Paulina87 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Amor został dzisiaj adoptowany :crazyeye: . Na razie sie nie cieszę bo nie wiem kto go adoptował. Dostałam jedynie info, że ktoś go zabrał, muszę dowiedzieć się więcej. Quote
agpol Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Co za informacja :crazyeye: Tylko naprawdę nie wiadomo, czy się już cieszyć........ Oby to był ktoś mądry i odpowiedzialny, bo chłopak chyba ciachnięty nie był :hmmmm: Quote
dzodzo Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nie wiem czy się cieszyc????? a dowiedzcie się więcej please zdejmuje mu aukcję w takim razie Quote
aisaK Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Wysyłałam Amora do kilku osób, może to któras z nich? Ale te domki nie były sprawdzone...:( Ciekawe gdzie piękniś poszedł... Quote
Paulina87 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Mam informacje o nowym domu Amorka. Zabrała go rodzina z dzieckiem - dom z ogrodem. Byli, nie mogli się zdecydować, ale po godzinie wrócili po Amora. Dzisiaj dzwonili ze juz jest super bo wczoraj akurat ktos im sie wkradl do garazu a jak go Amorek przypilnował to kolesia zamurowalo :cool3: Quote
agpol Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No to chyba można już się cieszyć :multi: Amorku, żyj sobie spokojnie w nowym domku, przynosząc radość właścicielom i nie cierpiąc już nigdy w życiu :loveu: Quote
aisaK Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Amorku!!! Bardzo się cieszę! Niech ci bedzie w nowym domku jak najlepiej! Quote
Recommended Posts