PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 zaproponuj coś :p bo ja z herbatką... Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ciacho [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1904.jpg[/IMG] i pianki mimo wszystko... [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT1937.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No mowilam przecie, ze piankow to ja NIET!! Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 mam żelki, ale zdjęcia nie mam... jojo misie TO NIE DLA CIE! Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Co nie dla mnie co???? U mnie jestesmy i dla mnie ma byc. A piankow nie lubiem. Nie lubiem i juz :obrazic: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='PositiveThought']mam żelki, ale zdjęcia nie mam... jojo misie [/QUOTE] Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Miśki, miśki, tak tak tak!!! :multi: Ale najlepsiejsze to te z Jutrzenki :grins: Zresztą ja wszystkie żelki ubóstwiam :loveu:[/QUOTE] A ja mam kolo szkoly zelkowy kiosk. Tysiace, miliony miskow :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja mam kolo szkoly zelkowy kiosk. Tysiace, miliony miskow :loveu:[/QUOTE] A ja dziękuję Bogu, że takowego kiosku blisko mnie nie ma, bo bym niedość, że zbankrutowała, to na dodatek musiałabym się odchudzać:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']A ja dziękuję Bogu, że takowego kiosku blisko mnie nie ma, bo bym niedość, że zbankrutowała, to na dodatek musiałabym się odchudzać:p[/QUOTE] Ale za to jakie mocne paznokcie byś miała :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy po dłuższej nieobecności :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Anusia :calus: Ja też pianek nie lubię, są takie... piankowe :lol: [QUOTE] [URL]http://img292.imageshack.us/img292/9283/img2531iw8.jpg[/URL] [/QUOTE] A czemu tylko pupa? Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy po dłuższej nieobecności :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Stęskniliśmy się, tzn ja, ale Oskarcio pewnie też i pomyslałam, ze przydałoby się trochę napatrzeć na te Wasze kochane mordeczki, już nie długo ujrze swoją, boshe ale sie cieszkam :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Słodziutki cukiereczek z tej Alutki i piękny Borysek, a dzidzia jak modelka :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu: Chyba kitke ma?? :mad: [quote name='Yorkie']Anusia :calus: Ja też pianek nie lubię, są takie... piankowe :lol: A czemu tylko pupa?[/QUOTE] Czesc Saro :loveu: Nooo pupa tylko bo Aga chciala chociaz kawaleczek Alusi, tyci tyci no to jest kawaleczek :evil_lol: Ale pysio tyz jest ;) Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A ja to bym właśnie chętnie zobaczyła Oskarka bez kitki, oo :p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']DAGA, DAGA i u nas sie pojawila :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Wracaj szybko do domciu i nam Oskarka pokazuj, naszego miedziaczka kochanego :loveu: Chyba kitke ma?? :mad: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeśc :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mama miała zakaz eksperymentowania z Oskarkiem, miała powiedziane, ze ma go czesać, kąpać, pieścić, karmić, wyprowadzać na spacerki, ale kitki nie wolno ruszać :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4']A ja to bym właśnie chętnie zobaczyła Oskarka bez kitki, oo :p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wiesz jak patrze na Masterka to cholewcia korci mnie, bo on mi się tak podoba bez tej kitki, ze koszmar, ale z drugiej zaś strony uwielbiam u tego mojego łobuza kucorka[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']A ja to bym właśnie chętnie zobaczyła Oskarka bez kitki, oo :p[/QUOTE] Nie bluźnij!!!! Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Daga, obtnij! fajny czupurek jest, można głaskać i głaskać :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie bluźnij!!!![/QUOTE] :megagrin: :megagrin: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Dobrze kojarzę, że Oskarek jeszcze nigdy nie miał ścinanej kiteczki? :hmmmm:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tylko za czasów szczeniaczka miał jeżyka, a tak to 4 lata czeszemy kiteczkę :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']Daga, obtnij! fajny czupurek jest, można głaskać i głaskać :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj zapewne fajny, ale siakoś chyba jeszczze nie teraz, ja tak kocham ta jego fontanne na głowie, uwielbiam mu robic kucorka, a jak go zetne to co z gumeczkami zrobię? Jak mi się wszystkie zużyją to pomyślimy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:[/QUOTE] I dobdzie bardzo wiesz??? Moj swiatopoglad leglby wtedy w gruzach. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']A ja to się obawiam Daga, że Ty nigdy nie dopuścisz do braku zapasu gumeczek:diabloti:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu ja czuję, że prędzej, czy później zetnę mu kucorka. Pamietasz jak jeszcze działało forum na yorkach, off topic i te sprawy, jak zapierałam się nogmai i rekami, ze nie zetne Oskarcia na krótko, bo chcę zapuścić mu włosy? To było 2 lata temu i co? Zgoliłam go n a łyso, teraz innego już go sobie nie wyobrażam :loveu: do kucorka, a raczej jego braku muszę chyba dojrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PositiveThought Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dojrzewaj, ja kupiłam na wyjeździe Siusiakowi kilkanaście gumeczek i obcięłam kitkę, teraz czekam tylko aż mu urosną włoski... Quote
Recommended Posts