Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ewa3']jak moga byc okropne foteki skoro na nich sa takie fajne psy:loveu: no i czasem tez fajni ludzie;)[/quote]Jakościowo okropne fotki:eviltong: [quote name='Ewa3']hehe Iza a pamietasz tego chlopaka co sie pytal jaka rasa to Aza:eviltong:? Tez sie potem dziwnie na nas patrzyl:cool1::evil_lol:[/quote]Hehe pamiętam:lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='akodirka']Ladnie to tak sie smiac z kolegi pasazera? :mad::eviltong: Nie dziwie sie mu :evil_lol:[/quote]Hehe ja to zawsze mam takie szczęście, że muszę z jednym chłopakiem wracac w przdeziale:shake::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ewa3']a co chcialabys z dwoma?:evil_lol:[/quote]No jasne, ze tak:eviltong::evil_lol::lol: Quote
Pianka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Śliczne fotki. Psiaki ładnie sie prezentują na agility:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakie śliczne zdjęcie :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/7fbceed6.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cf0fce60.jpg[/url] niczym mały lisek :) :cool3: fajne te Wasze agilitowanie :) miło mi że podoba się banerek ;) :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Pianka']Śliczne fotki. Psiaki ładnie sie prezentują na agility:loveu:[/quote]Miło mi to słyszec:loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakie śliczne zdjęcie :) :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/7fbceed6.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/cf0fce60.jpg[/URL] niczym mały lisek :) :cool3: fajne te Wasze agilitowanie :) miło mi że podoba się banerek ;) :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Dopiero zaczynamy z agility, ale Ewa móiwła, ze mój peis to pracoholik hehe Nauczyłam go już siad i prawie waruj:lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ewa3']hehe prawie waruj czyli uklon:evil_lol:[/quote]A nie:eviltong: Bo już ładnie się kładzie, ale on tak na samkołyka się nakręca, ze szok, aż czasem zaczyna szczekac:evil_lol: Jutro moze filmik z naszego cwiczenia nagram:razz: Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oo koniecznie nagrywaj:D mam nadzije ze nie nauczylas go komendy"warujwarujwarujwaruj":evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ewa3']oo koniecznie nagrywaj:D mam nadzije ze nie nauczylas go komendy"warujwarujwarujwaruj":evil_lol:[/quote]Kurcze, przejrzałaś mnie:placz::mad::evil_lol::eviltong: Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 haha wszystko wiedzaca Ewa wszystko wie:evil_lol::lol: zaklej se usta tasma:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Ewa3']haha wszystko wiedzaca Ewa wszystko wie:evil_lol::lol: zaklej se usta tasma:evil_lol:[/quote] Nie zakleję, bo jak potem będę odklejała to bedzie bolalo:placz::eviltong: Kurde, ale ja inaczej nie umiem do niego mówic:evil_lol: Nie nagram filmiku, bo bedzieci wszyscy się z nas śmieli:placz::mad: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza, przyjezdzasz w weekend do Bialegostoku? :razz: jesli tak, to koniecznie musiamy isc na spacer i nie ma zadnego ogladania miasta i chodzenia po makdonaldach :evil_lol::eviltong: Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie zakleję, bo jak potem będę odklejała to bedzie bolalo:placz::eviltong: Kurde, ale ja inaczej nie umiem do niego mówic:evil_lol: Nie nagram filmiku, bo bedzieci wszyscy się z nas śmieli:placz::mad:[/quote] No co ty kto sie bedzie smial;) wkoncu sie dopiero uczysz;) Nie marudz nagrywaj;) Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='akodirka']Iza, przyjezdzasz w weekend do Bialegostoku? :razz: jesli tak, to koniecznie musiamy isc na spacer i nie ma zadnego ogladania miasta i chodzenia po makdonaldach :evil_lol::eviltong:[/quote]Jeszcze nie wiem:cool3: Muszę z Eweliną pogadac Ja na spacer chętna tylko musisz po nas wpaśc na plac treningowy [quote name='Ewa3']No co ty kto sie bedzie smial;) wkoncu sie dopiero uczysz;) Nie marudz nagrywaj;)[/quote]Oki, nagram,a le jak będziesz się śmiała to cię zamorduję:mad::diabloti::eviltong: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Jeszcze nie wiem:cool3: Muszę z Eweliną pogadac Ja na spacer chętna tylko musisz po nas wpaśc na plac treningowy Oki, nagram,a le jak będziesz się śmiała to cię zamorduję:mad::diabloti::eviltong:[/QUOTE] E tam jechac odrazu :razz: Wy wsiadacie w jakis tam autobus i jestescie prawie na miejscu :diabloti: [SIZE="1"]Lepiej gdy nagrasz nie pokazuj ewie, bo bedzie pozniej sie smiac przez najblizsze kilka miesiecy :roll:[/SIZE] Quote
Sweet Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Hejo:) wróciłam własnie zmeczona jestem i dopiero jutro ponadrabiam zaległości:) Buziaczki:* Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='akodirka']E tam jechac odrazu :razz: Wy wsiadacie w jakis tam autobus i jestescie prawie na miejscu :diabloti: [SIZE=1]Lepiej gdy nagrasz nie pokazuj ewie, bo bedzie pozniej sie smiac przez najblizsze kilka miesiecy :roll:[/SIZE][/quote]Ale mu goscie, więc ty musisz po nas przyjechac:eviltong: hmmm zastanowię się:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Hejo:) wróciłam własnie zmeczona jestem i dopiero jutro ponadrabiam zaległości:) Buziaczki:*[/quote]O nareszcie jesteś:multi::multi::multi: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale mu goscie, więc ty musisz po nas przyjechac:eviltong:[/QUOTE] Ale takie zwyczaje obowiazywaly kiedys, a teraz mamy 2008 rok :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć Iza :multi: widziałam fotki :loveu: Widze że Perełka nikogo nie zjadła :razz: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='akodirka']Ale takie zwyczaje obowiazywaly kiedys, a teraz mamy 2008 rok :evil_lol:[/quote]Ale ja jestem staroświecka:evil_lol::eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi: widziałam fotki :loveu: Widze że Perełka nikogo nie zjadła :razz: :evil_lol:[/quote]Troche burczała na Aze i Lunkę, ale było ok:multi: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale ja jestem staroświecka:evil_lol::eviltong: [/QUOTE] Wiec czas na zmiany :diabloti: :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='akodirka']Wiec czas na zmiany :diabloti: :eviltong:[/quote]Nie lubię zmian:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts