Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa3']jak moga byc okropne foteki skoro na nich sa takie fajne psy:loveu:

no i czasem tez fajni ludzie;)[/quote]Jakościowo okropne fotki:eviltong:

[quote name='Ewa3']hehe Iza a pamietasz tego chlopaka co sie pytal jaka rasa to Aza:eviltong:?

Tez sie potem dziwnie na nas patrzyl:cool1::evil_lol:[/quote]Hehe pamiętam:lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='akodirka']Ladnie to tak sie smiac z kolegi pasazera? :mad::eviltong:
Nie dziwie sie mu :evil_lol:[/quote]Hehe ja to zawsze mam takie szczęście, że muszę z jednym chłopakiem wracac w przdeziale:shake::evil_lol:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakie śliczne zdjęcie :) :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/7fbceed6.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cf0fce60.jpg[/url] niczym mały lisek :) :cool3:

fajne te Wasze agilitowanie :)

miło mi że podoba się banerek ;) :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pianka']Śliczne fotki. Psiaki ładnie sie prezentują na agility:loveu:[/quote]Miło mi to słyszec:loveu:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakie śliczne zdjęcie :) :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/7fbceed6.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cf0fce60.jpg[/URL] niczym mały lisek :) :cool3:

fajne te Wasze agilitowanie :)

miło mi że podoba się banerek ;) :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Dopiero zaczynamy z agility, ale Ewa móiwła, ze mój peis to pracoholik hehe Nauczyłam go już siad i prawie waruj:lol:

Posted

[quote name='Ewa3']hehe prawie waruj czyli uklon:evil_lol:[/quote]A nie:eviltong: Bo już ładnie się kładzie, ale on tak na samkołyka się nakręca, ze szok, aż czasem zaczyna szczekac:evil_lol: Jutro moze filmik z naszego cwiczenia nagram:razz:

Posted

[quote name='Ewa3']haha wszystko wiedzaca Ewa wszystko wie:evil_lol::lol:

zaklej se usta tasma:evil_lol:[/quote]
Nie zakleję, bo jak potem będę odklejała to bedzie bolalo:placz::eviltong:
Kurde, ale ja inaczej nie umiem do niego mówic:evil_lol:
Nie nagram filmiku, bo bedzieci wszyscy się z nas śmieli:placz::mad:

Posted

Iza, przyjezdzasz w weekend do Bialegostoku? :razz: jesli tak, to koniecznie musiamy isc na spacer i nie ma zadnego ogladania miasta i chodzenia po makdonaldach :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie zakleję, bo jak potem będę odklejała to bedzie bolalo:placz::eviltong:
Kurde, ale ja inaczej nie umiem do niego mówic:evil_lol:
Nie nagram filmiku, bo bedzieci wszyscy się z nas śmieli:placz::mad:[/quote]

No co ty kto sie bedzie smial;)

wkoncu sie dopiero uczysz;)

Nie marudz nagrywaj;)

Posted

[quote name='akodirka']Iza, przyjezdzasz w weekend do Bialegostoku? :razz: jesli tak, to koniecznie musiamy isc na spacer i nie ma zadnego ogladania miasta i chodzenia po makdonaldach :evil_lol::eviltong:[/quote]Jeszcze nie wiem:cool3:
Muszę z Eweliną pogadac
Ja na spacer chętna tylko musisz po nas wpaśc na plac treningowy

[quote name='Ewa3']No co ty kto sie bedzie smial;)

wkoncu sie dopiero uczysz;)

Nie marudz nagrywaj;)[/quote]Oki, nagram,a le jak będziesz się śmiała to cię zamorduję:mad::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeszcze nie wiem:cool3:
Muszę z Eweliną pogadac
Ja na spacer chętna tylko musisz po nas wpaśc na plac treningowy

Oki, nagram,a le jak będziesz się śmiała to cię zamorduję:mad::diabloti::eviltong:[/QUOTE]

E tam jechac odrazu :razz: Wy wsiadacie w jakis tam autobus i jestescie prawie na miejscu :diabloti:

[SIZE="1"]Lepiej gdy nagrasz nie pokazuj ewie, bo bedzie pozniej sie smiac przez najblizsze kilka miesiecy :roll:[/SIZE]

Posted

[quote name='akodirka']E tam jechac odrazu :razz: Wy wsiadacie w jakis tam autobus i jestescie prawie na miejscu :diabloti:

[SIZE=1]Lepiej gdy nagrasz nie pokazuj ewie, bo bedzie pozniej sie smiac przez najblizsze kilka miesiecy :roll:[/SIZE][/quote]Ale mu goscie, więc ty musisz po nas przyjechac:eviltong:
hmmm zastanowię się:evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']Ale takie zwyczaje obowiazywaly kiedys, a teraz mamy 2008 rok :evil_lol:[/quote]Ale ja jestem staroświecka:evil_lol::eviltong:

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi: widziałam fotki :loveu: Widze że Perełka nikogo nie zjadła :razz: :evil_lol:[/quote]Troche burczała na Aze i Lunkę, ale było ok:multi: