Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Tiaaa smiej sie, bedziemy sie smiac w piatek, jak wpadnie Atka ze wzrokiem paranoika i seryjnego mordercy :eek2:

hihihi - zaczynam się bać

Posted

fidelek2 napisał(a):
A ja w Beatki bannerku wyczytałam, że wraca 16 czyli w poniedziałek - PONIEDZIAŁEK nasz naukochańszy dzień tygodnia :loveu: :loveu:

a piątek 13-ego tak ślicznie się zapowiadał... no ale, skoro to miłośniczka poniedziałków to azalisz powiadam: prawda jest straszna Atka przywiezie Siusiaka dopiero 16-ego :placz: chlip chlip

Posted

Witajcie dziewczynki :)
Porana słodka Panna Alicja
oj to jeszcze poczekamy na Atke sobie az do poniedziałku :-(
U Nas właśnie wyszło słonko wkońcu upragnione wiec przesyłam Wam cieplutkie słomeczne pozdrowionka z zyczeniami miłego dzionka :lol:

Posted

Niedługo Daria tez będzie miała swoja galerię:evil_lol::evil_lol: Jak założy

NIe wiesz o weselu? Przecież kreację kupowała nawet:eviltong: Chyba ten fakt tobie ucikł

Posted

Ojej :multi: co ja widzę :multi: cóż za miła niespodzianka po kilku dniach nieobecności, Panna Alicja doczekała się galeryjki - wspaniale :multi: Nie ma co!:drinking: muszę się czegoś napić z tej okazji :drinking::drinking:

Ach śliczne z niej panienka z przyjemnością obejrzałam zdjęcia, ale czuje lekki niedosyt i czekam na zdecydowanie więcej zdjęc uroczej panienki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Jestem i zamierzam być stałym gościem z wiecznymi zaległościami :evil_lol:

To cudownie :loveu:
Ja systematycznie zwiekszam ilosc odwiedzanych galeryjek.
Na poczatku trudno bylo mi sie w dwoch polapac, teraz jest juz 5 :razz: na biezaco.
Ale az mi sie nie chce myslec o zaleglosciach jak wyjade do wawy :shake:

Posted

Kamilko czemu nie będzie galeryjki?

Hmm miałam kiedyś zagładać (razem z tobą nawet) ale jak zrezygnowałaś wtedy to mi też odeszło

Posted

To cudownie :loveu:
Ja systematycznie zwiekszam ilosc odwiedzanych galeryjek.
Na poczatku trudno bylo mi sie w dwoch polapac, teraz jest juz 5 :razz: na biezaco.
Ale az mi sie nie chce myslec o zaleglosciach jak wyjade do wawy :shake:

U mnie znowóż na odwrót, poczatkowo galeryjek było zdcydowanie więcej, traz staram ograniczyć się tylko do tych Yorkowych, ale i to jak widać graniczy z cudem, bo wciąż powstają nowe, a ja kurcze nie potrafię obok Yorka przejść obojętnie, ale też nie mam na tyle czasu, aby wszytskie odwiedzić, robię to w ratach, ale jak nadrobię zaległosci w jednych i po jakimś czasie w drugich, to w tych pierwszych znowu są takie duże, że ręce opadają i tak w kółko :lol:

Posted

koregra napisał(a):
Hmm miałam kiedyś zagładać (razem z tobą nawet) ale jak zrezygnowałaś wtedy to mi też odeszło

Teraz tez mi sie w sumie nie chcialo, myslalam ze moze po powrocie z wawy zaloze, ale skoro juz jest to niech sie kreci :loveu:

Ja musze jeszcze zaczac bywac u Ariska i Oskarka, to tak priorytetowo, a pozniej zaglebie sie w reszte yoraskow.

Posted

Ja musze jeszcze zaczac bywac u Ariska i Oskarka, to tak priorytetowo, a pozniej zaglebie sie w reszte yoraskow.

Oj musisz koniecznie :lol:
No nic ja lecę wstawić jeszcze kilka fot i uciekam, wy sobie teraz pewnie będziecie fajnie gadały, a ja do pracy muszę lecieć, buu :placz: