*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 mam pamiec do osob:d ale po Czice tez poznam:D a napewno gdzies razem bedziem chodzic i focic:D to i Dominika nas pozna Quote
C&B Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj na pewno wiedziałaś, bo pisałam o zmianie :P[/QUOTE] Widocznie gdzieś przegapiłam :oops: Ale obiecuję, że w tym roku się poprawię i dam pomiziać psa:diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']mam pamiec do osob:d ale po Czice tez poznam:D a napewno gdzies razem bedziem chodzic i focic:D to i Dominika nas pozna[/QUOTE]He he no raczej razem będziemy fociły :D [quote name='C&B']Widocznie gdzieś przegapiłam :oops: Ale obiecuję, że w tym roku się poprawię i dam pomiziać psa:diabloti:[/QUOTE]Trzymam za słowo :) Masz mnie z znajomych na nk to powinnaś poznać :) Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']poszukajcie mnie na nk:D[/QUOTE]Nie wiem jak masz na nazwisko :P Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']dlugie mam nazwisko :d aneta pietruszczyńska:d[/quote]już zaproszenie wysłane :) Quote
C&B Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Izabela124.']już zaproszenie wysłane :)[/QUOTE] Ode mnie też ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 wiem zaakceptowalam:D ale nie udzielam sie za czesto na nk:D juz nie pamietam kiedy fotki dodawalam ale juz wiecie jak wygladam:D Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']wiem zaakceptowalam:D ale nie udzielam sie za czesto na nk:D juz nie pamietam kiedy fotki dodawalam ale juz wiecie jak wygladam:D[/QUOTE]Szczerze mówiąc gdybyś nie podeszła do mnie w NDM to nie poznałabym Cię A teraz na wystawie będę w Dobrym Mieście. Ktoś się wybiera? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 hahaha a gdzie jest to Dobre Miasto? i kiedy? Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']hahaha a gdzie jest to Dobre Miasto? i kiedy?[/QUOTE][url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobre_Miasto[/url] :) 9 maja jest wystawa Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 uuuu kawal drogi, mam nocke w pracy w niedziele 9maja i nie wyrobilabym sie z powrotem;) a gdzie jeszcze bedziesz w maju? Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']uuuu kawal drogi, mam nocke w pracy w niedziele 9maja i nie wyrobilabym sie z powrotem;) a gdzie jeszcze bedziesz w maju?[/QUOTE] No od Ciebie jest kawałek. W maju to już chyba nigdzie. Ty gdzieś się wybierasz? Quote
jonQuilla Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]do misia też Cie wpuścili?[/B][/COLOR][/FONT] :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 moze do Radomia pojade;) bo mam wolne, ale zobacze jeszcze kto bedzie jechal Quote
Aga&Ganja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 A co to, już jakieś odnajdywanie się na naszej-klasie? ;) Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]do misia też Cie wpuścili?[/B][/COLOR][/FONT] :cool3:[/QUOTE]Bałabym się tam wejść :P [quote name='*anusia&ajlu*']moze do Radomia pojade;) bo mam wolne, ale zobacze jeszcze kto bedzie jechal[/QUOTE]Jak bym miała z kim to bym pojechała. Nauczyciel raczej tam nie jedzie [quote name='Aga&Ganja']A co to, już jakieś odnajdywanie się na naszej-klasie? ;)[/QUOTE] He he a tak bez powodu :P Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 hahaha mnie juz 3 osoby zaprosily jak wpisalam swoje imie i nazwisko:D hahahaha Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']hahaha mnie juz 3 osoby zaprosily jak wpisalam swoje imie i nazwisko:D hahahaha[/QUOTE]He he widzisz, jesteś rozchwytywana! A tak w ogóle to kupuj już tego grzywka, to będziemy częściej widziały się na wystawach :D Też chętnie sprawiłabym sobie szelciaka albo grzywka, ale na razie nie mam warunków Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 to poszukaj transportu, dawaj to pogadamy, pofocimy:D Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']to poszukaj transportu, dawaj to pogadamy, pofocimy:D[/QUOTE]He he łatwo powiedzieć :P A kiedy ta wystawa? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Izabela124.']He he widzisz, jesteś rozchwytywana! A tak w ogóle to kupuj już tego grzywka, to będziemy częściej widziały się na wystawach :D Też chętnie sprawiłabym sobie szelciaka albo grzywka, ale na razie nie mam warunków[/QUOTE] hahaha jeszcze sie nie urodzily:D ale to jeszcze nie jest pewne na 100% jakby co bedziecie wiedziec pierwsze czy bede miala grzywka:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']hahaha jeszcze sie nie urodzily:D ale to jeszcze nie jest pewne na 100% jakby co bedziecie wiedziec pierwsze czy bede miala grzywka:evil_lol:[/QUOTE]Musisz mieć mała grzywunię :) Będę trzymałą za was kciuki Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 23.05 Radom krajowa, ja tez bede szukala transportu, a jak nie to pociagiem pojade, albo busem, nie mam tak daleko;) Quote
Recommended Posts