Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Że co proszę? :cool1:[/QUOTE]
TU - PET.

[quote name='Anusia & Alutka']
Lososia niet.

Nie to co niektorzy :cool1:[/QUOTE]
Szerio niet?

Biedna Atka, dopiero co przyszła, a już jakieś goopie aluzje pod jej adresem :glaszcze:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Brzuchomowcy.
Ty Gzibnio posunieta przez czas :eviltong:
[/QUOTE]
Może i posunięta, ale żeby mię od razu od Gzibni? :shake:

[quote name='Anusia & Alutka']Ide ale zara wroce.[/QUOTE]
Szorować się poszłaś? :p

[quote name='tigrunia']No.. ja też dziś miałam, ale na śniadanie :eating: i już nie ma[/QUOTE]
A ja miałam na śniadanie, na obiad, na kolację...:evil_lol:

Posted

Ja Cię słucham.
Chciałam nawet coś złośliwego:loveu: napisać na temat tej ciepłej wody, z której się tak radujesz, ale akurat zakłóciłaś mi myśl PW i owa myśl uciekła w siną dal...

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy Anusie i Alutke :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]E no, gdzie wejde to o jedzeniu gadają :eviltong: Jakieś niewyżarte jesteście :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ech zima, śnieg w październiku - to mi się wcale nie podoba :shake: Będąc z piątku na sobotę w Cieszynie na urodzinkach, rano zastał nas podobny widok, podwórko było całe w śniegu, gapiłyśmy się z dziewczynami w szybę z niedowierzaniem, że kilka godzin temu było jeszcze zielono, a teraz biało. Normalnie nienormalny widok o tej porze ech :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A co tam u Alutki jakoś mało jej zdjęc tutaj :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć Anusiu :calus:

Dawno u ciebie nie byłam i miałam takie zaległości, że łohoho :-o Ile wy potraficie nagadać, to glowa mała. Jedynym plusem jest to, że się uśmiałam jak nigdy :lol:

Buziaczki :buzi:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

Dawac Łukaszka!
Raz kozie smierc :eviltong:
[/quote]

A proszę Cię bardzo :diabloti:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8639/tnimg0160mh4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Heloł heloł jakie ładne fotki .. ślicznego Kasiu masz bobasa :loveu: Chyba też sobie takiego sprawię , tylko mój TZ to by chciał dziwuche a ja chłopa .. no i teraz niewiadomo :P Chociaż co wyjdzie to wyjdzie :eviltong: Ale jeszcze mam czas ;)
A gdzie fotki Alicji ???? :mad::mad:

Posted

Po co ja tu przyszłam :???:aaahaaa przywitać się ceść i pa:bye:

Tigrunia my tu od jakiegos czasu czekamy na obiecane Anusi foty ale sie nie doczekamy nigdy:stop: