Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze z tej strony:p

nie wiem jak poszlo okaze sie w srode..

nie nie facet sie czepil mnie moich psow itd sie wkurzylam na straz dzwonilam i co sie dowiedzialam ze Soma nie musi kaganca nosic

Posted

[quote name='Kasia']Poniedziałkowe bry :loveu:

Nie pada i czacha nawet nie dymi...ale ciśnienie chyba nie ten teges bo kurz czuję.[/QUOTE]

Cze Kasiu :loveu:

A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz?
Taka reakcja u Cie zachodzi?

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

A to jak cisnienie nie teges, to kurz czujesz?
Taka reakcja u Cie zachodzi?
[/quote]

No.
Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll:

Posted

[quote name='Kasia']No.
Niby głowa nie boli ale jest ciężka i kurz czuję, no i tak jaby czoło mi spadało...:roll:[/QUOTE]

To niedobrze... :calus:
Podnos sie czolo hop hop do gory!
W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka'],
W takie dni powinno sie zostawac w domu, albo miec przerwy w pracy na lezakowanie.
[/quote]

Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)

Posted

[quote name='Kasia']Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)[/QUOTE]

Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla[COLOR="PaleTurquoise"] i tylko dlatego!![/COLOR] :evil_lol:

Posted

Ale chyba nie powiesz, ze nie wolalabys w tej pracy miec kozetki i sie na niej tera wyciagac z nogami lezacymi wyzej, coby krew lepiej krazyla[COLOR=paleturquoise] i tylko dlatego!![/COLOR] :evil_lol:
[/quote]

Ach, to bym wtedy z tej pracy do domu nie chciała wracać :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobrze, nadgodziny bys trzaskala hihi
[/quote]

Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt: ojej to faktycznie niekorzystnie :evil_lol:

Posted

Część rudziczko :loveu:

[quote name='Kasia']Ja mam taką pracę, że praktycznie w niej odpoczywam od tego wszystkiego co sie dzieje w domu i od dziecka :evil_lol:
Nie narzekam ;)[/quote]

[quote name='Kasia']Gdyby jeszcze płacili za te nadgodziny to ok ale oni każą se je wybierać to co mi z tego jak ja tak kocham swoją pracę, że do domu nie chce mi sie wracać :evil_lol:[/quote]
Ja tyż takową kce :placz:

Posted

[quote name='Kasia']Dobry 4 marca :loveu:[/QUOTE]

Dobry :loveu:
Czytam wlasnie gazetke.
UE znowu przeprowadzila badania i oglosila statystyki.
[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Tym razem o meskim sprzecie.
Ponoc Polacy na szarym koncu...[/SIZE][/COLOR]