Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godek ma 1,5 roku. Trafił do schroniska przyprowadzony przez właściciela z chorą nóżką. Niestety stan był tak poważny (gnijąca rana po złamaniu), że nogi nie udało się uratować. Teraz Godek przeżywa prawdziwy dramat.
Jest młody, energiczny i bardzo nieszczęśliwy. Popada w schronisku w depresję. Pilnie szukamy dla niego domu.
A właścicielowi "od serca" życzę wszystkiego co najgorsze. Aby kiedyś los mu odpłacił za takie traktowanie tego pięknego i kochanego psiaka.
Mam nadzieję, że Godek znajdzie swoją ukochaną rodzinkę i już nigdy nie zazna takiego bólu, rozpaczy jak w tej chwili.
Godek jest w schronisku w Krakowie w boksie A1.
Gorąco proszę cioteczki które odwiedzają schronisko aby zabierały go na spacerki. Nie dopuście aby jego depresja się pogłebiała, pomóżcie szukać dla niego domu!!!

Posted

Agusiu!
Myślę, że właścieciel nie poniesie żadnych konsekwencji.
Bardzo Cię proszę o allegro dla Godusia. Ja znowu beczę i nie mogę pozbyć się uczucia nienawiści da ludzi. Chyba tylko jakiś kataklizm, ciężka choroba która doświadczy takiego "kochającego" właściciela może sprawić, że obudzą się w nim jakieś ludzkie uczucia. Tak zaniedbać psa i dopuścić aby z gnijącą nogą cierpiał może tylko jakiś zwyrodnialec.

Posted

Irenko bardzo ci dziękuje za zalozenie Godkowi watki i umieszczenie go na krakowskich zwierzakach bez Ciebie bym nie dała rady nic zrobic.
Ulka Tobie dziekuje za allegro .Przepraszm ,ze ja tylko robie zdjecia i wysyłam do was ale nie umiem zakładac watków ,a nie bardzo tez mam czas żeby sie nauczyc dlatego was okropnie wykorzystuje.Strasznie mi zal psiaka,taki młody i juz tle wyciarpiał i bez domku kochającego bedzie cierpiał jeszcze więcej.

Posted

Irenko,
bede czekac na tekst. Wystawilam dzisiaj sporo psiakow Missieek, bo ma ich 8 na tymczasie. Dalam tez Moruska z dzialek.
Jesli trzeba dam Marcepanka, bo chyba nadal nie ma domu...no i Godka, jak Irenka napisz wyciskacz łez.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Irenko,
bede czekac na tekst. Wystawilam dzisiaj sporo psiakow Missieek, bo ma ich 8 na tymczasie. Dalam tez Moruska z dzialek.
Jesli trzeba dam Marcepanka, bo chyba nadal nie ma domu...no i Godka, jak Irenka napisz wyciskacz łez.

Ale przeciez Morusek z działek ma domek,moze za miast niego mogła bym cie prosić o Lakiego z wyrokiem uspienia .

• 4 months later...