Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Izabela124.'];) Nie mam aparatu to nie pokażę :eviltong: poka, poka :cool3::lol:[/QUOTE] jedna pokazywałam ostatnio :P Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Iza.']jedna pokazywałam ostatnio :P[/QUOTE] Widziałam ta fioletową. Pokaż ta drugą i smycz :D Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [B]Zapraszam do Berty: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191232-Postawmy-pomik-Misi...-pomagaj%C4%85c-nijakiej-Bercie."][SIZE=3][IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1031899.jpg[/IMG][/SIZE][/URL] Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Izabela124.']Widziałam ta fioletową. Pokaż ta drugą i smycz :D[/QUOTE] smycz do tej obróżki, a ta druga to taka [url]http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4468[/url] :P Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Bobiś pewnie zadowolony z podróży z tatą bardziej niż autobusem ;) Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Iza.']smycz do tej obróżki, a ta druga to taka [url]http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4468[/url] :P[/QUOTE]Podoba mi się :) Tylko, że ja tyle kasy bym nie wydała :P Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Izabela124.']Podoba mi się :) Tylko, że ja tyle kasy bym nie wydała :P[/QUOTE] ja tez tyle nie wydałam, kupiłam w promocji za 15 :D Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Alicja']Bobiś pewnie zadowolony z podróży z tatą bardziej niż autobusem ;)[/QUOTE]Na pewno, bo w autobusie to tylko śpi mi na kolankach a jak jechaliśmy z tatą to mógł zwiedzać tira, oglądać co się dzieje za szybą itp. Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Iza.']ja tez tyle nie wydałam, kupiłam w promocji za 15 :D[/QUOTE] A gdzie taką promocję wychaczyłaś? :D Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Iza.']ja tez tyle nie wydałam, kupiłam w promocji za 15 :D[/QUOTE] To rzeczywiście niedrogo, jak na firmę LUPINE (moja ulubiona!):) pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja prawie Twoja sąsiadka miastowa, więc u nas też pada,wieje,pada,wieje itd. Ostatnio też z mamuśką sie zakopałyśmy, stanęłyśmy w poprzek drogi- z jednej strony parking, z drugiej zaspa, i kto pchał samochód? oczywiście ja. I wzbogaciłam się o nowe życiowe doświadczenie :D Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Izabela124.']A gdzie taką promocję wychaczyłaś? :D[/QUOTE] A tu [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=242&page=0&view=3&sort=default[/url] [quote name='Asiaczek']To rzeczywiście niedrogo, jak na firmę LUPINE (moja ulubiona!):) pzdr.[/QUOTE] Bardzo tanio wręcz. Lupiny teraz strasznie podrożały ogólnie :( Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Boshe, weszłam na stronę i LUPINE małe kosztują 50 zł:crazyeye:.... Pzdr. Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Asiaczek']Boshe, weszłam na stronę i LUPINE małe kosztują 50 zł:crazyeye:.... Pzdr.[/QUOTE] No właśnie, teraz ceny są kosmiczne... :roll: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dobrze, że mam mały zapasik obróżek LUPINE - to raz. A dwa - dobrze, że oni nadal dają wieczną gwarancję na nie;) pzdr. Quote
Cienka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Izabela124.']Nie weim co mnie opętało :evil_lol: Działałam pod wpływem impulsu :diabloti: [B]Tak w ogóle to miałam dziś niezłą przygodę. Jak wiecie mieszkam prawie na biegunie zimna i u nas zima to masakra. No i dziś był/jest taki dzień, że cały czas pada, pada, wieje, pada i wieje [/B]:shake: [B]Pojechałam z mamą na wieś no i nas zasypało ha ha tzn. wpadłyśmy w zaspę :evil_lol: Na szczęście było to niedaleko naszego docelowego celu to posżłyśmy po wujka i pomagał nas wyciągać. Cała akcja ratunkowa trwała prawie 3 godziny :shake: Ja to sobie grzałam dupcię w domu ha ha[/B][/QUOTE] oj znajome są mi takie przypadki jako jeszcze nie dawna mieszkanka Olsztyna i wizytator okolicznych wsi. Kiedyś jednego dnia byłą odwilż drugiego mróz. Droga nie odśnieżona tylko ślad po kołach więc barciak mówi jedziemy zawiesiliśmy się na koleinie pomiędzy kołami. Koła wisiały jakieś 5cm nad ziemią. Dobrze, że funkcjonują komórki i ciągnik przyjechał i posunęliśmy niczym na sankach. [quote name='Izabela124.']Podoba mi się :) Tylko, że ja tyle kasy bym nie wydała :P[/QUOTE] Ja