Jaga. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 super że Bobik jest taki że do wszystkiego się przystosowuje bez problemów :) tirowiec ;) a zdjęcia by się przydały :loveu: Quote
Gioco Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Jaga.']super że Bobik jest taki że do wszystkiego się przystosowuje bez problemów :) tirowiec ;) a zdjęcia by się przydały :loveu:[/QUOTE] Dobrze, że Bobik to facet to ten tirowiec brzmi ok ;-) A zdjęcia to faktycznie by się przydały, nawet zrobione komórką :-) Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hahaha "pies, który jeździł tirem" :lol: cudak haha Quote
jamnicze Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 To może by zrobić Bobikowi jakieś zdjęcie za kierownicą? ;) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Witam wszystkich serdecznie :loveu: Muszę stwierdzić, że mój pies to tirowiec :evil_lol: Wczoraj tata wracał z trasy i jechał przez Łomżę to się z nim zabraliśmy z Bobikiem do domu. No i mu się bardzo spodobała jazda tirem, siedział sobie na łóżko i obserwował przez okno. Później poszedł grzecznie spać. Bobik to pies, który przystosuje się do każdych warunków :lol: [/B][/CENTER][/QUOTE] Bobik - Super Pies:) Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak ja dawno u Was nie byłam... A co czytam na wejściu? "mój pies to tirowiec"... :evil_lol: Normalnie pozazdrościć Ci psa haha :loveu: Mów, co u Was słychać? :loveu: Pozdrowionka. Quote
Izabela124. Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='Wyjątek']Zdjęęęęcia :D[/QUOTE]Zaraz wstawię :cool3: [quote name='Jaga.']super że Bobik jest taki że do wszystkiego się przystosowuje bez problemów :) tirowiec ;) a zdjęcia by się przydały :loveu:[/QUOTE]Też się cieszę, że mam prawie idealnego psa [quote name='Gioco']Dobrze, że Bobik to facet to ten tirowiec brzmi ok ;-) A zdjęcia to faktycznie by się przydały, nawet zrobione komórką :-)[/QUOTE]Ha ha jesli chodzi o mnie i jazdę tirem to już gorzej brzmi :evil_lol: [quote name='mychaaaaa']hahaha "pies, który jeździł tirem" :lol: cudak haha[/QUOTE]Ha ha ha :lol: [quote name='jamnicze']To może by zrobić Bobikowi jakieś zdjęcie za kierownicą? ;)[/QUOTE]Zrobiłam :p [quote name='Asiaczek']Bobik - Super Pies:) Pzdr.[/QUOTE]A jakby inaczej :p [quote name='Aga&Ganja']Jak ja dawno u Was nie byłam... A co czytam na wejściu? "mój pies to tirowiec"... :evil_lol: Normalnie pozazdrościć Ci psa haha :loveu: Mów, co u Was słychać? :loveu: Pozdrowionka.[/QUOTE]Noooo dawno Cię nie było, pojawiasz się i znikasz :evil_lol: Ha ha bo z tym tirowcem to prawda hi hi Mam labę od szkoły, zrobiłam sobie wolne ha ha Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 oooo laba od szkoły ale fajnie Ci , jak mi w poniedziałek 2 PKSiaki nie przyjechały to też marzyłam aby chodzić do szkoły, bo zawinęłabym się na pięcie i poszła do domu. A tak to był tel do małża odpalaj auto musisz mnie zawieść do pracy:cool3: Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Izusia jak masz facebooka to dodaj mnie do znajomych :eviltong: będziesz mieć na bieżąco moje rękodzielicze pierdoły [url]http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=28941&id=100001506282716[/url] Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Cienka']oooo laba od szkoły ale fajnie Ci , jak mi w poniedziałek 2 PKSiaki nie przyjechały to też marzyłam aby chodzić do szkoły, bo zawinęłabym się na pięcie i poszła do domu. A tak to był tel do małża odpalaj auto musisz mnie zawieść do pracy:cool3:[/QUOTE]No ja nawet się cieszę, że jeszcze chodzę do szkoły, bo jednak czas technikum to najfajniejsze chwile w moim życiu i poznałam tu bardzo wspaniałych ludzi, także za rok jak będę kończyła szkołę to będę płakała jak bóbr [quote name='Cienka']Izusia jak masz facebooka to dodaj mnie do znajomych :eviltong: będziesz mieć na bieżąco moje rękodzielicze pierdoły [URL="http://www.facebook.com/#%21/album.php?aid=28941&id=100001506282716"]http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=28941&id=100001506282716[/URL][/QUOTE]Już zaprosiłam :p Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.']No ja nawet się cieszę, że jeszcze chodzę do szkoły, bo jednak czas technikum to najfajniejsze chwile w moim życiu i poznałam tu bardzo wspaniałych ludzi, także za rok jak będę kończyła szkołę to będę płakała jak bóbr[/QUOTE] Spokojnie na studiach będzie jeszcze fajniej zobaczysz:evil_lol:. I te 3 miesiące wakacji po maturze to jest dopiero luksus:diabloti: [quote name='Izabela124.']Już zaprosiłam :p[/QUOTE] Już potwierziłam:cool3: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Cienka']Spokojnie na studiach będzie jeszcze fajniej zobaczysz:evil_lol:. I te 3 miesiące wakacji po maturze to jest dopiero luksus:diabloti: Już potwierziłam:cool3:[/QUOTE]Na pewno będzie tak jak mówisz tylko znowu będzie trzeba pozanawać nowych ludzi itp. a ja tego nie lubię :p:p:p Quote
