Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Mada trzymaj chętne domki i pamiętaj też o szariczku on przecież jest takim roczym szczeniorkiem.

Do przedwczoraj wszystkich chętnych wysyłałam do KATOWICKIEGO SCHRONU - tam przecież tyle sierotek czeka na domki, do wyboru, do koloru.

Gdy pytam, czy to koniecznie musi być szczeniaczek, czy nie może być równie kochany, młody piesek, to omijają moje pytanie... :-(
Eh... Szariczkowi też znajdziemy domek !

Dziewczyny, kiedy idziemy rozwieszać ogłoszenia ? :eviltong:

Posted

Biedaczek, trzeba Mu znaleźć szybko dobry dom! :-(

Ogłoszenia - mam już kilka, ale się obijam :evil_lol: Dzisiaj postaram się zrobić resztę. Niestety nie będzie ich jakaś ogromna ilość z powodu fotek - znowu wykończę tusz w drukarce i siostra mnie własnymi rękami zamorduje :lol: Niestety zdjęcia mam black&white, ale Szariczka ślicznie widać!!!

Posted

Miałam się nie skarżyć ale pożalę sie :( Pewnie mnie za to zjedziecie że zamiast się cieszyć to płaczę :( Strasznie za nim tęsknię.W nocy nie mogłam spać.Chodzę tylko z kąta w kąt i beczę :( Ja chyba nie mam serca że go oddałam :( To pierwszy piesek którego oddałam do adopcji :( A może jestem nienormalna? Przepraszam,że tak narzekam i się żalę ale grazyna9915 już mnie chyba nie może słuchać :( Strasznie to przeżywam i nie wiem czy dobrze zrobiłam oddając go :( Bo ja go po prostu kocham :(
Co mam zrobić? :(

Posted

Co robić? Wziąć kolejnego psiaka na tymczas, który zastąpi tamtego i się cieszyć, że może Pani pomóc zwierzakom ;)

Tytuł wątku zmienia sie naciskając dwa razy EDIT w pierwszym poście.

Posted

Dziękuję Dianeczko :) Już zmieniony :)
Dzisiaj szykuję domek tymczasowy dla nowego szczeniaczka,którego ktoś oddał do uśpienia. Mam nadzieję,że równie szybko znajdę mu domek i to taki jaki znalazłam dla poprzedniego psiaczka.

• 1 month later...
Posted

Chciałam wszystkim pokazać jak pięknie rośnie nasz psiaczek o wdzięcznym imieniu Tygrys :) To oczywiście zasługa nowych właścicieli :)
Dziękuję Ci Gabrysiu i Twoim rodzicom także :)