Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Daga nie sluchaj, nie dojrzewaj :shake:
To nic milego...
Wlasciwie gdyby nie fakt, ze pozniej ta grzywa zle odrasta, to pomysl nie bylby taki zly...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No wlasnie ta grzywa, te wlosy wpadajace do oczu, to jest tak naprawde głowny powod, ze nie chce go ciachnąć i zmieniac fryza. Raz miał tak opitolone :angryy: włoski nad oczkami, ze pol roku chyba czekaliśmy aż odrosną :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Chryste tez to kiedys zrobilam.
Myslalam ze mnie trafi jak ta brzywa odrastala...
Ciagle wloski w oczkach, ropa i te patenty.
I strasznie dlugo rosna... :shake:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No niby Madzka tak, ale to nie bedzie czupurka wtedy...[/QUOTE]
Jak nie będzie jak będzie :hmmmm:
Do czupurka ścinasz kitę na irokezika plus broda z dołu i po bokach, a przy ślepiach nic nie ruszasz.

Posted

[quote name='PositiveThought']ciacho
[url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1904.jpg[/url]

i pianki mimo wszystko...
[url]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1937.jpg[/url][/quote]

Dzięki:multi: :multi: :multi:

[quote name='madziasto4']Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:[/quote]
Ja uwielbiam żelki, a najbardziej jestem uzależniona od mamby. Całą paczkę w jeden mig pochłaniam i to nie tą malutką tylko zbiorczą :evil_lol:

Posted

Ooo cipsa to ja bym chciala.
Ale krancipsa falowanego serowo-cebulowego i do tego reddsa jablkowego chlodzacego sie w mojej lodowce :razz:

Dzien dobry dziewczynki :loveu:
U nas leje, buuu.
Snij mi sie straszny koszmar i obudzilam sie cala mokra, oj buuu.
I jeszcze musze czekac na siostre zeby zjesc sniadanie, bo buleczek nie ma w domu, buuuu, oj buuuu...

Mam nadzieje ze u Wal lepij...