Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='łapeczek']derr_1987 - ty tez jedziesz na zlot ???[/quote]Odpowiem za nią- nie jedzie;)

[quote name='tusia.']a ja lubie F1. czasem :p[/quote]No czasem, a niektórzy to maniacy i ciągle ogladają:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Odpowiem za nią- nie jedzie;)
No czasem, a niektórzy to maniacy i ciągle ogladają:evil_lol:[/QUOTE]

szkoda ;( my tez nie jedziemy ;(
moze w przyszlym roku skusimy sie ;]

no moj tata to taki maniak ze to koniec jak tylko dowie sie ze bedzie F1 w tv to go nie ma idzie siada przed telewizorem i oglada ...
a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad:

Posted

[quote name='łapeczek']szkoda ;( my tez nie jedziemy ;(

no moj tata to taki maniak ze to koniec jak tylko dowie sie ze bedzie F1 w tv to go nie ma idzie siada przed telewizorem i oglada ...
a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad:[/quote]Haha to współczuję ci:shake::calus:

Posted

[quote name='łapeczek']szkoda ;( my tez nie jedziemy ;(

a teraz jeszcze kupil sobie 42 calowa plazme i oglada aaaa zamieza kupic pozadne glosniki wtedy bede miala F1 w domu ;] na zywo ;(:angryy::mad:[/quote]
moj tez, i mnie do stajni nie zawiozl przez to :angryy:.
ja tylko czasem ogladam :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']Nie mam jak.. ja nawet nie mam urlopu, ciagle pracuje 6 dni albo i 7 w tyg.. a co dopiero gdzies do pl :([/QUOTE]

a co takiego robisz ???
czym sie zajmujesz w pracy ???:cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']w ogole to tu chyba ze 30 stron nagadane od wczoraj.. nie dam rady teraz przejrzec, padnieta po pracy[/quote]Oj na pewno nie tak dużo:roll::evil_lol:

[quote name='tusia.']moj tez, i mnie do stajni nie zawiozl przez to :angryy:.
ja tylko czasem ogladam :cool3:[/quote]O jaki wredny:shake:

Posted

deer - jesli chcesz zebu tyle bylo do wieczora to nie ma sprawy mysle ze z dziewczynami jak sie zepniemy to amy rade specjalnie dla ciebie ;]

pozatym faktycznie jak jak Izy zabraknie w naszych szeregach to tu bedzie sajgon ;]

Posted

[quote name='tusia.']siedzialam. jak po wakacjach bedzie nie wiem;d. bo mnie przesadzila wych. za nic nie robienie xD.
wlasciwie nie tylko mnie. polowe klasy xD[/quote]

U mnie pani wych przesadziła całą klase ze chłopak siedzi z dziewczyną:evil_lol:
mi sie trafił taki kolega co cały czas cos gadał a ja ze śmiechu nie mogłam:D ah to byly czasy:eviltong:

I osz wy babole tyle nagadałyscie jak mnie nie było że miałam 10 stron albo wiecej do nadrabiania:diabloti::mad::mad::evil_lol::evil_lol:

I super fotki jak zawsze:D

I co z tym zlotem w końcu??
ciocia sie zgodziła??
pisz nam tu wszystko...