Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Przecież święta były... :cool3: :diabloti:

Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz:[/QUOTE]:eviltong::eviltong::eviltong:
O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B][/QUOTE]
Kiedy wracasz do szkoły?

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na [B]Opowieści z Narni[/B], mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B][/QUOTE]
A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011?

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Iza.']od 3 ;)

10 znaków[/QUOTE]Iza ma rację :)

[quote name='jamnicze']A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.[/QUOTE]Tak, byłam na 3d. Film mi się podobał, za dużo efektów 3d to nie było, ale fajnie się oglądało

Posted

[quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong:
O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti:[/QUOTE]

Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:[/QUOTE]Specjalnie dla Ciebie to mogę napisać, że stęskniłam się już za Tobą, Bobiś zresztą też:-(
Przytyłaś chodź troszkę?:cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja za Wami tez :(
No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3:[/QUOTE]Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz:[/QUOTE]

Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?

Posted

[quote name='agaciaaa']Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?[/QUOTE]Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong:
No to decydujcie się :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong:
No to decydujcie się :multi:[/QUOTE]

Mam pewne wątpliwosci :razz:
Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?

Posted

[quote name='agaciaaa']Mam pewne wątpliwosci :razz:
Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?[/QUOTE]Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong: