Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Nie zazdroszczę Ci mieszkania w Suwałkach :shake: Tam większość czasu jest zimniej niż w pozostałej części Polski :roll:[/QUOTE]Chciałabym się stąd wyprowadzić, ale na razie to nierelane

Posted

[quote name='Izabela124.']Chciałabym się stąd wyprowadzić, ale na razie to nierelane[/QUOTE]

Tylko wybierz w przyszłości jakąś cieplejszą część naszego kraju ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Zapewne :lol: Nie mam zamiaru uczyć się czegoś, co w ogóle nie będzie mnie interesowało[/QUOTE]

Ja tak zrobiłam :oops: Ale teraz wiem, że i tak nie pracowałabym w zawodzie :shake: obojętnie jaką szkołę bym skończyła :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja tak zrobiłam :oops: Ale teraz wiem, że i tak nie pracowałabym w zawodzie :shake: obojętnie jaką szkołę bym skończyła :roll:[/QUOTE]A ja właśnie nie chce takiego błędu popełnić :) A jeśli mogę zapytać to dlaczego?

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja właśnie nie chce takiego błędu popełnić :) A jeśli mogę zapytać to dlaczego?[/QUOTE]

Bo wyjechałam za granicę za miłością (czytaj moim mężem) :D A tutaj do niczego mi moje wykształcenie nie potrzebne :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo wyjechałam za granicę za miłością (czytaj moim mężem) :D A tutaj do niczego mi moje wykształcenie nie potrzebne :roll:[/QUOTE]

hihi taka love story trochę. ;)

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7671.jpg[/url] :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha dobrze podsumowałaś :evil_lol:
Nie wiem kiedy wyniki, dopiero 21 sierpnia piszę poprawkę, a z zawodowego wyniki na koniec miesiąca. W Białym nie ma dla mnie perspektyw, mieszkania drogie by wynająć, a pracy tak jak i w Suwałkach nie ma[/QUOTE]

To pewnie pilnie się uczysz? :cool3:
Mieszkania drogie, fakt, ale powiedz mi gdzie są tanie? A praca jest tylko znaleźć ją ciężko :diabloti:

Ja bym nie chciała mieszkać w Warszawie.

Posted

[quote name='bianka19']
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7671.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]:p

[quote name='agaciaaa']To pewnie pilnie się uczysz? :cool3:
Mieszkania drogie, fakt, ale powiedz mi gdzie są tanie? A praca jest tylko znaleźć ją ciężko :diabloti:

Ja bym nie chciała mieszkać w Warszawie.[/QUOTE]Ha ha bardzo pilnie :D
W Suwałkach niektóre tanie :D No właśnie, najgorzej to ją znaleźć
Jak będę musiała to będę tam mieszkała :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha bardzo pilnie :D
W Suwałkach niektóre tanie :D No właśnie, najgorzej to ją znaleźć
Jak będę musiała to będę tam mieszkała :)[/QUOTE]

Czyli nie masz zamiaru zdać? :eviltong:
Bo to zadupie :diabloti: w S-ce mieszkania są niewiele tańsze niż w Białym :cool3:
No jak mus to mus, ale mnie to nigdy do wielkiego świata nie ciągnęło :evil_lol: Białystok mi zdecydowanie wystarcza :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zapewne :lol: Nie mam zamiaru uczyć się czegoś, co w ogóle nie będzie mnie interesowało[/QUOTE]
Ja niestety tak zrobiłam :shake:. No może nie nie interesowało mnie w ogóle ale były inne kierunki które interesowały mnie bardziej. Ale skoro zaczełam to i skończyłam.