2 historie pod rząd na ostatnich godzinach...To nie na moją cierpliwość, myślałam, że się zanudzę na śmierć:shake:[/QUOTE] No swinie, swinie. Ja w chyba 3 klasie mialam dwie matmy pod rzad, ale na szczescie na pierwszych lekcjach, a pozniej religie i zawsze bylismy tak wykonczeni, ze żarli wszycy jak jeden maz, a ksiadz sie wkurzal :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja na religię nie uczęszczam :hmmmm: Ide se do biblioteki albo na hejbatkę. A nasz ksiądz nas zawsze karmi cukierkami...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='madziasto4']Ja na religię nie uczęszczam :hmmmm: Ide se do biblioteki albo na hejbatkę. A nasz ksiądz nas zawsze karmi cukierkami...:lol:[/QUOTE] Fajny ksiadz. Nssz to nie dosc ze cukierkami nie czestowal, swojego pokarmu spozywac nie pozwalal, to jeszcze krzyczal, kazal kupowac ksiazke i sprawdziany robil :roll: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Fajny ksiadz. Nssz to nie dosc ze cukierkami nie czestowal, swojego pokarmu spozywac nie pozwalal, to jeszcze krzyczal, kazal kupowac ksiazke i sprawdziany robil :roll:[/QUOTE] To co ta ksiądz ten Wasz był:shake: Nasz nawet jak nas mija na korytarzu to cukierki rozdaje, wychodzi na dworek przy ładnej pogodzie, pomaga dać nogę ze szkoły bujając ochroniarzowi, że ma z nami teraz lekcje, czasem przeklnie z umiarem, wykłóca się o piątaka, obgaduje nauczycielki :evil_lol: Quote
Recommended Posts