Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Pegaza']to ja chyba do [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wc :scared: [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dokąd Ty? Pewnie do łózka co? :razz: EDIT: Widze. Wc.. Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 sibko pal co by następne facety nie przylizły! Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Juz mam. Juz zjadam. Polowy nie mam buuu Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dobra przylazłam ale wylazłam bo ide posprzątać wpadne potem... Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A jednak... Widzisz Kasiu, nie zdazyla :shake: Quote
PositiveThought Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 cze Anuś, ja Ci dam syf, kochana :loveu: wymiziaj Aluś Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cześć Anusia co u was. Straszne zaległości mam:-( jak gardełko Alusi. Całuski dla was:loveu: Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 zdążyła zdążyła :cool3: syf musiałam posprzątać domowy czyli słanie łoża:razz: ,zmywanko itp Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='madziasto4']Dooobry:razz:[/QUOTE] Bry gzibnio :loveu: [quote name='PositiveThought']cze Anuś, ja Ci dam syf, kochana :loveu: wymiziaj Aluś[/QUOTE] Cze Be. Troche syfu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :cool3: [quote name='koregra']Cześć Anusia co u was. Straszne zaległości mam:-( jak gardełko Alusi. Całuski dla was:loveu:[/QUOTE] Hey Kamilko! U nas no nieciekawie... [quote name='Pegaza']zdążyła zdążyła :cool3: syf musiałam posprzątać domowy czyli słanie łoża:razz: ,zmywanko itp[/QUOTE] To Ty ścielesz łoże? A po coz skoro caly czas w nim obcujesz? Te Madzka! O uklad to Ty Darie-Ewe zapytaj :evil_lol: Tyle praktyki... A moze wogole Marka-Adama zaprosimy? Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 przeca nie zostawie rozwalonej pościeli:eviltong: Marek-Adam pracuje:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie rozwalonej tylko w nieladzie jezeli juz. Poza tym gdyby mi Marek-Adam taki nielad w lozku zrobil, to chyba nigdy bym nie smiala burzyc konstrukcji... :loveu: Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Hey Kamilko! U nas no nieciekawie... [/quote] Jak to co się dzieje bom nie w temacie chyba Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 haha jak zrobie fote to pokaze te łoże:eviltong: ale po zasłaniu pościeli a moja Pipi łazi i szuka chetnego do łoża bo spac jej się chce:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Pegaza']haha jak zrobie fote to pokaze te łoże:eviltong: ale po zasłaniu pościeli a moja Pipi łazi i szuka chetnego do łoża bo spac jej się chce:eviltong:[/QUOTE] Ty wstretna chwalipieto!! Ani mi sie waz!!! Kamilko, jak chcesz to sie cofnij kilka stron, bo naprawde nie dzisiaj mi o tym gadac... :shake: Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dobra ide nynac dobrej nocy :loveu: a dam specjalnie dam:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Pegaza']dobra ide nynac dobrej nocy :loveu: a dam specjalnie dam:eviltong:[/QUOTE] No wiesz??? :obrazic: I wlasnie ze wiem, ze sama bedziesz tej nocy wiec mowie dobranoc. Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dobranoc,wy spicie a ja musze pracowac,to jest sprawiedliwosc:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobry bry! Zostalam obudzona przez natreta!! :angryy: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Te Madzka! O uklad to Ty Darie-Ewe zapytaj :evil_lol: Tyle praktyki... A moze wogole Marka-Adama zaprosimy?[/quote] O taaaak, przydałby się model :evil_lol: Żywy oczywiście i w pełni sprawny:evil_lol: Przez jakiego natręta?? :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Madzka oczywiscie kolege taty ktory sie zjawil o swicie. Teraz dosypialam. Nastepnym razem go opieprze. Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dospałaś już? A mówiłam wcześniej żeby zaprosić Marka-Adama? Mówiłam a jak, tylko nikt mnie słuchał! Przynajmniej Madźka miałaby modela, my byśmy oczy nacieszyły, Ty Anusia jeszczy myśli - pożytek byłby jak sie patrzy! :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Toz caly czas go zapraszam tylko Daria-Ewa do kompa nie dopuszcza!! Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Lasek se zasadziłam :grins: Klikniecie? [url]http://anusiowylas.act4trees.com[/url] Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No piękne, piękne sadzonki... A czemu ma służyć ten las przepraszam?:evil_lol: :evil_lol: Przysłali mi wagę łazienkową, przyszła okrągła, a mówiłam kretynowi, że ma być w kształcie trapezu :x To nie, okrągłą przysłał..W zasadzie to mi wsio ryba, ale sam fakt Quote
Recommended Posts