kaskaSz Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A ty co robisz o tej porze na necie? jesteś w domu? Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='kaskaSz']A ty co robisz o tej porze na necie? jesteś w domu?[/QUOTE]Tak, wczoraj przyjechałam do domu :) Quote
kaskaSz Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ooo a co to za święto? chora jesteś czy już się nachodziłaś do szkoły :D ja już też mam dosyć, ale jeszcze do 1 marca wytrzymać i 3 dni wolnego Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='kaskaSz']ooo a co to za święto? chora jesteś czy już się nachodziłaś do szkoły :D ja już też mam dosyć, ale jeszcze do 1 marca wytrzymać i 3 dni wolnego[/QUOTE]Już się nachodziłam ha ha A tak poważnie to zapisuję się na kurs prawa jazdy i muszę zrobić badania i do tego przyjechałam po zwolnienie z W-Fu, bo ja taki leń i nie ćwiczę ha ha Quote
kaskaSz Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja też nie lubie wfu, ale jakoś się zmuszam do ćwiczeń, choć one wyglądają tak, że tylko się przebiorę, załapię plusa i łażę z kąta w kąt :D Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='kaskaSz']Ja też nie lubie wfu, ale jakoś się zmuszam do ćwiczeń, choć one wyglądają tak, że tylko się przebiorę, załapię plusa i łażę z kąta w kąt :D[/QUOTE]Po I sermestrze drugiej klasy pokłóciłam się z facetką od W-Fu, bo niesprawiedliwe postawiła mojej klasie oceny (mam łączony W-F z inną klasą) i od tamtej pory mam ciągle zwolnienie:diabloti: Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.']Po I sermestrze drugiej klasy pokłóciłam się z facetką od W-Fu, bo niesprawiedliwe postawiła mojej klasie oceny (mam łączony W-F z inną klasą) i od tamtej pory mam ciągle zwolnienie:diabloti:[/QUOTE] U nas w liceum to połowa ludzi w klasie miała zwolnienia :diabloti:, ale to dla tego, ze szkoła nie miała własne sali gimnastycznej i W-F był jakieś 3 godziny po skończeniu zajęć i w szkole w innej części miasta. A teraz najlepsze jak skończyłam, to Olsztyński Plastyk zmienił siedzibę:angryy: jakby nie mogli tego zrobić wcześnie obiecywali to nam przez 5 lat nauki:mad: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Cienka']U nas w liceum to połowa ludzi w klasie miała zwolnienia :diabloti:, ale to dla tego, ze szkoła nie miała własne sali gimnastycznej i W-F był jakieś 3 godziny po skończeniu zajęć i w szkole w innej części miasta. A teraz najlepsze jak skończyłam, to Olsztyński Plastyk zmienił siedzibę:angryy: jakby nie mogli tego zrobić wcześnie obiecywali to nam przez 5 lat nauki:mad:[/QUOTE]Ja tam wcale zwolnienia z W-Fu nie powinnam mieć, ale że nie lubię nauczycielki, która mnie go uczy to mogę sobie na to pozwolić :evil_lol: U nas jest sala gimnastyczna, ale bardzo mała i zawsze kilka klas ma w tym czasie lekcje. Bo zawsze tak jest, że jak odchodzimy ze szkoły to biorą się za jej remont :evil_lol: Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.']Ja tam wcale zwolnienia z W-Fu nie powinnam mieć, ale że nie lubię nauczycielki, która mnie go uczy to mogę sobie na to pozwolić :evil_lol: U nas jest sala gimnastyczna, ale bardzo mała i zawsze kilka klas ma w tym czasie lekcje. Bo zawsze tak jest, że jak odchodzimy ze szkoły to biorą się za jej remont :evil_lol:[/QUOTE] Albo lepsze kończysz 8 klasę szkoły podstawowej a od września jest tam gimnazjum:diabloti: Miałam kolegę w klasie to on kończył podstawówkę (8letnią) i jego młodszy o 2 lata brat też (6letnią bo szedł do gimnazjum). Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Cienka']Albo lepsze kończysz 8 klasę szkoły podstawowej a od września jest tam gimnazjum:diabloti: Miałam kolegę w klasie to on kończył podstawówkę (8letnią) i jego młodszy o 2 lata brat też (6letnią bo szedł do gimnazjum).[/QUOTE]Ha ha ha to musiał być zonk dla starszego kolegi :D Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha to musiał być zonk dla starszego kolegi :D[/QUOTE] On to jakoś przeżyła ale inny kolega był wtedy w 7 klasie i było tak, że jego brat był w 6 i kończył podstawówkę a on szedł do 8 klasy i miał skończyć podstawówkę za rok. Takie to wtedy były zonki jak wprowadzali tą reformę Quote
Recommended Posts