Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tiaaa smiej sie, bedziemy sie smiac w piatek, jak wpadnie Atka ze wzrokiem paranoika i seryjnego mordercy :eek2: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tiaaa smiej sie, bedziemy sie smiac w piatek, jak wpadnie Atka ze wzrokiem paranoika i seryjnego mordercy :eek2: hihihi - zaczynam się bać Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Cześć gaduły:cool3: Nawet Alicja nam się pokazała z rana:loveu: To już w piątek BE wraca?:razz: Hihihi... Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ja w Beatki bannerku wyczytałam, że wraca 16 czyli w poniedziałek - PONIEDZIAŁEK nasz naukochańszy dzień tygodnia :loveu: :loveu: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 fidelek2 napisał(a):A ja w Beatki bannerku wyczytałam, że wraca 16 czyli w poniedziałek - PONIEDZIAŁEK nasz naukochańszy dzień tygodnia :loveu: :loveu: a piątek 13-ego tak ślicznie się zapowiadał... no ale, skoro to miłośniczka poniedziałków to azalisz powiadam: prawda jest straszna Atka przywiezie Siusiaka dopiero 16-ego :placz: chlip chlip Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witajcie dziewczynki :) Porana słodka Panna Alicja oj to jeszcze poczekamy na Atke sobie az do poniedziałku :-( U Nas właśnie wyszło słonko wkońcu upragnione wiec przesyłam Wam cieplutkie słomeczne pozdrowionka z zyczeniami miłego dzionka :lol: Quote
koregra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 o jestem w szoku:crazyeye: Alusia ma galeryjkę:multi: :loveu: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam cieplusio panny obie:loveu: słodką Alicje i hm hmm jej dowcipną pańcie:p Atka 14 jedzie na wesele więc dopiero będzie 16 w domu:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam Kasię i Kamilkę oraz /ku memu zdziwieniu/ Darię :crazyeye: Dziewczynki galeryję założyły, to i mamy ;) Atak cos się wygłupia? Jakie wesele znowu? Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Niedługo Daria tez będzie miała swoja galerię:evil_lol::evil_lol: Jak założy NIe wiesz o weselu? Przecież kreację kupowała nawet:eviltong: Chyba ten fakt tobie ucikł Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mozliwe ze mi umknelo bo ja wtedy sesyjna bylam bardzo. I Korinka galeryjke bydzie miala. Quote
koregra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I Korinka galeryjke bydzie miala. Takk??? Ja na razie nic nie zakładam :shake: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dzień dobry :razz: Jestem skobry :razz: Noo, co tam? :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ojej :multi: co ja widzę :multi: cóż za miła niespodzianka po kilku dniach nieobecności, Panna Alicja doczekała się galeryjki - wspaniale :multi: Nie ma co!:drinking: muszę się czegoś napić z tej okazji :drinking::drinking: Ach śliczne z niej panienka z przyjemnością obejrzałam zdjęcia, ale czuje lekki niedosyt i czekam na zdecydowanie więcej zdjęc uroczej panienki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jejku dziewczynki przyszły :loveu: I Daga nawet :multi: Kamilko czemu nie będzie galeryjki? Ja poki co nieczesto lapie za aparat, ale chyba musze zmienic nawyki :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusiu :sweetCyb: W końcu zdecydowałaś się na galerię dla panny Alicji :loveu: Ale gdyby nie interwencja pani mod i Agusi, to by nic nie było, buuu :placz: Brawa dla Madzi i Agnieszki :sweetCyb: :klacz: http://img412.imageshack.us/img412/2029/img2018dz0.jpg Ajajajaj... słodki pycholek :loveu: I prosto z mojego biurka leci wielki całus od Ariska dla Alutki :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I Daga nawet :multi: Jestem i zamierzam być stałym gościem z wiecznymi zaległościami :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Czesc Saro :bye: No tak szczerze mowiac, to zostalam przymuszona do galeryjki hi hi :evil_lol: Dziekujemy za Ariskowe slodkie buziolki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Jestem i zamierzam być stałym gościem z wiecznymi zaległościami :evil_lol: To cudownie :loveu: Ja systematycznie zwiekszam ilosc odwiedzanych galeryjek. Na poczatku trudno bylo mi sie w dwoch polapac, teraz jest juz 5 :razz: na biezaco. Ale az mi sie nie chce myslec o zaleglosciach jak wyjade do wawy :shake: Quote
koregra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Kamilko czemu nie będzie galeryjki? Hmm miałam kiedyś zagładać (razem z tobą nawet) ale jak zrezygnowałaś wtedy to mi też odeszło Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To cudownie :loveu: Ja systematycznie zwiekszam ilosc odwiedzanych galeryjek. Na poczatku trudno bylo mi sie w dwoch polapac, teraz jest juz 5 :razz: na biezaco. Ale az mi sie nie chce myslec o zaleglosciach jak wyjade do wawy :shake: U mnie znowóż na odwrót, poczatkowo galeryjek było zdcydowanie więcej, traz staram ograniczyć się tylko do tych Yorkowych, ale i to jak widać graniczy z cudem, bo wciąż powstają nowe, a ja kurcze nie potrafię obok Yorka przejść obojętnie, ale też nie mam na tyle czasu, aby wszytskie odwiedzić, robię to w ratach, ale jak nadrobię zaległosci w jednych i po jakimś czasie w drugich, to w tych pierwszych znowu są takie duże, że ręce opadają i tak w kółko :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 koregra napisał(a):Hmm miałam kiedyś zagładać (razem z tobą nawet) ale jak zrezygnowałaś wtedy to mi też odeszło Teraz tez mi sie w sumie nie chcialo, myslalam ze moze po powrocie z wawy zaloze, ale skoro juz jest to niech sie kreci :loveu: Ja musze jeszcze zaczac bywac u Ariska i Oskarka, to tak priorytetowo, a pozniej zaglebie sie w reszte yoraskow. Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ja musze jeszcze zaczac bywac u Ariska i Oskarka, to tak priorytetowo, a pozniej zaglebie sie w reszte yoraskow. Oj musisz koniecznie :lol: No nic ja lecę wstawić jeszcze kilka fot i uciekam, wy sobie teraz pewnie będziecie fajnie gadały, a ja do pracy muszę lecieć, buu :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 koregra napisał(a):Hmm miałam kiedyś zagładać (razem z tobą nawet) ale jak zrezygnowałaś wtedy to mi też odeszło My tez sobie pojdziemy, wrocimy wieczorowa porą :bye: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicja w krainie czarów hmmmmm...A gdzie biały króliczek?? :razz: (był chiba jakiś taki skoczek z uszami nie?) Quote
Recommended Posts