Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza.']nie marudź :P[/QUOTE]Muszę trochę pomarudzić
[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)
głowa do góry,teraz na spokojnie wszystko przemyśl,co chcesz robić w życiu,i do tego dąż za wszelką cenę

pozdrawiamy[/QUOTE]Będę dążyła. Marzenia są po to by je spełniać

[quote name='Luzia']Kurcze a ja nie mam ani jednego, ani drugiego... Jestem niemodna :placz::placz: :placz:

Oj czas leci, to fakt. Ledwo się obejrzysz a tu 50 za pasem i wnuki na kolanach ;) Najważniejsze żeby nie żałować tego co się osiągnęło ;)[/QUOTE]Musisz sobie sprawić to i to :lol:

[quote name='agaciaaa']Chyba za bardzo przejmujesz się modą :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Iza.']A podobno to ja jestem jak wszyscy :P[/QUOTE]Nie wymyślajcie :eviltong:

[quote name='Alicja'][COLOR=#000080][FONT=arial][B]To już 4 lata ?? :shock: czas ucieka jak oszalały .....

Za maturę i egzamin będę zaciskać z całych sił :kciuki: i za podjęcie dobrej decyzji ...co dalej ...też :)

Kurde , moda powiadasz :hmmmm: ...ja mam starą lustrzankę , szczeniaka nie mam i mieć nie będę ;) ...wnuków też :lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Ano 4 lata przeminęły z wiatrem

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[B]Przedstawiam nowego domownika :) Nazywa się Kiss i ma 12 tygodni[/B]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_2974.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_2872.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_2772.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_2765.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Artemida']uhuhuhu to teraz będą dwa modele do pozowania :loveu:[/QUOTE]I dwa przytulaski :loveu:

[quote name='Vectra']to witaj wśród modnych :diabloti:[/QUOTE]Ha ha w końcu :evil_lol:

Posted

teraz jeszcze musisz karmić barfem i uprawiać z psem sporty - wtedy będziesz na fali i nadążysz za trendami :diabloti:
Bo wiesz, moda na szczeniaka i lustro , to taka z przed kilku lat ;) teraz są nowości.

Posted

[quote name='Vectra']teraz jeszcze musisz karmić barfem i uprawiać z psem sporty - wtedy będziesz na fali i nadążysz za trendami :diabloti:
Bo wiesz, moda na szczeniaka i lustro , to taka z przed kilku lat ;) teraz są nowości.[/QUOTE]Eeee to jestem staromodna :-( A już myślałam, że będę trendy :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Eeee to jestem staromodna :-( A już myślałam, że będę trendy :evil_lol:[/QUOTE]
zatem witaj w gronie nienowoczesnych :diabloti:

ale fakt łysy fajny , zawsze mnie fascynowało w tej rasie , że się im skóra opala :razz:
a jakie to jest z charakteru ? nie miałam przyjemności obcować z grzywkami.

Posted

[quote name='Vectra']zatem witaj w gronie nienowoczesnych :diabloti:

ale fakt łysy fajny , zawsze mnie fascynowało w tej rasie , że się im skóra opala :razz:
a jakie to jest z charakteru ? nie miałam przyjemności obcować z grzywkami.[/QUOTE]Ale obie mamy lustrzanki i szczeniaczki, więc trochę trendy jesteśmy :evil_lol:
Ano się opala skóra, niedługo Kiss będzie opalony :) Charaktery mają bardzo różne. Wszystko zależy od socjalu, jeśli mają go mało będą bojaźliwe. Są to psy, które nigdy nie będą kochać obcych, ale trzeba je uczyć, by się nie bały nowych miejsc, ludzi, zwierząt. Są wpatrzone we właściciela i w ogóle kochane :loveu: Będę na wystawie w Wawie to zagadaj do mnie i poznasz małego :p

Posted

warszawska wystawa , to teraz na jakimś zadupiu ma być ... nie wiem czy będziemy tego samego dnia. Ale jak się uda , obejrzę opalonego chętnie.

Posted

[quote name='C&B']No w koncu sie pochwaliłas :)
Cudo z niego, mam nadzieje, ze bede miala nie dlugo okazje go poznac :)[/QUOTE]Zebrałam się żeby go pokazać ha ha
Pewnie niedługo będziesz miała okazję :)

[quote name='Vectra']warszawska wystawa , to teraz na jakimś zadupiu ma być ... nie wiem czy będziemy tego samego dnia. Ale jak się uda , obejrzę opalonego chętnie.[/QUOTE]Będę pewnie w oba dni. Jak na razie to na pewno będę też w Białym na wystawie. A gdzie jeszcze to nie wiem. Na razie matura na głowie

Posted

Modniacha :grins:

Mały jest the best :loveu:

Miałam do czynienia z grzywkiem , już takim lekko podrośniętym ale jeszcze szczeniaczkiem , opiekowałam się nim w Katowicach jak Marta wystawiala stafiora , fajny był chłoptaś , bardzo kontaktowy , tylko był cały kudłaty :)

Posted

[quote name='Alicja']Modniacha :grins:

Mały jest the best :loveu:

Miałam do czynienia z grzywkiem , już takim lekko podrośniętym ale jeszcze szczeniaczkiem , opiekowałam się nim w Katowicach jak Marta wystawiala stafiora , fajny był chłoptaś , bardzo kontaktowy , tylko był cały kudłaty :)[/QUOTE]Jestem już zakochana w małym po uszy :loveu: I mama czuję, że też się zakocha, bo na rękach go trzyma często, a to do niej niepodobne :evil_lol: Mówi, że jest brzydki, ale widać, że kłamie ha ha
Kudłate są bardziej otwarte na ludzi.

Posted

[quote name='Izabela124.']

Będę pewnie w oba dni. Jak na razie to na pewno będę też w Białym na wystawie. A gdzie jeszcze to nie wiem. Na razie matura na głowie[/QUOTE]
to w razie co , zajrzyj na terrierowy ring ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']
Kudłate są bardziej otwarte na ludzi.[/QUOTE]

A ja tam uwazam że to kwesta osobnicza a nie owłosienia :P

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Dobry :multi:
Przybyłam grzywka obejrzeć :cool3: maluch jest Boski :mdleje:[/QUOTE]Jak z nim chodzę na spacery to każdy się pyta co to za rasa ha ha

[quote name='Vectra']to w razie co , zajrzyj na terrierowy ring ;)[/QUOTE]Zajrzę :)

[quote name='Alicja']To ja zaciskam :kciuki: za maturę ;)

a potem będziemy molestować o foty malucha i Bobika :)[/QUOTE]Kciuki się przydadzą :)
Mam trochę zdjęć zaległych

[quote name='Iza.']A ja tam uwazam że to kwesta osobnicza a nie owłosienia :P[/QUOTE]Nie znam się ha ha