Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='justysiek']ale zle miec lenia tak od poniedzialku:evil_lol:[/QUOTE] Oj ta, przeżyję to jakoś :lol: Quote
justysiek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Oj ta, przeżyję to jakoś :lol:[/QUOTE] ja sie zaraz ogarniam i wychodze, Cezar nie chce chodzic w kantarze, wierzga jak kon, choc to przeciez nic strasznego. Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='justysiek']ja sie zaraz ogarniam i wychodze, Cezar nie chce chodzic w kantarze, wierzga jak kon, choc to przeciez nic strasznego.[/QUOTE] Pierwszy raz dziś mu go założyłaś? Przyzwyczai się :) Quote
justysiek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Pierwszy raz dziś mu go założyłaś? Przyzwyczai się :)[/QUOTE] nie pierwszy raz w sobote, wczoraj tez i dzis znow, zakladam mu go na troche, ale wierzga sie, chce go zdjac, ale sie nie da, ale musi sie przyzwyczaic, zreszta do kaganca tez musze zaczac go przyzwyczajac. Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='justysiek']nie pierwszy raz w sobote, wczoraj tez i dzis znow, zakladam mu go na troche, ale wierzga sie, chce go zdjac, ale sie nie da, ale musi sie przyzwyczaic, zreszta do kaganca tez musze zaczac go przyzwyczajac.[/QUOTE] Bobik do tej pory nie lubi kagańca, jak ma go na pyski to chodzi w nim jak skazaniec ha ha Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Milena9']Moja tak nie lubi plastikowego ;)[/QUOTE]Mam tylko jeden, metalowy, ale bardzo rzadko go używam Quote
justysiek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Bobik do tej pory nie lubi kagańca, jak ma go na pyski to chodzi w nim jak skazaniec ha ha[/QUOTE] no Cezar tez pewnie nie polubi kaganca, jeszcze go nie kupilam, ale musze, bo nie zawsze moze byc bez kaganca a lepiej niech sie teraz przyzwyczaja niz potem mam miec problem. Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='justysiek']no Cezar tez pewnie nie polubi kaganca, jeszcze go nie kupilam, ale musze, bo nie zawsze moze byc bez kaganca [B]a lepiej niech sie teraz przyzwyczaja niz potem mam miec problem.[/B][/QUOTE]Dobrze prawisz :) Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Wpadamy z rewizytą. Masz wspaniałe stadko :loveu: Mój pies ma metalowego fizjologa, rzadko go używamy, ale tak jak już pisali poprzednicy - lepiej, żeby był do niego przyzwyczajony na zaś :). Głaski zsyłamy. Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Wpadamy z rewizytą. Masz wspaniałe stadko :loveu: Mój pies ma metalowego fizjologa, rzadko go używamy, ale tak jak już pisali poprzednicy - lepiej, żeby był do niego przyzwyczajony na zaś :). Głaski zsyłamy.[/QUOTE]Witam i zapraszam częściej :) Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 O mamo.... ale tu gaduły są :crazyeye: :evil_lol: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7601.jpg[/url] dwie śliczne dupcie :loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Będzie takim samym zmarźlakiem jak Bobik :D Ale ja nie lubię takiej ciężkiej pracy :( Nic nie planuję, czekam na poprawkę i wyniki z poprawki i zawodowego. Nie chce zostać w Suwałkach, ale jak będę musiała to zostanę[/QUOTE] Bobik ma przynajmniej sierść i tłuszcz :diabloti: a biedny Kiss ani jednego ani drugiego :evil_lol: Nikt nie lubi, ale pracować trzeba :cool3: A kiedy te wyniki? Do białego się przeprowadzaj :lol: Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak']O mamo.... ale tu gaduły są :crazyeye: :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7601.jpg[/URL] dwie śliczne dupcie :loveu::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Chein']Oj tak, gaduły straszne :evil_lol:[/QUOTE]Ja tu żadnych gaduł nie widzę :lol: [quote name='agaciaaa']Bobik ma przynajmniej sierść i tłuszcz :diabloti: a biedny Kiss ani jednego ani drugiego :evil_lol: Nikt nie lubi, ale pracować trzeba :cool3: A kiedy te wyniki? Do białego się przeprowadzaj :lol:[/QUOTE]Ha ha dobrze podsumowałaś :evil_lol: Nie wiem kiedy wyniki, dopiero 21 sierpnia piszę poprawkę, a z zawodowego wyniki na koniec miesiąca. W Białym nie ma dla mnie perspektyw, mieszkania drogie by wynająć, a pracy tak jak i w Suwałkach nie ma Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]Witam Cię :p Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Kaaasia']Fajne te Bobiki i koniki :cool3:[/QUOTE]A dziękuję, dziękuję :) Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;)[/QUOTE] [quote name='justysiek']witkanko deszczowe:shake:[/QUOTE]Cześć dziewczyny :) U nas też pada :( Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7650.jpg[/URL] Piękne zdjęcie! [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7583.jpg[/URL] Bobikowi ładnie w zielonym. Też teraz planuję coś zielonego sprawić rudej :D Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7650.jpg[/URL] Piękne zdjęcie! [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7583.jpg[/URL] Bobikowi ładnie w zielonym. Też teraz planuję coś zielonego sprawić rudej :D[/QUOTE]Zielony idealnie pasuje do rudego :) Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Cześć dziewczyny :) U nas też pada :([/QUOTE] i jak tu iść na spacer z psem...:-( u nas leje. Quote
Recommended Posts