Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nooo las ma sluzyc temu, zeby bylo swieze powiecze /tak mowila moja babka z geografii/. Ooo i GZIBY zeby byly :megagrin: Ja bym sie wsciekla na Twoim miejscu :shake: A po co waga Ci? Ile jeszcze zebym chociaz jedno dżewko miała? Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo las ma sluzyc temu, zeby bylo swieze powiecze /tak mowila moja babka z geografii/. Ooo i GZIBY zeby byly :megagrin: Ja bym sie wsciekla na Twoim miejscu :shake: A po co waga Ci? Ile jeszcze zebym chociaz jedno dżewko miała?[/QUOTE] Ach, to O MNIE Ci chodzi, O MNIE :loveu: :loveu: :loveu: Aa niech już będzie okrągła, jak mam im odsyłać, później znowu czekać na przesyłkę, to ja dziękuję:shake: Ale napiszę osłowi, że się nie zna na figurach geometrycznych... Anusia:cool3: A do czego służą wagi łazienkowe?:cool3: Właściwie to kupiłam ją przy okazji kupna wagi kuchennej z tej samej firmy.. Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak my se same Ggo nie zaprosimy to Go ujrzymy tak jak wigilia w maju wypadnie! Na Darię-Ewę nie ma co liczyć :shake: Jaki las i jakie sadzonki? W co mam se po tym kliknięciu wejść aby zobaczyć?:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No Kasiu w to co jest na srodku ekranu. Tam mi dżewo rosnie /przez dży/. I gziby moze kiedys beda :loveu: A co do Adama to postawilam warunek. Obnaze sie, o pardon, ukażę, jak Marek-Adam bedzie na forum. :razz: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A jak to Daria-Ewa podszyje się pod Marka-Adama??:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madziasto4']A jak to Daria-Ewa podszyje się pod Marka-Adama??:razz:[/QUOTE] Trzeba bedzie jakos zweryfikowac prawdomownosc osoby siedzacej... Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cze Anusia:p taa widze ze na gwałt potrzebny komuś Marek-Adam:eviltong: a bierzcie go sobie ale prędko bo mnie dzis :angryy: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wkurzył[/COLOR][/SIZE] czemu się macie miec lepiej odemnie niech was też wkurza:evil_lol: buuu oj niedobry dzis Marek niedobry buuuu Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pegaza']cze Anusia:p taa widze ze na gwałt potrzebny komuś Marek-Adam:eviltong: a bierzcie go sobie ale prędko bo mnie dzis :angryy: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wkurzył[/COLOR][/SIZE] czemu się macie miec lepiej odemnie niech was też wkurza:evil_lol: buuu oj niedobry dzis Marek niedobry buuuu[/QUOTE] Oj tam od razu gwalt... Ktoras by sie opierala?? Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj tam od razu gwalt... Ktoras by sie opierala??[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tak myslalam :cool1: Chyba ze Daria-Ewa :roll: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cudzy tak nie wkurza jak własny :evil_lol: Anuś kaj żeś polazła??? Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie tyle polazlam co mnie wywalilo. Że error jakis czy cus... Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 też go miałam przez chwilkę ale juz se poszedł... Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nooo pewnie xnowu cos probowali robic. Albo podsluchy, a raczej podglady, zakladaja. Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pewnie juz jestesmy. A Mod o kaczkach pisze upssssss. Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 patrzycie na bigbradera? kule dzis nie leciało:hmmmm: ciekawe czemu? a macie swoich faworytów? Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pegaza']patrzycie na bigbradera? kule dzis nie leciało:hmmmm: ciekawe czemu? a macie swoich faworytów?[/QUOTE] Cze Dario-Ewo. Faworyta to ja mam :razz: ale nie z big bradera. Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja tam na to nie patrzę... A Anuśka też nie bo i po co jak juz se upatrzyła jednego osobnika :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 taa wiem:razz: tak szczeże to ich wszystkich bym wywaliła :snipersm: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 też tak często gęsto mam ochote zrobić :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pegaza']taa wiem:razz: tak szczeże to ich wszystkich bym wywaliła :snipersm:[/QUOTE] i dala tam Marka-Adama!! i do kuchni i do pokoju wielkiego brata i pod prysznic :loveu: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 hahaha Marek-Adam powiedzial że skasował by ich tam wszystkich ale skromny:cool1: i mowi że pod prysznic to na Adama a nie w majtach sie myc:shake: kolejny program bedzie to go wysle na casting:eviltong: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dobranoc dziewczynki :loveu: menskich snów życzem. Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Pegaza']hahaha Marek-Adam powiedzial że skasował by ich tam wszystkich ale skromny:cool1: i mowi że pod prysznic to na Adama a nie w majtach sie myc:shake: kolejny program bedzie to go wysle na casting:eviltong:[/QUOTE] No pewnie ze na Adama! W koncu to Marek-Adam!! Do big bradera z nim!!! Quote
Recommended Posts