Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć Anusia. Alutka moja kochana :loveu: Wezmę od ciebie przykład i też będę zdjęcia rzadko wstawiała :diabloti: Nie czytałaś przypadkiem Pottera po angielsku? Po co jeszcze po polsku? Ja to już od 5 tomu czytam po angielsku (w polskiej wersji czytam słowniczek :megagrin:) Quote
Anusia & Alutka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia. Alutka moja kochana :loveu: Wezmę od ciebie przykład i też będę zdjęcia rzadko wstawiała :diabloti: Nie czytałaś przypadkiem Pottera po angielsku? Po co jeszcze po polsku? Ja to już od 5 tomu czytam po angielsku (w polskiej wersji czytam słowniczek :megagrin:)[/QUOTE] :loveu: I tak rzadko wstawiasz bo rzadko sie pojawiasz :eviltong: :grins: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Fotków 5 wstawiła i normalnie ruch jak w Rzymie sie zrobił :evil_lol: Dobry A&A. Jak samopoczucie dzisiejsze? Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czy ja sie powinnam obrazic :???:[/quote] [CENTER][COLOR=navy]No co Ty Aniusiu ja nie miałam nic złego na myśli jeśli uraziłam czym kolwiek to nie chciała i zarazem przepraszam :)[/COLOR] [COLOR=navy]Witamy sie ciepło:lol:[/COLOR] [COLOR=navy]Alutka nasza kochana śliczna pannic...focia z jezorkiem mnie powaliła:mdleje::loveu:[/COLOR][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia']Fotków 5 wstawiła i normalnie ruch jak w Rzymie sie zrobił :evil_lol: Dobry A&A. Jak samopoczucie dzisiejsze?[/QUOTE] Hyhy czesc Kasiu :loveu: Samopoczuie OK, chinczyka dzisiaj robie :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]No co Ty Aniusiu ja nie miałam nic złego na myśli jeśli uraziłam czym kolwiek to nie chciała i zarazem przepraszam :)[/COLOR] [COLOR=navy]Witamy sie ciepło:lol:[/COLOR] [COLOR=navy]Alutka nasza kochana śliczna pannic...focia z jezorkiem mnie powaliła:mdleje::loveu:[/COLOR][/CENTER][/QUOTE] Ja nie wiem czy mnie urazilas bo nie zakumalam co mowisz :evil_lol: Dlatego pytam hihi :eviltong: Fotek jezorowych to my mamy jak na lekarstwo niestety... Bry dzien :loveu: Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ja nie wiem czy mnie urazilas bo nie zakumalam co mowisz :evil_lol:Dlatego pytam hihi [/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Chodziło mi o to że czasami zadziornie odpowiadasz na przeciw i to właśnie jest fajne i nie wiem czemu wtedy też miałam przeczucie ze właśnie tak odpiszesz ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale napewno nie miałam nic złego na myśli :lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jakiego chińczyka mów. Cze Zadzioro:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Chodziło mi o to że czasami zadziornie odpowiadasz na przeciw i to właśnie jest fajne i nie wiem czemu wtedy też miałam przeczucie ze właśnie tak odpiszesz ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale napewno nie miałam nic złego na myśli :lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] I tak nie kumam :loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]hihi[/COLOR] [quote name='madziasto4']Jakiego chińczyka mów. Cze Zadzioro:cool1:[/QUOTE] Chinskiego :grins: A takiego mojego chinczyka, wlasciwie nawet przepis jest podobny do tego Twojego, tylko istotna roznica polega na tym, ze to kutak a nie łeptowina wiec jest MOJ. :grins: Czeeeeesc :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Chinskiego :grins: A takiego mojego chinczyka, wlasciwie nawet przepis jest podobny do tego Twojego, tylko istotna roznica polega na tym, ze to kutak a nie łeptowina wiec jest MOJ. :grins: Czeeeeesc :loveu:[/QUOTE] W weekend robię swoją chińszczyznę zatem, już od dawna mam ochotę:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='madziasto4']W weekend robię swoją chińszczyznę zatem, już od dawna mam ochotę:loveu:[/QUOTE] Bambus mi zostal. Kcesz? Quote
madziasto4 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bambus mi zostal. Kcesz?[/QUOTE] Bambus mówisz :hmmmm: Nieeee, nie potrzebny mi chiba :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='madziasto4']Bambus mówisz :hmmmm: Nieeee, nie potrzebny mi chiba :hmmmm:[/QUOTE] To sie bujaj. Ide do Henryka. Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Tak mi narobiłyście ochotki na tą chińszczyzne że jutro odrana bede pichciła tylko jescze nie wiem co :hmmmm:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dzień dobry Anusiu :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wytulaj od Matusia śliczną panienke Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witam:p ja nie moge fotki:crazyeye: Anusia mialas lepszy humor? polepszyło Ci się?:evil_lol: jaka ona złociutka:loveu: wczoraj mialam taki dzien że szkoda gadac...sie z takim z jednym idiotą... scięłam...:angryy: a dzis brr rozmowa o prace... dlatego czasu brak ide się szykować.. pozdrawiam wszystkie kolezanki i futrzaki:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Tak mi narobiłyście ochotki na tą chińszczyzne że jutro odrana bede pichciła tylko jescze nie wiem co :hmmmm:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dzień dobry Anusiu :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wytulaj od Matusia śliczną panienke Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: Jak chcesz to Ci moge przeslac moj przepis :eviltong: Alicja wymiziana :loveu: [quote name='Pegaza']Witam:p ja nie moge fotki:crazyeye: Anusia mialas lepszy humor? polepszyło Ci się?:evil_lol: jaka ona złociutka:loveu: wczoraj mialam taki dzien że szkoda gadac...sie z takim z jednym idiotą... scięłam...:angryy: a dzis brr rozmowa o prace... dlatego czasu brak ide się szykować.. pozdrawiam wszystkie kolezanki i futrzaki:loveu:[/QUOTE] Po pierwsze: :cool1: Po drugie: czy tym o ktorym mysle? Po czecie: daj znac jak poszlo!! Czesc w dzien raznaczteroletni. :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Cze Anusia... Buuuu doopa, na nic nie mam ochoty... Quote
Anusia & Alutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='madziasto4']Cze Anusia... Buuuu doopa, na nic nie mam ochoty...[/QUOTE] Cze Madzka. Ja sprzatam kurde. Tera kawusia i paczek. [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]I okres miec bede.[/SIZE][/COLOR] Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czołem :grins: Nudno jakos tak. Żywej duszy ni ma... Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jestem ja se na dwie minuty. Nic mi sie nie chce. Cze Kamilko, Kasiu, Gamoniu i Agusiu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Kasia']Będziesz potem?[/QUOTE] Tera jestem. Quote
Recommended Posts