Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='NATKA']Witanko poświąteczne :lol:[/QUOTE]Witam :) :) Quote
Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Iza.']tylko nie pij za dużo :P[/QUOTE] Przecież święta były... :cool3: :diabloti: Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz: Quote
Iza. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Oooooo Agacia :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='agaciaaa']Przecież święta były... :cool3: :diabloti: Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz:[/QUOTE]:eviltong::eviltong::eviltong: O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Izabela124.'][B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B][/QUOTE] Kiedy wracasz do szkoły? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Kiedy wracasz do szkoły? Pzdr.[/QUOTE] Za tydzień w poniedziałek mam szkołę, ale jadę już w niedzielę Quote
Asiaczek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr. Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr.[/QUOTE] od 3 ;) 10 znaków Quote
jamnicze Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.'][B]No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na [B]Opowieści z Narni[/B], mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało[/B][/QUOTE] A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać. Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Iza.']od 3 ;) 10 znaków[/QUOTE]Iza ma rację :) [quote name='jamnicze']A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.[/QUOTE]Tak, byłam na 3d. Film mi się podobał, za dużo efektów 3d to nie było, ale fajnie się oglądało Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong: O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti:[/QUOTE] Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:[/QUOTE]Specjalnie dla Ciebie to mogę napisać, że stęskniłam się już za Tobą, Bobiś zresztą też:-( Przytyłaś chodź troszkę?:cool3: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja za Wami tez :( No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Ja za Wami tez :( No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3:[/QUOTE]Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz:[/QUOTE] Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?[/QUOTE]Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong: No to decydujcie się :multi: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong: No to decydujcie się :multi:[/QUOTE] Mam pewne wątpliwosci :razz: Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Mam pewne wątpliwosci :razz: Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?[/QUOTE]Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong:[/QUOTE] Na pewno? :cool3: bo już myslalam... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Na pewno? :cool3: bo już myslalam... :diabloti:[/QUOTE]lepiej nie myśl tyle :diabloti::eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Sylwia K']A kiedy będą fotki?[/QUOTE]Jak aparat odbiorę z naprawy, bo jeszcze go nie naprawili Quote
Tengusia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 przyszlam do ciebie na chwilke bo inne watki sa jakies dziwnie milczace :hmmmm: Quote
Recommended Posts