Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']poważnie tak u Was jest źle?
u nas było niebo zachmurzone, ale teraz znowu świeci słońce :)
lato gorące to nie jest ale do jesieni daleko ;)[/QUOTE]Pada codziennie, dziś mży, są czasem przerwy bez deszczu, ale zawsze jest mokro, jak tylko trochę przeschnie to znów pada. Pogoda w ogóle nie nadajaca sie na długie spacery. Jak mży to idę na jakiś dłuższy spacer, ale Kiss w ogóle nie jest zadowolony, bo nie lubi łap moczyć :lol:
U nas jesień jak się patrzy, do tego zimno, no w końcu biegun zimna u nas :shake:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

ja też już słońca z tydzień nie widziałam, tylko pada, pada, pada. o zimnie nie wspomnę, trzeba chyba jakąś kurtkę wyciągnąć, bo w samej bluzie zimno.

Posted

[quote name='kaskaSz']ja też już słońca z tydzień nie widziałam, tylko pada, pada, pada. o zimnie nie wspomnę, trzeba chyba jakąś kurtkę wyciągnąć, bo w samej bluzie zimno.[/QUOTE]Ja od 3dni chodzę w kurtce, bo strasznie zimno :(

Posted

[quote name='Izabela124.']Wariat kochany, ale Kiss też nie umie usiedzieć na dupce :D Nawet jak je ucho wędzone/kość musi latać z tym po pokoju :D[/QUOTE]
Właśnie pobiegałam z nim po ogrodzie :evil_lol:
A tak na marginesie to masz ładne imię :) Też tak mam tylko przez dwa "L" :evil_lol:
I strasznie podoba mi się imię "Kiss" :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Właśnie pobiegałam z nim po ogrodzie :evil_lol:
A tak na marginesie to masz ładne imię :) Też tak mam tylko przez dwa "L" :evil_lol:
I strasznie podoba mi się imię "Kiss" :loveu:[/QUOTE]Niestety my mieszkamy w bloku.
Ha ha czy można by rzec, że nazywamy się tak samo :lol:
Akurat jego imienia nie wymyśliłam tylko zaczerpnęłam z rodowodu :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Niestety my mieszkamy w bloku.
Ha ha czy można by rzec, że nazywamy się tak samo :lol:
Akurat jego imienia nie wymyśliłam tylko zaczerpnęłam z rodowodu :)[/QUOTE]
Ja mieszkam w domku ale ogródek mam niewielki chociaż zawsze coś :) Ale i tak wychodzę z Ptyśkiem przynajmniej raz dziennie by pobiegał na polance no i na spacery oczywiście ;)
No w sumie tak samo :evil_lol:
Też bym tego imienia nie zmieniła, śliczne jest :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja mieszkam w domku ale ogródek mam niewielki chociaż zawsze coś :) Ale i tak wychodzę z Ptyśkiem przynajmniej raz dziennie by pobiegał na polance no i na spacery oczywiście ;)
No w sumie tak samo :evil_lol:
Też bym tego imienia nie zmieniła, śliczne jest :)[/QUOTE]Ale ważne, że w ogóle ogródek masz :)
Każdy mówił mi żebym zmieniła mu to imię, bo nikomu się nie podoba, ale ważne, że mi się podoba :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale ważne, że w ogóle ogródek masz :)
Każdy mówił mi żebym zmieniła mu to imię, bo nikomu się nie podoba, ale ważne, że mi się podoba :)[/QUOTE]
Najważniejsze, że Tobie się podoba ;) i nie Nikomu bo mi też :eviltong:
A co ja mam powiedzieć? Wiesz ile Osób się śmiało, że nazwałam psa Ptyś?
Ale to była moja pierwsza myśl jak go wzięłam na ręce i koniec. Myślałam potem jeszcze o imieniu Marco ale nie przeszło. Ptyś to było takie spontaniczne i od serca i tak już zostało :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Najważniejsze, że Tobie się podoba ;) i nie Nikomu bo mi też :eviltong:
A co ja mam powiedzieć? Wiesz ile Osób się śmiało, że nazwałam psa Ptyś?
Ale to była moja pierwsza myśl jak go wzięłam na ręce i koniec. Myślałam potem jeszcze o imieniu Marco ale nie przeszło. Ptyś to było takie spontaniczne i od serca i tak już zostało :)[/QUOTE]
Masz całkowitą rację :) Zazwyczaj kieruję się swoimi wyborami a nie tym co ktoś mi karze. A mi się Ptyś podoba, bardzo oryginalne imię :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Masz całkowitą rację :) Zazwyczaj kieruję się swoimi wyborami a nie tym co ktoś mi karze. A mi się Ptyś podoba, bardzo oryginalne imię :)[/QUOTE]
Moja imienniczka widać od razu :loveu::evil_lol:

To tak jak Puszek z Harry Pottera. Miał 3 głowy i był wielki :evil_lol: ale Hagrid go kochał i widocznie takie imię Mu się podobało :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Moja imienniczka widać od razu :loveu::evil_lol:

To tak jak Puszek z Harry Pottera. Miał 3 głowy i był wielki :evil_lol: ale Hagrid go kochał i widocznie takie imię Mu się podobało :)[/QUOTE]Ha ha Izabele muszą się trzymać razem :D
Dobry przykład :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha Izabele muszą się trzymać razem :D
Dobry przykład :)[/QUOTE]
No ba :diabloti:
Tak w ogóle to uwielbiam Hagrida w tym filmie on kocha tam wszystkie zwierzaki i stworki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No ba :diabloti:
Tak w ogóle to uwielbiam Hagrida w tym filmie on kocha tam wszystkie zwierzaki i stworki :evil_lol:[/QUOTE]Trzeba było Ptysia nazwać Hagrid, może też by kochał cały świat :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Trzeba było Ptysia nazwać Hagrid, może też by kochał cały świat :lol:[/QUOTE]
Już wystarczy mi że Luna kochała i na dobre jej to nie wyszło :shake: Wolę żeby Ptyś nie był aż tak słodki i ufny do Każdego jak ona...
Ale to w sumie fajne imię i słodkie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Już wystarczy mi że Luna kochała i na dobre jej to nie wyszło :shake: Wolę żeby Ptyś nie był aż tak słodki i ufny do Każdego jak ona...
Ale to w sumie fajne imię i słodkie :evil_lol:[/QUOTE]Kiss jak na razie ma pier****a na punkcie psów i wariuje jak jakiegoś widzi :D
Nie wiem czy słodkie, ale na pewno fajne :)

Posted

[quote name='Kaaasia']U nas też leje cały dzień i jutro też ma lać :-(

Na osiedlu jeden bulterier nazywa się Puszek :loveu:[/QUOTE]O nieee niech tylko u nas jutro nie pada, bo już chyba oszaleję :(
Ha ha toż to abstrakcja :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']O nieee niech tylko u nas jutro nie pada, bo już chyba oszaleję :(
Ha ha toż to abstrakcja :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też :-(

Na dodatek prowadza go wytatuowany, dwu metrowy facet :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Kiss jak na razie ma pier****a na punkcie psów i wariuje jak jakiegoś widzi :D
Nie wiem czy słodkie, ale na pewno fajne :)[/QUOTE]
I niech mu tak zostanie co do psiaków :)
Ptyś tez wszystkie psy traktuje jak kompana do zabawy co bardzo mnie cieszy :)
Wiem jak jest mieć psa, który ma ochotę czasami zabić inne psy...

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja też :-(

Na dodatek prowadza go wytatuowany, dwu metrowy facet :evil_lol:[/QUOTE]Buhaha facet lubi być kontrowersyjny :d Moi sąsiedzi z góry mają ONa i imieniu Bandzior i te imię idealnie do niego pasuje :D

Posted

[quote name='Ptysiak']I niech mu tak zostanie co do psiaków :)
Ptyś tez wszystkie psy traktuje jak kompana do zabawy co bardzo mnie cieszy :)
[B]Wiem jak jest mieć psa, który ma ochotę czasami zabić inne psy..[/B].[/QUOTE]
Taki jest Bobik :D Mam dwa różne psy. Chociaż Bobik potrafię opanować żeby nie rzucał się na psy. On najgorzej reaguje na duże psy, taki z niego mały kozak. Małe olewa

Posted

[quote name='Izabela124.']Taki jest Bobik :D Mam dwa różne psy. Chociaż Bobik potrafię opanować żeby nie rzucał się na psy. On najgorzej reaguje na duże psy, taki z niego mały kozak. Małe olewa[/QUOTE]
Ja tak miałam z Luną. Czasami trafiał w nią jakiś diabeł i koniec... Potrafiłam ją też opanować ale zanim ja to zrobiłam to czasami już siedziała na jakimś psie...
Pomijając to jak na spacerach nieraz mnie szrapnela i prawie wyrwała rękę... To było kilka razy tak, że siedziała na ogródku, była otwarta brama bo coś tam np. Tata robił. Szła jakaś kobitka z psem (jamnikiem w tym przypadku). Coś Lunie sie nie spodobało. Zanim zdążyłam krzyknąć to Luna już była na psie a kobitka darła się w niebo głosy. Szczęście, że krzyknęłam a ona od razu odskoczyła i nic mu nie zrobiła...

Posted

ooo i na foty trafiłam , Kiss coraz doroślej wygląda :)

u nas rano mżyło ale nie było jakoś strasznie zimno , potem się rozpogodziło i było całkiem fajnie :)