Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']derr_1987 - ty tez jedziesz na zlot ???[/quote]Odpowiem za nią- nie jedzie;) [quote name='tusia.']a ja lubie F1. czasem :p[/quote]No czasem, a niektórzy to maniacy i ciągle ogladają:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Odpowiem za nią- nie jedzie;) No czasem, a niektórzy to maniacy i ciągle ogladają:evil_lol:[/QUOTE] szkoda ;( my tez nie jedziemy ;( moze w przyszlym roku skusimy sie ;] no moj tata to taki maniak ze to koniec jak tylko dowie sie ze bedzie F1 w tv to go nie ma idzie siada przed telewizorem i oglada ... a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad: Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nie mam jak.. ja nawet nie mam urlopu, ciagle pracuje 6 dni albo i 7 w tyg.. a co dopiero gdzies do pl :( Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']szkoda ;( my tez nie jedziemy ;( moze w przyszlym roku skusimy sie ;] no moj tata to taki maniak ze to koniec jak tylko dowie sie ze bedzie F1 w tv to go nie ma idzie siada przed telewizorem i oglada ... a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad:[/quote]Haha to współczuję ci:shake::calus: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']Nie mam jak.. ja nawet nie mam urlopu, ciagle pracuje 6 dni albo i 7 w tyg.. a co dopiero gdzies do pl :([/quote]Kiedyś na pewno uda ci sie przyjechac;) Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 w ogole to tu chyba ze 30 stron nagadane od wczoraj.. nie dam rady teraz przejrzec, padnieta po pracy Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']szkoda ;( my tez nie jedziemy ;( moze w przyszlym roku skusimy sie ;] no moj tata to taki maniak ze to koniec jak tylko dowie sie ze bedzie F1 w tv to go nie ma idzie siada przed telewizorem i oglada ... a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad:[/quote] moj tez, i mnie do stajni nie zawiozl przez to :angryy:. ja tylko czasem ogladam :cool3: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']Nie mam jak.. ja nawet nie mam urlopu, ciagle pracuje 6 dni albo i 7 w tyg.. a co dopiero gdzies do pl :([/QUOTE] a co takiego robisz ??? czym sie zajmujesz w pracy ???:cool3: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']w ogole to tu chyba ze 30 stron nagadane od wczoraj.. nie dam rady teraz przejrzec, padnieta po pracy[/quote]Oj na pewno nie tak dużo:roll::evil_lol: [quote name='tusia.']moj tez, i mnie do stajni nie zawiozl przez to :angryy:. ja tylko czasem ogladam :cool3:[/quote]O jaki wredny:shake: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nie od wczoraj nie bedzie 30 stron ;] tylko moze polowa z tego ;] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']nie od wczoraj nie bedzie 30 stron ;] tylko moze polowa z tego ;][/quote]No właśnie:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']967-942=25 stron temu ja sie wpisalam..[/quote]To tylko 25stron:diabloti::roll: Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 tylko... prawie 30 :D ide sie polozyc i pospac to sie do wieczora zrobi pewnie 1000 Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']tylko... prawie 30 :D ide sie polozyc i pospac to sie do wieczora zrobi pewnie 1000[/quote]Buhaha nie no, na pewno tyle się nie zrobi:eviltong: Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 zobaczymy.. trzymam kciuki za zlot on sie dzis nie zaczal? Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza, pomysl sobie, co tu bedzie jak wyjedziesz. xD. Obys tylko 1000 nie przeoczyla xD Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='deer_1987']zobaczymy.. trzymam kciuki za zlot on sie dzis nie zaczal?[/quote] zaczyna sie jutro ale niektorzy juz dzis przyjechali... Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Aha :D dzieki za info no a kiedy bedzie wiadomo czy Ty Iza jedziesz? Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 deer - jesli chcesz zebu tyle bylo do wieczora to nie ma sprawy mysle ze z dziewczynami jak sie zepniemy to amy rade specjalnie dla ciebie ;] pozatym faktycznie jak jak Izy zabraknie w naszych szeregach to tu bedzie sajgon ;] Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] A co sie stało?:razz: [/QUOTE] a juz nic :diabloti: jak mi sie nie chce isc na glupie wesele :placz: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='akodirka']a juz nic :diabloti: ja mi sie nie chce isc na glupie wesele :placz:[/QUOTE] czemu ci sie nie chce ;[ ja bym poszla lubie takie impreski rodzinne ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='tusia.']siedzialam. jak po wakacjach bedzie nie wiem;d. bo mnie przesadzila wych. za nic nie robienie xD. wlasciwie nie tylko mnie. polowe klasy xD[/quote] U mnie pani wych przesadziła całą klase ze chłopak siedzi z dziewczyną:evil_lol: mi sie trafił taki kolega co cały czas cos gadał a ja ze śmiechu nie mogłam:D ah to byly czasy:eviltong: I osz wy babole tyle nagadałyscie jak mnie nie było że miałam 10 stron albo wiecej do nadrabiania:diabloti::mad::mad::evil_lol::evil_lol: I super fotki jak zawsze:D I co z tym zlotem w końcu?? ciocia sie zgodziła?? pisz nam tu wszystko... Quote
Recommended Posts