nawet jakiś czas temu byłam skora wydać. Napisałam maila w sprawie 2 obróżek, 2 kompletów szelek i 2 smyczy (chodziło o kolory) ale do dziś mi nie odpowiedzieli więc ich strata. [quote name='kaskaSz']Ja prawie Twoja sąsiadka miastowa, więc u nas też pada,wieje,pada,wieje itd. Ostatnio też z mamuśką się zakopałyśmy, stanęłyśmy w poprzek drogi- z jednej strony parking, z drugiej zaspa, i kto pchał samochód? oczywiście ja. I wzbogaciłam się o nowe życiowe doświadczenie :D[/QUOTE] Ech w moim życiu to nie raz wypychałam auto w tamtym roku (mieszkaliśmy w bloku jeszcze) to przed wjazdem odkopywało się miejsce dopychało auto, a potem odkopywało i wypychało by wyjechać. Śmialiśmy się wtedy z małżem zima w mieście. Jak pojechaliśmy odwiedzić mojego brata w Olsztynie to się śmiał po co wozicie łopatę do odśnieżania w samochodzie. Quote
kaskaSz Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja jeszcze w swojej kolekcji nie mam lupinów, ale chyba mieć nie będę, przynajmniej nie teraz, bo mam nadmiar obróż ;) A łopatę w samochodzie też mamy. Quote
Izabela124. Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Asiaczek']To rzeczywiście niedrogo, jak na firmę LUPINE (moja ulubiona!):) pzdr.[/QUOTE]A ja nie mam ulubionej firmy :eviltong: [quote name='kaskaSz']Ja prawie Twoja sąsiadka miastowa, więc u nas też pada,wieje,pada,wieje itd. Ostatnio też z mamuśką sie zakopałyśmy, stanęłyśmy w poprzek drogi- z jednej strony parking, z drugiej zaspa, i kto pchał samochód? oczywiście ja. I wzbogaciłam się o nowe życiowe doświadczenie :D[/QUOTE]Ja też zawsze muszę pchać samochód jak z mamą jadę :lol: [quote name='Iza.']A tu [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=242&page=0&view=3&sort=default[/URL] [/QUOTE]Ty to zawsze wyłapiesz jakieś okazje [quote name='Asiaczek']Boshe, weszłam na stronę i LUPINE małe kosztują 50 zł:crazyeye:.... Pzdr.[/QUOTE]No, starsznie drogie te obroże :-o [quote name='Cienka']oj znajome są mi takie przypadki jako jeszcze nie dawna mieszkanka Olsztyna i wizytator okolicznych wsi. Kiedyś jednego dnia byłą odwilż drugiego mróz. Droga nie odśnieżona tylko ślad po kołach więc barciak mówi jedziemy zawiesiliśmy się na koleinie pomiędzy kołami. Koła wisiały jakieś 5cm nad ziemią. Dobrze, że funkcjonują komórki i ciągnik przyjechał i posunęliśmy niczym na sankach. [B]Moja mam to by zawału dostała gdyby była w takiej sytuacji, ona wczoraj nieźle panikowała. Ja na szczęście jestem opanowana i trzeźwo myślę w takich sytuacjach :p[/B] Ja nawet jakiś czas temu byłam skora wydać. Napisałam maila w sprawie 2 obróżek, 2 kompletów szelek i 2 smyczy (chodziło o kolory) ale do dziś mi nie odpowiedzieli więc ich strata. [B]Dzięki nim zaoszczędziłaś niezłą sumkę :cool3:[/B] Ech w moim życiu to nie raz wypychałam auto w tamtym roku (mieszkaliśmy w bloku jeszcze) to przed wjazdem odkopywało się miejsce dopychało auto, a potem odkopywało i wypychało by wyjechać. Śmialiśmy się wtedy z małżem zima w mieście. Jak pojechaliśmy odwiedzić mojego brata w Olsztynie to się śmiał po co wozicie łopatę do odśnieżania w samochodzie.[/QUOTE]U nas jest tak samo ha ha a śniegu masakrycznie duuuuużo :shake: [quote name='kaskaSz']Ja jeszcze w swojej kolekcji nie mam lupinów, ale chyba mieć nie będę, przynajmniej nie teraz, bo mam nadmiar obróż ;) A łopatę w samochodzie też mamy.[/QUOTE]Ja też nie mam i jakoś nie kusi mnie by kupić Quote
Izabela124. Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [B]Żegnam się już z wami. Być może będę w następny weekend. Pozdrawiam :bye:[/B] Quote
Izabela124. Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [B]Zapraszam: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA%21-WRACAMY%21-Post-1351%21-**skarbonka**"][IMG]http://www.imagic.pl/files/21985/skarb.png[/IMG][/URL] Quote
zuzolandia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [I][B]Witamy i czekamy do nastepnego razu hihihih[/B][/I] Quote
Tengusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 wracaj wracaj bo farbki dla ciebie braknie :diabloti: Quote
jamnicze Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bobik - tirowiec :) [url]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/11022011_011.jpg[/url] Fajne są te obróżki Lupina i faktycznie gwarancja kusi, ale ja dla Saidi wolę skórzane, nie niszczą tak włosa. Quote
Recommended Posts