Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ciekawe czy kiedyś o tym zapomniesz:evil_lol:[/quote]
hmmm może zapomne, jeśli zrobisz coś lepszego na kolejnym zlocie buahahah:evil_lol::evil_lol:

[quote]Nie mam akumulatorków do aparatu to i fotek nie ma:shake:[/quote]
znam ten ból:angryy::shake:

Posted

[quote name='basia bonnie']hmmm może zapomne, jeśli zrobisz coś lepszego na kolejnym zlocie buahahah:evil_lol::evil_lol:

znam ten ból:angryy::shake:[/quote]Hehe pożyjemy zobaczymy:diabloti::eviltong:

Chociaż jedna mnie rozumie:loveu: A nie chce mi się iśc do sklepu po te akumulatorki, ale i tak będę musiała, bo na wieś muszę zabrac aparat

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehe pożyjemy zobaczymy:diabloti::eviltong:

Chociaż jedna mnie rozumie:loveu: A nie chce mi się iśc do sklepu po te akumulatorki, ale i tak będę musiała, bo na wieś muszę zabrac aparat[/quote]
:siara:

ja muszę wysłać mame do miasta po to:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']:siara:

ja muszę wysłać mame do miasta po to:evil_lol::evil_lol:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:

Ja na szczęście daleko nie mam, ale wogóle z domu nie chce mi się ruszac, nawet brata zmusiłam, by z Bobim wyszedł:evil_lol:

Posted

Hej :loveu: :diabloti:
Wypadliście mi z subskrypcji i troche mnie nie było :siara:

Spam tu jak zwykle, musiałam przekopać się aż przez 4 strony żeby znaleźć jakiekolwiek zdjęcia :shake: :diabloti:

Posted

[SIZE=3]WSTAWAć śPIOCHY, DZIONEK JUż ZA OKNEM :diabloti:

[/SIZE] No w takim kubraczku Bobisiowi na pewno będzie cieplutko :razz:
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12796.jpg[/url]

Posted

Bobiczany - czyżbyś był na wiosce? :diabloti:

teraz troche pospamuje jeśli pozwolisz :diabloti:
Izu, jak zdazysz przed koncem miesiaca to zaglosuj

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html[/URL]
[SIZE=1](o tak ladniej bedzie link wygladac :razz:)[/SIZE]
[B][SIZE=4]
[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=4]i wszyscy odwiedzający Bobiczana - [B]głosować![/B] [/SIZE]:evil_lol: kazdy głos się liczy :cool3:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Pusiakowa']Przyszlam sie przywitac :loveu::multi:[/quote]

[quote name='anitaaa i bartis']Witamy :multi:[/quote]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=sienna]Dzieńdoberek ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]

[quote name='Pusiakowa']Hejo Izoo! :multi::loveu:[/quote]

Hej:multi:

[quote name='Magot']Hej :loveu: :diabloti:
Wypadliście mi z subskrypcji i troche mnie nie było :siara:

Spam tu jak zwykle, musiałam przekopać się aż przez 4 strony żeby znaleźć jakiekolwiek zdjęcia :shake: :diabloti:[/quote]Hej
Trochę?:mad::diabloti:

[quote name='Martunia']Ale pełno stron gadania, jak zawsze. :evil_lol:
Śliczne zdjęcia. :d Mam podobna piżamę. :evil_lol:[/quote]Wcale nie dużo gadania:eviltong:

[quote name='Cheritka']Nie ma to nie ma,
ale ja jestem cierpliwa :roll: chyba.[/quote]Są akumulatorki są i fotki:multi:

[quote name='Dozia_13']Hej Izuniu...;)
Oglądnęłam wszystkie foteczki... są świetne...:loveu: Co u was słychać?? Bobiś jest zdrowy?? Jak Oleńka chodzi już czy jeszcze nie??[/quote]Hej kotek
U nas wszystko dobrze :) Bobiś zdrowy, Olcia też. Jeszcze sama nie chodzi.

Posted

[quote name='maksowa17']PRZYWITUJĘĘ :evil_lol::lol: dawno mnie tu nie było ...:roll: a więc teraz sobie wszystko poprzeglądam :cool3: zapraszam do nas :eviltong:[/quote]
Hejos
Co u Ciebie słychac?

[quote name='jamnicze'][SIZE=3]WSTAWAć śPIOCHY, DZIONEK JUż ZA OKNEM :diabloti:

[/SIZE] No w takim kubraczku Bobisiowi na pewno będzie cieplutko :razz:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz12796.jpg[/URL][/quote]
Hehe jeszcze spałam o takiej godzinie:evil_lol:

[quote name='akodirka']Bobiczany - czyżbyś był na wiosce? :diabloti:

teraz troche pospamuje jeśli pozwolisz :diabloti:
Izu, jak zdazysz przed koncem miesiaca to zaglosuj

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-prosimy-o-glosy-na-karine-z-blp-105760/index342.html[/URL]
[SIZE=1](o tak ladniej bedzie link wygladac :razz:)[/SIZE]
[B][SIZE=4]
[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=4]i wszyscy odwiedzający Bobiczana - [B]głosować![/B] [/SIZE]:evil_lol: kazdy głos się liczy :cool3:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]
Taki spam to nie spam hyhy

[quote name='Pusiakowa']Hejooo ! :multi:
co u was? :D
kiedy masz ferie? :)[/quote]Cześc
Już od tygodnia mam ferie:p

[quote name='anitaaa i bartis']Witanko :hand::hand:[/quote]Cześc;)

[quote name='kaskaSz']Hejka! Co tam u Was słychać?
Pzdr.[/quote]
Hello

Posted

[CENTER][B]Cześc wszytskim. Dziękuję, że odwiedzaliście Bobikową galerię. Właśnie wróciłam ze wsi. Było super. Szkoda, ze śnieg dopiero teraz zaczął padac. Bobiś znalazł nowego kumpla a raczej obiekt do męczenia:evil_lol: Była to koszatniczka hyhy Dostał na jej punkcie świra, ciagle siedział koło akwarium i chciał ją upolowac. Rodzeństwo na wsi dało Bobiemu nowe przezwisko: "Boberman" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( nie mylic z "dobermanem":diabloti:). Narobiłam bardzo dużo fotek, powoli będę je wstawiała. Pozdrawiam wszystkich:loveu:[/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']

Taki spam to nie spam hyhy
[/quote]

wiec zaglosujesz? :cool3: dzis sie konczy glosowanie i jakos wygrywamy, ale "przeciwnicy" potrafią zdobyc kilkanascie glosow w kilka min. :shake: