Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj na pewno wiedziałaś, bo pisałam o zmianie :P[/QUOTE]
Widocznie gdzieś przegapiłam :oops:
Ale obiecuję, że w tym roku się poprawię i dam pomiziać psa:diabloti:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']mam pamiec do osob:d ale po Czice tez poznam:D
a napewno gdzies razem bedziem chodzic i focic:D to i Dominika nas pozna[/QUOTE]He he no raczej razem będziemy fociły :D

[quote name='C&B']Widocznie gdzieś przegapiłam :oops:
Ale obiecuję, że w tym roku się poprawię i dam pomiziać psa:diabloti:[/QUOTE]Trzymam za słowo :) Masz mnie z znajomych na nk to powinnaś poznać :)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']wiem zaakceptowalam:D
ale nie udzielam sie za czesto na nk:D juz nie pamietam kiedy fotki dodawalam ale juz wiecie jak wygladam:D[/QUOTE]Szczerze mówiąc gdybyś nie podeszła do mnie w NDM to nie poznałabym Cię

A teraz na wystawie będę w Dobrym Mieście. Ktoś się wybiera?

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']uuuu kawal drogi, mam nocke w pracy w niedziele 9maja i nie wyrobilabym sie z powrotem;)
a gdzie jeszcze bedziesz w maju?[/QUOTE]
No od Ciebie jest kawałek. W maju to już chyba nigdzie. Ty gdzieś się wybierasz?

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]do misia też Cie wpuścili?[/B][/COLOR][/FONT] :cool3:[/QUOTE]Bałabym się tam wejść :P

[quote name='*anusia&ajlu*']moze do Radomia pojade;) bo mam wolne, ale zobacze jeszcze kto bedzie jechal[/QUOTE]Jak bym miała z kim to bym pojechała. Nauczyciel raczej tam nie jedzie

[quote name='Aga&Ganja']A co to, już jakieś odnajdywanie się na naszej-klasie? ;)[/QUOTE]
He he a tak bez powodu :P

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']hahaha mnie juz 3 osoby zaprosily jak wpisalam swoje imie i nazwisko:D
hahahaha[/QUOTE]He he widzisz, jesteś rozchwytywana! A tak w ogóle to kupuj już tego grzywka, to będziemy częściej widziały się na wystawach :D Też chętnie sprawiłabym sobie szelciaka albo grzywka, ale na razie nie mam warunków

Posted

[quote name='Izabela124.']He he widzisz, jesteś rozchwytywana! A tak w ogóle to kupuj już tego grzywka, to będziemy częściej widziały się na wystawach :D Też chętnie sprawiłabym sobie szelciaka albo grzywka, ale na razie nie mam warunków[/QUOTE]

hahaha jeszcze sie nie urodzily:D ale to jeszcze nie jest pewne na 100% jakby co bedziecie wiedziec pierwsze czy bede miala grzywka:evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']hahaha jeszcze sie nie urodzily:D ale to jeszcze nie jest pewne na 100% jakby co bedziecie wiedziec pierwsze czy bede miala grzywka:evil_lol:[/QUOTE]Musisz mieć mała grzywunię :) Będę trzymałą za was kciuki