grazyna9915 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mada trzymaj chętne domki i pamiętaj też o szariczku on przecież jest takim roczym szczeniorkiem. Quote
Mada:) Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 grazyna9915 napisał(a):Mada trzymaj chętne domki i pamiętaj też o szariczku on przecież jest takim roczym szczeniorkiem. Do przedwczoraj wszystkich chętnych wysyłałam do KATOWICKIEGO SCHRONU - tam przecież tyle sierotek czeka na domki, do wyboru, do koloru. Gdy pytam, czy to koniecznie musi być szczeniaczek, czy nie może być równie kochany, młody piesek, to omijają moje pytanie... :-( Eh... Szariczkowi też znajdziemy domek ! Dziewczyny, kiedy idziemy rozwieszać ogłoszenia ? :eviltong: Quote
Arlene Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Biedaczek, trzeba Mu znaleźć szybko dobry dom! :-( Ogłoszenia - mam już kilka, ale się obijam :evil_lol: Dzisiaj postaram się zrobić resztę. Niestety nie będzie ich jakaś ogromna ilość z powodu fotek - znowu wykończę tusz w drukarce i siostra mnie własnymi rękami zamorduje :lol: Niestety zdjęcia mam black&white, ale Szariczka ślicznie widać!!! Quote
magda222 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Przepraszam,mam pytanie:jak zmienia się tytuł wątku?Jestem krótko na forum i nie wiem a maluszek znalazł dom i trzeba go zmienić. Quote
magda222 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Miałam się nie skarżyć ale pożalę sie :( Pewnie mnie za to zjedziecie że zamiast się cieszyć to płaczę :( Strasznie za nim tęsknię.W nocy nie mogłam spać.Chodzę tylko z kąta w kąt i beczę :( Ja chyba nie mam serca że go oddałam :( To pierwszy piesek którego oddałam do adopcji :( A może jestem nienormalna? Przepraszam,że tak narzekam i się żalę ale grazyna9915 już mnie chyba nie może słuchać :( Strasznie to przeżywam i nie wiem czy dobrze zrobiłam oddając go :( Bo ja go po prostu kocham :( Co mam zrobić? :( Quote
Rawa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Co robić? Wziąć kolejnego psiaka na tymczas, który zastąpi tamtego i się cieszyć, że może Pani pomóc zwierzakom ;) Tytuł wątku zmienia sie naciskając dwa razy EDIT w pierwszym poście. Quote
magda222 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dziękuję Dianeczko :) Już zmieniony :) Dzisiaj szykuję domek tymczasowy dla nowego szczeniaczka,którego ktoś oddał do uśpienia. Mam nadzieję,że równie szybko znajdę mu domek i to taki jaki znalazłam dla poprzedniego psiaczka. Quote
jotka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75197 to jest link do wątku, w którym pilnie szukają domków dla szczeniaków, jeśli możecie - poratujcie. Quote
magda222 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Chciałam wszystkim pokazać jak pięknie rośnie nasz psiaczek o wdzięcznym imieniu Tygrys :) To oczywiście zasługa nowych właścicieli :) Dziękuję Ci Gabrysiu i Twoim rodzicom także :) Quote
grazyna9915 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ależ on piękny! Madzia dzięki serdeczne za zdjęcie! JEST SUPER! Quote
Mada:) Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kochany słodziak !! :-o On taki troszku średniaczek, czy mi się wydaje ? :razz: Jest uroczy i przede wszystkim szczęśliwy - a to najważniejsze ! ;) Quote
Rawa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czy ten młodzieniec to malutki puszek okruszek!? Jest cuuuuuuuuuuudny! Quote
Recommended Posts