PositiveThought Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 podzielę się! proszę. łosośka. [COLOR=Yellow]i Fantę :grins:[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Że co proszę? :cool1:[/QUOTE] TU - PET. [quote name='Anusia & Alutka'] Lososia niet. Nie to co niektorzy :cool1:[/QUOTE] Szerio niet? Biedna Atka, dopiero co przyszła, a już jakieś goopie aluzje pod jej adresem :glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='madziasto4']TU - PET. Szerio niet? Biedna Atka, dopiero co przyszła, a już jakieś goopie aluzje pod jej adresem :glaszcze:[/QUOTE] Serio serio. A od Atki sie odpinkol hęęęę? Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A od Atki sie odpinkol hęęęę?[/QUOTE] Fałszywy człowiecze, Fantę masz dostać, to od razu sie przymilasz :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Sluchajcie, normalnie nie moge sie oderwac od ogladania Achmeda :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='madziasto4']Oglądania czego, proszę? :hmmmm:[/QUOTE] Brzuchomowcy. Ty Gzibnio posunieta przez czas :eviltong: Uwielbiam go :loveu: Quote
tigrunia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I mysli ze tylko ona ma salatke jarzynowa :roll:[/quote] No.. ja też dziś miałam, ale na śniadanie :eating: i już nie ma Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Brzuchomowcy. Ty Gzibnio posunieta przez czas :eviltong: [/QUOTE] Może i posunięta, ale żeby mię od razu od Gzibni? :shake: [quote name='Anusia & Alutka']Ide ale zara wroce.[/QUOTE] Szorować się poszłaś? :p [quote name='tigrunia']No.. ja też dziś miałam, ale na śniadanie :eating: i już nie ma[/QUOTE] A ja miałam na śniadanie, na obiad, na kolację...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ja mam tej salatki cala miche ale nie jadlam jeszcze. Jakos nie mam ochoty na te majonezy i wogole... Taaa szorowalam sie. Cieplutka woda :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Haaaaloooo ide spac. Slucha mie kto? Dobranoc :bye: Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ja Cię słucham. Chciałam nawet coś złośliwego:loveu: napisać na temat tej ciepłej wody, z której się tak radujesz, ale akurat zakłóciłaś mi myśl PW i owa myśl uciekła w siną dal... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy Anusie i Alutke :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]E no, gdzie wejde to o jedzeniu gadają :eviltong: Jakieś niewyżarte jesteście :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech zima, śnieg w październiku - to mi się wcale nie podoba :shake: Będąc z piątku na sobotę w Cieszynie na urodzinkach, rano zastał nas podobny widok, podwórko było całe w śniegu, gapiłyśmy się z dziewczynami w szybę z niedowierzaniem, że kilka godzin temu było jeszcze zielono, a teraz biało. Normalnie nienormalny widok o tej porze ech :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A co tam u Alutki jakoś mało jej zdjęc tutaj :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Anusiu :calus: Dawno u ciebie nie byłam i miałam takie zaległości, że łohoho :-o Ile wy potraficie nagadać, to glowa mała. Jedynym plusem jest to, że się uśmiałam jak nigdy :lol: Buziaczki :buzi: Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Buuu jaka jestem zmeczona... Niech mię ktos naergetyzuje. Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Weź Łukaszka na godzinę to staniesz na nogi w trymiga :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jestem taka padnieta po tych 4 dniach z siostra ze masakra. Jeszcze Kot Borys swiruje i nie daje sie wyspac rano :roll: Dawac Łukaszka! Raz kozie smierc :eviltong: Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Dawac Łukaszka! Raz kozie smierc :eviltong: [/quote] A proszę Cię bardzo :diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8639/tnimg0160mh4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 On jest niesamowity :loveu: Te oczyska... Kasiu, zrobta ripley ;) Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Masz ripleya :evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/6866/tnimg0163wi5.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Heloł heloł jakie ładne fotki .. ślicznego Kasiu masz bobasa :loveu: Chyba też sobie takiego sprawię , tylko mój TZ to by chciał dziwuche a ja chłopa .. no i teraz niewiadomo :P Chociaż co wyjdzie to wyjdzie :eviltong: Ale jeszcze mam czas ;) A gdzie fotki Alicji ???? :mad::mad: Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Po co ja tu przyszłam :???:aaahaaa przywitać się ceść i pa:bye: Tigrunia my tu od jakiegos czasu czekamy na obiecane Anusi foty ale sie nie doczekamy nigdy:stop: Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jeeeeny a tu znowu marudza... Normalnie zyc sie nie da :eviltong: Jestem znowu. Quote
Recommended Posts