koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj Anusiu. Co to tak strasznie się dzień zaczyna. To dziś wieczorkiem chipsy i pifffko:evil_lol: U nas ładnie się robi słoneczko nieśmiale wychodzi:lol: Mimo wszystko miłego dnia życzę;) Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Mogem sie dołączyć potem z piffkiem...Proszem! :roll: Quote
PositiveThought Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 cze Anuśka... u mnie śniadanko się po raz pierwszy od miesiąca samo zrobiło... a co do cipsów to właśnie takie najbardziej uwielbiam :loveu: ale dziś na Waszej impresce mnie ni bydzie, bo idę na przedstawienie... Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 przyjdź po przedstawieniu, zaczekamy...:roll: Quote
PositiveThought Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dobra :grins: to przyniosę coś dobrego... Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o tak. waniliowe z bitą śmietaną! dla mnie całe wiadro moze być :p Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o o o i dla mnie Ale będzie fajnie :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 bitej smietany nie mam na razie, ale bydzie. jeszcze biała czoko-czoko i czitosy pizza :grins: Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Na razie wcinam arbuza, to też moj nałóg:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja jeszcze przyniosę słonecznik pyszny pyszny i piffko.... Quote
Anusia & Alutka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja zmieniam lokal i dzisiaj pije z kims innym :grins: Bawcie sie dobrze gwiazdeczki :bye: Tylko mi tu za duzego syfu nie zrobcie hi hi :eviltong: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja nie wiem, taka impreza sie zapowiadała a tu wszyscy poznikali...zostałam ino ja i Kamila...:roll: Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak nie rusys to bedzie lecialo do przodu do pysia.[/QUOTE] Ach to my chyba nie o tych samych włoskach przy oczkach myślimy :hmmmm: [quote name='koregra']Dzięki:multi: :multi: :multi: Ja uwielbiam żelki, a najbardziej jestem uzależniona od mamby. Całą paczkę w jeden mig pochłaniam i to nie tą malutką tylko zbiorczą :evil_lol:[/QUOTE] Mamba, mentosy owocowe, nawet do tic taców potrafię się dorwać i pochłaniać bez opamiętania właściwie tego nie kontrolując :razz: Czeesc Anusia!! :p Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='madziasto4']Ach to my chyba nie o tych samych włoskach przy oczkach myślimy :hmmmm: Mamba, mentosy owocowe, nawet do tic taców potrafię się dorwać i pochłaniać bez opamiętania właściwie tego nie kontrolując :razz: Czeesc Anusia!! :p[/quote] Hi hi hi to mam to samo mentosy to zamiast mamby sa jak nie ma w sklepie. Ale mam zawsze fajnie bo jak TŻ przeskrobie to mi kupuję mentosy i cała paczkę zbiorcza mamby;) [COLOR=paleturquoise]znika to w kilka minut poźniej umieram[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='koregra']Hi hi hi to mam to samo mentosy to zamiast mamby sa jak nie ma w sklepie. Ale mam zawsze fajnie bo jak TŻ przeskrobie to mi kupuję mentosy i cała paczkę zbiorcza mamby;) [COLOR=paleturquoise]znika to w kilka minut poźniej umieram[/COLOR][/QUOTE] buahaha boska rekompensata tz-ta :megagrin: Quote
koregra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Fajowo wiem :p Alusiu kiedy będą twoje focie?? Quote
PositiveThought Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ja Was przepraszam, że mnie ni było :oops: cze Anuśka, zdrajczyni! Quote
Anusia & Alutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='PositiveThought']ja Was przepraszam, że mnie ni było :oops: cze Anuśka, zdrajczyni![/QUOTE] A tka Ty ćwinio Ty!! Ja Ci zacytuje nastepnym razem focie, eeeehe, takiego bedziesz widziec!! :obrazic: Wczoraj bylo fajnie, znalazlysmy fajnego pana barmana, z ktorym smialysmy sie dopoki barman owóż nie zostal opieprzony przez jakas blond lalke. Dzisiaj ponoc gdzies jedziemy, ale ja moge z wlasnej woli za kierowce robic oj... Czesc Dziewczynki :loveu: Quote
Recommended Posts