Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Anusia.

Alutka moja kochana :loveu: Wezmę od ciebie przykład i też będę zdjęcia rzadko wstawiała :diabloti:

Nie czytałaś przypadkiem Pottera po angielsku? Po co jeszcze po polsku? Ja to już od 5 tomu czytam po angielsku (w polskiej wersji czytam słowniczek :megagrin:)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia.

Alutka moja kochana :loveu: Wezmę od ciebie przykład i też będę zdjęcia rzadko wstawiała :diabloti:

Nie czytałaś przypadkiem Pottera po angielsku? Po co jeszcze po polsku? Ja to już od 5 tomu czytam po angielsku (w polskiej wersji czytam słowniczek :megagrin:)[/QUOTE]

:loveu:

I tak rzadko wstawiasz bo rzadko sie pojawiasz :eviltong:

:grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czy ja sie powinnam obrazic :???:[/quote]
[CENTER][COLOR=navy]No co Ty Aniusiu ja nie miałam nic złego na myśli jeśli uraziłam czym kolwiek to nie chciała i zarazem przepraszam :)[/COLOR]
[COLOR=navy]Witamy sie ciepło:lol:[/COLOR]
[COLOR=navy]Alutka nasza kochana śliczna pannic...focia z jezorkiem mnie powaliła:mdleje::loveu:[/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia']Fotków 5 wstawiła i normalnie ruch jak w Rzymie sie zrobił :evil_lol:

Dobry A&A.
Jak samopoczucie dzisiejsze?[/QUOTE]

Hyhy czesc Kasiu :loveu:
Samopoczuie OK, chinczyka dzisiaj robie :loveu:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]No co Ty Aniusiu ja nie miałam nic złego na myśli jeśli uraziłam czym kolwiek to nie chciała i zarazem przepraszam :)[/COLOR]
[COLOR=navy]Witamy sie ciepło:lol:[/COLOR]
[COLOR=navy]Alutka nasza kochana śliczna pannic...focia z jezorkiem mnie powaliła:mdleje::loveu:[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

Ja nie wiem czy mnie urazilas bo nie zakumalam co mowisz :evil_lol:
Dlatego pytam hihi :eviltong:

Fotek jezorowych to my mamy jak na lekarstwo niestety...

Bry dzien :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ja nie wiem czy mnie urazilas bo nie zakumalam co mowisz :evil_lol:Dlatego pytam hihi [/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Chodziło mi o to że czasami zadziornie odpowiadasz na przeciw i to właśnie jest fajne i nie wiem czemu wtedy też miałam przeczucie ze właśnie tak odpiszesz ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ale napewno nie miałam nic złego na myśli :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Chodziło mi o to że czasami zadziornie odpowiadasz na przeciw i to właśnie jest fajne i nie wiem czemu wtedy też miałam przeczucie ze właśnie tak odpiszesz ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ale napewno nie miałam nic złego na myśli :lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

I tak nie kumam :loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]hihi[/COLOR]

[quote name='madziasto4']Jakiego chińczyka mów.

Cze Zadzioro:cool1:[/QUOTE]

Chinskiego :grins:
A takiego mojego chinczyka, wlasciwie nawet przepis jest podobny do tego Twojego, tylko istotna roznica polega na tym, ze to kutak a nie łeptowina wiec jest MOJ. :grins:

Czeeeeesc :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Chinskiego :grins:
A takiego mojego chinczyka, wlasciwie nawet przepis jest podobny do tego Twojego, tylko istotna roznica polega na tym, ze to kutak a nie łeptowina wiec jest MOJ. :grins:

Czeeeeesc :loveu:[/QUOTE]
W weekend robię swoją chińszczyznę zatem, już od dawna mam ochotę:loveu:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Tak mi narobiłyście ochotki na tą chińszczyzne że jutro odrana bede pichciła tylko jescze nie wiem co :hmmmm:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Dzień dobry Anusiu :lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wytulaj od Matusia śliczną panienke Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Witam:p
ja nie moge fotki:crazyeye: Anusia mialas lepszy humor? polepszyło Ci się?:evil_lol:
jaka ona złociutka:loveu:

wczoraj mialam taki dzien że szkoda gadac...sie z takim z jednym idiotą... scięłam...:angryy:

a dzis brr rozmowa o prace... dlatego czasu brak ide się szykować..
pozdrawiam wszystkie kolezanki i futrzaki:loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Tak mi narobiłyście ochotki na tą chińszczyzne że jutro odrana bede pichciła tylko jescze nie wiem co :hmmmm:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Dzień dobry Anusiu :lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wytulaj od Matusia śliczną panienke Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

Czesc Kasiu :loveu:
Jak chcesz to Ci moge przeslac moj przepis :eviltong:

Alicja wymiziana :loveu:

[quote name='Pegaza']Witam:p
ja nie moge fotki:crazyeye: Anusia mialas lepszy humor? polepszyło Ci się?:evil_lol:
jaka ona złociutka:loveu:

wczoraj mialam taki dzien że szkoda gadac...sie z takim z jednym idiotą... scięłam...:angryy:

a dzis brr rozmowa o prace... dlatego czasu brak ide się szykować..
pozdrawiam wszystkie kolezanki i futrzaki:loveu:[/QUOTE]

Po pierwsze: :cool1:

Po drugie: czy tym o ktorym mysle?

Po czecie: daj znac jak poszlo!!

Czesc w dzien raznaczteroletni. :loveu: