Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ile zdjec widze;D super wszystkie:D:D[/quote]:loveu:;) Wpadniesz do Poznania między 31 a 4 lipca?:razz: Quote
Ewa3 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Izabela124.']O nareszcie:multi: To gratuluję:multi: Tęsknisz już za nami?:cool3: Bo my tak:placz::placz::placz::placz: Ej no dawaj mi linka do picasy:lol:[/quote] ja tez:placz::placz: tak tu pusto:evil_lol::lol: yy czekaj jakiego linka:roll:?:eviltong: Quote
Sweet Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zależy gdzie:D ja sama to moge ci zagwarantowac ze bede napewno:) ale na wziecie psa to nie wiem czy moja mama sie zgodzi ale jak co to przyjde sama sie z wami przejsc ale mame bede przekonywac chcociaz wątpie że sie zgodzi...:( Quote
Asia & Ginger Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Koniki piękne. :loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/52ac69a7.jpg[/URL] Ale Bobiś się wgryza w tą marchewkę. :-o :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Widać, że mu smakuje. :cool3: Albo po prostu Pańcia nie daje mu nic innego. :roll: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Ewa3']ja tez:placz::placz: tak tu pusto:evil_lol::lol: yy czekaj jakiego linka:roll:?:eviltong:[/quote]Hihi chociaż teraz będziesz mogła wcześniej iśc spac i nic nie będzie ci jeczało nad uchem:eviltong::evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']zależy gdzie:D ja sama to moge ci zagwarantowac ze bede napewno:) ale na wziecie psa to nie wiem czy moja mama sie zgodzi ale jak co to przyjde sama sie z wami przejsc ale mame bede przekonywac chcociaz wątpie że sie zgodzi...:([/quote]Wiesz ja poznania nie znam:eviltong: Musisz koniecznie wziąśc Kabiego To może wyślij mi swój nr kom na pw i jakoś się zgadamy jak już będę w Poznaniu;) Ja ci swój też wyślę [quote name='Asia & Ginger']Koniki piękne. :loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/52ac69a7.jpg[/URL] Ale Bobiś się wgryza w tą marchewkę. :-o :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Widać, że mu smakuje. :cool3: Albo po prostu Pańcia nie daje mu nic innego. :roll: :evil_lol:[/quote]Hehe Bobiś bardzo lubi marchewkę:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dobry wieczór :) Ale się cieszę, że już wróciłaś! :multi: Świetne zdjęcie - i jak dużo! :loveu: Widzę koszulkę z mojego bazarku - bardzo do twarzy Ci w niej! ;) No i przede wszystkim jej cel uzyskany! Każdy zauważy hasło :loveu: I nie wiedziałam, że wzięłaś się za odchudzanie Bobika... ze marchewka go karmisz :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/PPA7.jpg[/URL] To jest świetne :loveu: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 O, jesteś! :) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/PPA6.jpg[/URL] Jakie śliczne :loveu: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/07a3a4c6.jpg[/URL] Że też wcześniej tego nie zauważyłam! Niedość, ze konie, to jeszcze faceci w mundurach, ale komplet :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Ale się cieszę, że już wróciłaś! :multi: Świetne zdjęcie - i jak dużo! :loveu: Widzę koszulkę z mojego bazarku - bardzo do twarzy Ci w niej! ;) No i przede wszystkim jej cel uzyskany! Każdy zauważy hasło :loveu: I nie wiedziałam, że wzięłaś się za odchudzanie Bobika... ze marchewka go karmisz :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/PPA7.jpg[/URL] To jest świetne :loveu:[/quote]Witanko Ano wróciłam:multi: A koszuleczkę na każde zawody zabieram:razz: Hehe Bobis ma terapię agilitową-marchewkową:evil_lol::evil_lol: [quote name='Szarik']O, jesteś! :) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/PPA6.jpg[/URL] Jakie śliczne :loveu:[/quote]To nie ja robiłam, ale dziękuję [quote name='Szarik'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/07a3a4c6.jpg[/URL] Że też wcześniej tego nie zauważyłam! Niedość, ze konie, to jeszcze faceci w mundurach, ale komplet :loveu:[/quote]Hihi fajnie było oglądac te biegi Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Iza13']A ja się na Ciebie obraziłam wiesz ? :mad::mad:[/quote]CZemu?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Izabela124.']CZemu?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] A kto miał do mnie wpaść ,a nawet znaku życia nie dał ? :mad: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Iza13']A kto miał do mnie wpaść ,a nawet znaku życia nie dał ? :mad:[/quote]:oops::oops::oops: Zapomniałam wogle, ja do domciu się spieszyłam:eviltong::evil_lol: A ja do was nie przyjade dopóki wy do mnie nie przyjedziecie:eviltong::diabloti: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Izabela124.']:oops::oops::oops: Zapomniałam wogle, ja do domciu się spieszyłam:eviltong::evil_lol: A ja do was nie przyjade dopóki wy do mnie nie przyjedziecie:eviltong::diabloti:[/quote] Yhyyy no powiedzmy, ze sie śpieszyłaś :mad: Haa ha to w takim razie pewnie zobaczymy sie na wystawie w Białymstoku ; ) Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Iza13']Yhyyy no powiedzmy, ze sie śpieszyłaś :mad: Haa ha to w takim razie pewnie zobaczymy sie na wystawie w Białymstoku ; )[/quote]:evil_lol::eviltong: Nie no okropna jesteś, teraz to ja się focham:placz: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Izabela124.']:evil_lol::eviltong: Nie no okropna jesteś, teraz to ja się focham:placz:[/quote] No, ze jestem okropna to jeszcze nikt mi nie powiedział :crazyeye::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Iza no bo mialysmy w planach wpasc do Ciebie, ale jakos tak czasu brakowalo:lol: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Ewa3']Iza no bo mialysmy w planach wpasc do Ciebie, ale jakos tak czasu brakowalo:lol:[/quote] Haa ha no powiedzmy. Quote
jonQuilla Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czemu robisz z Bobika królika i dajesz mu surową marchewkę do jedzenia? :crazyeye: witam się serdecznie i przy okazji życzę dobrej nocy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Sweet Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 To wysle ci numer na PW zaraz:) no a to jeszcze sie zgadamy kiedy o której i gdzie:) a mame bede przekonywac zebym mogła wziąsc kabiego a jak mi nie pozwoli autobusem to powiem jej zeby mnie sama zawiozła bo i tak go wezne:evil_lol: chyba ze poda mi konkretne powody dlaczego nie moge ale chyba nie znajdzie takich :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cesc:multi:u nas cie dawno nie bylo:loveu:ja sie poprawilam i jestem systematycznie:eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Iza13']No, ze jestem okropna to jeszcze nikt mi nie powiedział :crazyeye::evil_lol:[/quote]:obrazic::eviltong: [quote name='Ewa3']Iza no bo mialysmy w planach wpasc do Ciebie, ale jakos tak czasu brakowalo:lol:[/quote]No właśnie [quote name='Iza13']Haa ha no powiedzmy.[/quote]:eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czemu robisz z Bobika królika i dajesz mu surową marchewkę do jedzenia? :crazyeye: witam się serdecznie i przy okazji życzę dobrej nocy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hej:multi: Bo Bobiś się odchudza:eviltong::evil_lol::lol: [quote name='dagusiek']Przyszłam się przywitać ;)[/quote]Cześc [quote name='xxSweetGirl93xx']To wysle ci numer na PW zaraz:) no a to jeszcze sie zgadamy kiedy o której i gdzie:) a mame bede przekonywac zebym mogła wziąsc kabiego a jak mi nie pozwoli autobusem to powiem jej zeby mnie sama zawiozła bo i tak go wezne:evil_lol: chyba ze poda mi konkretne powody dlaczego nie moge ale chyba nie znajdzie takich :evil_lol:[/quote]Ok Już nie mogę się doczekac, żeby cię poznac:evil_lol::multi::loveu: [quote name='justysiek']Cesc:multi:u nas cie dawno nie bylo:loveu:ja sie poprawilam i jestem systematycznie:eviltong:[/quote]Hej Ja ciagle nadrabiam zaległości i wchodzę do waszych galerii, zaraz i do ciebie zajrzę:cool3: Quote
Recommended Posts