Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PositiveThought']mam żelki, ale zdjęcia nie mam... jojo misie
[/QUOTE]
Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:[/QUOTE]

A ja mam kolo szkoly zelkowy kiosk.
Tysiace, miliony miskow :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A ja mam kolo szkoly zelkowy kiosk.
Tysiace, miliony miskow :loveu:[/QUOTE]
A ja dziękuję Bogu, że takowego kiosku blisko mnie nie ma, bo bym niedość, że zbankrutowała, to na dodatek musiałabym się odchudzać:p

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy po dłuższej nieobecności :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy po dłuższej nieobecności :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu:
Chyba kitke ma?? :mad:

[quote name='Yorkie']Anusia :calus:
Ja też pianek nie lubię, są takie... piankowe :lol:
A czemu tylko pupa?[/QUOTE]

Czesc Saro :loveu:
Nooo pupa tylko bo Aga chciala chociaz kawaleczek Alusi, tyci tyci no to jest kawaleczek :evil_lol:
Ale pysio tyz jest ;)

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu:
Chyba kitke ma?? :mad:
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeśc :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mama miała zakaz eksperymentowania z Oskarkiem, miała powiedziane, ze ma go czesać, kąpać, pieścić, karmić, wyprowadzać na spacerki, ale kitki nie wolno ruszać :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='madziasto4']A ja to bym właśnie chętnie zobaczyła Oskarka bez kitki, oo :p[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE]
Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tylko za czasów szczeniaczka miał jeżyka, a tak to 4 lata czeszemy kiteczkę :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']Daga, obtnij!

fajny czupurek jest, można głaskać i głaskać :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu ja czuję, że prędzej, czy później zetnę mu kucorka. Pamietasz jak jeszcze działało forum na yorkach, off topic i te sprawy, jak zapierałam się nogmai i rekami, ze nie zetne Oskarcia na krótko, bo chcę zapuścić mu włosy? To było 2 lata temu i co? Zgoliłam go n a łyso, teraz innego już go sobie nie wyobrażam :loveu: do kucorka, a raczej jego braku muszę chyba dojrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]