Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Daga nie sluchaj, nie dojrzewaj :shake: To nic milego... Wlasciwie gdyby nie fakt, ze pozniej ta grzywa zle odrasta, to pomysl nie bylby taki zly... Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 musi dojrzeć, bo uschnie :p pomysł jest świetny! Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Daga nie sluchaj, nie dojrzewaj :shake: To nic milego... Wlasciwie gdyby nie fakt, ze pozniej ta grzywa zle odrasta, to pomysl nie bylby taki zly...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Chryste tez to kiedys zrobilam. Myslalam ze mnie trafi jak ta brzywa odrastala... Ciagle wloski w oczkach, ropa i te patenty. I strasznie dlugo rosna... :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='PositiveThought']NIE mówice :placz: :placz:[/QUOTE] mowimy... buuuu Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bo to Atka glownie o to chodzi, nie to ze mi sie bez kitki nie podoba czy cos. Sama chetnie bym ciachnela, zeby skora troszke odpoczela, ale ten proces zapuszczania grzywy jest dobijajacy... Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No tak, temu nie mogę zaprzeczyć, że włażą do oczek, ale wystarczy nie obcinac włosków przy oczkach. Dobrze kombinuję?? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No niby Madzka tak, ale to nie bedzie czupurka wtedy... Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No niby Madzka tak, ale to nie bedzie czupurka wtedy...[/QUOTE] Jak nie będzie jak będzie :hmmmm: Do czupurka ścinasz kitę na irokezika plus broda z dołu i po bokach, a przy ślepiach nic nie ruszasz. Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jak nie rusys to bedzie lecialo do przodu do pysia. Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='PositiveThought']ciacho [url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1904.jpg[/url] i pianki mimo wszystko... [url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1937.jpg[/url][/quote] Dzięki:multi: :multi: :multi: [quote name='madziasto4']Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:[/quote] Ja uwielbiam żelki, a najbardziej jestem uzależniona od mamby. Całą paczkę w jeden mig pochłaniam i to nie tą malutką tylko zbiorczą :evil_lol: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Malinowa dla mnie a citrinkowa dla TŻ ale tylko jeden plastereczek :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dobra, Wy tu sobie gadu gadu, a ja spac idem. Kojojowych snow :loveu: Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 wszyscy mają mambę, mam i ja! :razz: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Masz to daj bo ja jestem na detoksie od mamby:placz: niekiedy to potrafie się tak objeść że na zwracanko mnie bierze:eviltong: Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 to tak jak ja z piankami i czekoladą białą... obseszyn :roll: ale na składzie nie mam, resztka ciasta i delicji zostala... obżeramy się? :megagrin: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oj ja po piweczku to nie za bardzo mam ochote na slodkości ale jak dają to trza brac nawet jeśli miałabym zw....:eviltong: Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oj to ja nie wiem, może co innego? cipsa? Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oj chyba juz nic idem spać:cool1: dobranoc;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ooo cipsa to ja bym chciala. Ale krancipsa falowanego serowo-cebulowego i do tego reddsa jablkowego chlodzacego sie w mojej lodowce :razz: Dzien dobry dziewczynki :loveu: U nas leje, buuu. Snij mi sie straszny koszmar i obudzilam sie cala mokra, oj buuu. I jeszcze musze czekac na siostre zeby zjesc sniadanie, bo buleczek nie ma w domu, buuuu, oj buuuu... Mam nadzieje ze u Wal lepij... Quote
Recommended Posts